Jennifer Aniston täyttää 50 vuotta. Katso kuka (Brad Pittin lisäksi) oli siellä!

Voitko uskoa, että Jennifer Aniston on jo juhlinut 50 -vuotispäiväänsä? Hän ei tietenkään näytä siltä, ​​mutta paljon nuoremmalta. Syy monille maailman naisille juhlia hänen kanssaan, koska hän poistaa vanhuuden pelon! Se on hyvä uutinen ja toinen on se, että se on todella hieno syntymäpäiväjuhla Tähti elokuvasta “Ystävät” antoi.

Voit näyttää onnelliselta 50 -vuotiaana!

jennifer aniston juhlan alku

Missä juhlat olivat ja ketkä olivat paikalla?

Juhlat pidettiin yhdessä Los Angelesin suurista hotelleista lauantaina ennen varsinaista syntymäpäivää. Mukana olivat myös Courteney Cox, Lisa Kudrow (Monika ja Phoebe TV -sarjasta “Friends”) ja Katy Perry, samoin kuin monet muut tähdet, joilla oli huippunsa urallaan 90 -luvulla.

George ja Amal Clooney olivat myös paikalla, samoin kuin Gwyneth Paltrow ja Kate Hudson. Suurin ja kommentoitu yllätys oli Brad Pittin läsnäolo. Mutta ei – kuinka paljon miljoonat fanit haluavat sitä, he ovat ja he eivät todennäköisesti tule yhteen, vaikka molemmat ovat sinkkuja!

Upeita Instagram -kuvia Gwyneth Paltrow’n ja Kate Hudsonin kanssa

hieno instagramissa jennifer aniston

Jenin syntymäpäiväjuhlat Instagramissa

Jennifer Anistonin syntymäpäiväjuhlan kulkua voitaisiin osittain seurata Instagramissa. Gwyneth Paltrow oli yksi niistä ihmisistä, jotka julkaisivat kuvia siellä. Näiden kuvien mukana oli rakastavia viestejä ja suuria kohteliaisuuksia, etenkin Jenin upean ulkonäön suhteen. Gwyneth kutsui häntä “auringonpaisteeksemme” ja “esimerkiksi ikuisesta jumalattaresta”. “Olet 50 -vuotias ja näytät tulelta”, sanoi Gwyneth Paltrow Instagramissa. Joten hän osoitti suurta, mutta hieman odottamatonta kiintymystä, koska hän on itse asiassa myös Brad Pittin ex …

Brad Pitt oli Jenin syntymäpäiväjuhlilla

jennifer aniston brad pitin vieressä

George ja Amal Clooney olivat myös paikalla

jennifer aniston clooney perhe

Dolly Parton juhli Jennifer Anistonin kanssa

jennifer aniston hienolla vierailulla

Courteney Cox ja Jennifer Aniston yhdessä juhlassa

jennifer aniston monika ja rachel

Jennifer Aniston näyttää edelleen “tulelta”

erittäin seksikkäitä 50 -vuotiaana