Keanu Reeves näyttää rakastuneensa tyttöystäväänsä ensimmäistä kertaa

Megastar Keanu Reevesiä pidettiin vuosia tyypillisenä pysyvänä Hollywoodin poikamiesna. Vaikean kohtalon jälkeen hänen yksinelämänsä ei ollut ollenkaan helppoa. Suosittu näyttelijä halusi elää vetäytyneenä elokuvamaailman loistosta. Siksi hän esiintyi vain yksin, ilman naispuolista kumppania, punaisilla matoilla ja ensi -illassa. Nyt se on muuttunut. Viime viikonloppuna 55-vuotias Keanu Reeves oli jälleen rakastunut ja onnellinen julkisuudessa. Hän oli yhdessä LACMA Art + Film Gala -tapahtumasta Los Angelesissa tyttöystävänsä Alexandra Grantin kanssa. Heidän ensimmäinen esiintymisensä parina luo luonnollisesti uusia keskustelunaiheita ja paljon huomiota mediassa. Reeves tunnetaan täydellisenä herrana kollegoiden ja ystävien keskuudessa. Kun hän ottaa valokuvia yhdessä naisten kanssa, hän ottaa aina muutaman senttimetrin. 46-vuotiaan taiteilijan Alexandra Grantin kanssa hän näyttää itsensä ensimmäistä kertaa kädestä pitäen ja hymyillen punaisella matolla. Eikö se ole todellinen rakkauden osoitus hänen puoleltaan?

Keanu Reeves ja Alexandra Grant esiintyvät ensimmäistä kertaa parillaan punaisella matolla.

Keanu Reeves Alexandra Grant esiintyi ensimmäisenä parina punaisella matolla LA: ssa

  • Keanu Reeves eli yksinäistä elämää kahden vuosikymmenen ajan

Suositun “Matrix” -näyttelijän yksin olemassaolon takana on traaginen kohtalo. Se varjosti hänen menneisyytensä. Hän oli kihloissa suuren rakkautensa, näyttelijä Jennifer Symen (“Lost Highway”) kanssa 20 vuotta sitten. Pariskunta odotti ensimmäistä lastaan ​​vuonna 1999.

Valitettavasti komplikaatioita syntyi joulukuussa 1999 ja tytär syntyi kuolleena. Pari erosi pian sen jälkeen, vaikka he pysyivät hyvinä ystävinä. Heidän rakkaussuhteensa katkesi kuitenkin tragedian vuoksi. Vain 15 kuukautta myöhemmin, huhtikuussa 2001, nuori nainen kuoli auto -onnettomuudessa. Ja hän oli vain 28 -vuotias. Kesti useita vuosia, ennen kuin Keanu Reeves tuli toimeen surunsa kanssa ja selviytyi näistä kohtalokkaista iskuista. Siksi hänen lukuisat faninsa ovat nyt iloisia siitä, että hän näyttää onnelliselta ja juuri rakastuneelta punaisella matolla Los Angelesissa. Ilmeisesti nämä kaksi sopivat täydellisesti yhteen!

 Näyttelijä on ollut sinkku 20 vuotta – tähän asti!

Keanu Reeves on ollut Hollywoodin sinkku 20 vuotta

 Hollywood -tähti esittelee yllättäen uuden rakkausonnensa punaisella matolla Los Angelesissa.

Keanu Reeves Alexandra Grant onnellisesti rakastunut ensimmäisen parin esiintymiseen punaisella matolla

  • Kuka on Alexandra Grant, nainen Keanu Reevesin puolella?

LACMA Art + Film Gala -tapahtumassa Los Angelesissa 46-vuotias taiteilija esiintyi täysin tuntemattomana naisena Hollywood-tähti Keanu Reevesin rinnalla. Molemmat hymyilivät laajasti, hyvällä tuulella ja ilmeisesti erittäin onnellisia yhdessä. Alexandra Grant ei ole lainkaan uusi libanonilaissyntyiselle ja tunnetulle kanadalaiselle elokuvan tähdelle. Hän on vanha ystävä ja he ovat työskennelleet yhdessä vuosia. Rakkaustarina kehittyi heidän luovasta työsuhteestaan. Alexandra ja Keanu ovat työskennelleet yhdessä kahden kirjan parissa vuodesta 2001. Hänen ensimmäinen projektinsa on ”Oodi onnelle”, jolle elokuvan tähti kirjoitti sanoitukset ja taiteilija loi kuvat. Vuonna 2016 he toivat yhdessä toisen kirjan “Varjot”. Vuotta myöhemmin he perustivat yhdessä kustantamon “X Artists’ Books “. Taiteilija Alexandra Grant on esiintynyt monissa museoissa ympäri maailmaa.

 Keanu Reeves teki julkisen rakkausilmoituksen pitkäaikaiselle tyttöystävälleen Alexandra Grantille viime viikonloppuna.

Keanu Reeves Alexandra Grant esiintyi ensimmäisen kerran parina

Alexandra Grantin verkkosivustolta opimme, että hän “tutkii identiteetin ja sosiaalisen vastuun ideoita tutkimalla tekstin ja kielen käyttöä eri medioissa – maalauksessa, piirustuksessa, veistoksessa, elokuvassa ja valokuvauksessa”. Viime vuonna LA Time -haastattelussa hän sanoi seuraavaa suhteestaan ​​Keanu Reevesiin: ”Meillä molemmilla on asenne. Jotkut ihmiset ovat haaveilijoita, joilla on paljon ideoita, mutta eivät toteuta niitä käytännössä. Luulen, että haluamme molemmat saada idean ja tuoda sen maailmalle. “

Hollywood -tähti ei ole enää yksin.

Keanu Reeves Hollywood -tähti ei ole enää yksin Sigle -elämän kanssa

Hän osaa erottaa ammattilaisen yksityisestä partaveitsestä.

Keanu Reevesin supertähti Hollywoodin suosittu Matrix -esiintyjä

Psykologien mukaan 55-vuotiaalla John Wick -tähdellä ja 46-vuotiaalla taiteilijalla on ihanteellinen vuotuinen ero pitkälle suhteelle. Ne sopivat hyvin yhteen kaikin puolin. Se on kaukana Hollywoodin yleisestä kauneuden ihanteesta, jota on suosittu monissa elokuvissa. Alexandra Grant pitää luonnollisesta ulkonäöstä, hän ei värjää harmaita hiuksiaan eikä ilmeisesti ole kiinnostunut Botox -menettelyistä. Supertähti Keanu Reeves ilmestyy jopa punaiselle matolle pitkillä, loivilla hiuksilla ja rypistyneellä partalla. Hänellä on gaalassa yllään tyylikäs puku ja tukevat vaelluskengät. Tyypillinen Keanu Reeves, eikö??

Hänen kapinallinen käytöksensä osoittaa, että megastaari haluaa pysyä poissa Hollywoodin glamourista.

Keanu Reevesin kapinallinen esiintyminen gaalassa haluaa olla kaukana Hollywoodin glamourista

Toivottavasti hän on vihdoin löytänyt henkilökohtaisen onnensa! Toivomme samaa Keanu Reevesille!

Keanu Reeves löysi vihdoin yksityisen onnensa taiteilija Alexandra Grantin puolelta