Keira Knightley puhuu äitiyden haasteista

Eräänä päivänä Keira Knightley puhui kokemuksistaan ​​äitinä julkisesti. Hän on kutsunut tätä aikaa fyysiseksi ja emotionaaliseksi maratoniksi. Heti: uusin elokuvasi – Colette on nyt tullut elokuvateattereihin maailmanlaajuisesti, ja sen aihe liittyy läheisesti naisten rooliin yhteiskunnassa. Keira Knightley pääsi sinne ranskalainen kirjailija Sidonie-Gabrielle Colette pelannut. Haastattelussa “Balance” -lehdelle hän totesi tuntevansa vastuun edistää tasavertaisempia mahdollisuuksia maailmassa.

Knightley esittää Colettea – hänen viimeistä elokuvaansa

keira knightley historiallisessa elokuvassa

Keira Knightley miesvaltaisesta maailmasta

Keira Knightley korostaa samassa haastattelussa, että elämme miesvaltaisessa maailmassa. Hänen mielestään meidän pitäisi puhua enemmän naisten yleisestä kokemuksesta ja vastustaa tukahdutettua naisellisuutta pysyvässä kulttuurissa. Hän puhuu äitiydestä hyvin monimutkaisena tehtävänä.

 Huolimatta hänen hyvästä sosiaalisesta tilanteestaan, hänen mielestään lapsen kasvattaminen ei ole erityisen helppoa. Näyttelijä myöntää, että hänellä on uskomattoman suuria sosiaalisia etuja. Esimerkiksi hänellä on helposti varaa hoitoapuun ja äitiys on edelleen helvetin vaikeaa, näyttelijät ajattelevat. Tietenkin hän korostaa, että tämä ei millään tavalla tarkoita sitä, että he rakastaisivat vähän lastaan. Hänen mielestään on oikeudenmukaista ja tärkeää kokea parisuhteen tyypilliset unihäiriöt ja ongelmat.

Keira Knightley koko perheensä kanssa

keira knightley vauvansa kanssa

Näin Keira Knightley käsittelee stressiä

Miten Keira Knightley onnistuu lopulta voittamaan fyysisen ja psyykkisen stressin tässä tilanteessa? Omien sanojensa mukaan hän muistuttaa jatkuvasti itseään, että hän kamppailee edelleen. Hän kertoo tekevänsä parhaansa. Lisäksi Keira Knightley katsoo taaksepäin menneisyyteen ja muistelee vaikean masennuksen voittamista nuorempina vuosina 19–23-vuotiaana ja varsinkin 22-vuotiaana, kun hän käytännössä romahti. Tuolloin näyttelijä sanoo, että hänestä tuntui kuin kaikki olisi hajonnut palasiksi. Terapeutin avulla hän näki jälleen valoa elämässään. Hän on myös oppinut positiivisia opetuksia henkisistä romahduksista.

Varmasti tällaiset henkilökohtaiset viestit äitiydestä ja naisten psykologisista kriiseistä ovat erittäin arvokkaita. Auttaisit monia maailman naisia ​​selviytymään paremmin näistä haasteista itse.

Knightley virallisessa tapahtumassa

keira knightley miehensä kanssa yhdessä kuvassa

Keira – raskaana ja miehensä kanssa

keira knightley raskaana miehensä kanssa

Knightley pysyy tyylikkäänä myös äitiyden aikana

keira knightley loistava kuva elokuvan tähdestä

Kaikista etuoikeuksista huolimatta äitiys on edelleen vaikeaa Keira Knightleyn mukaan

loistava kuva näyttelijä keira knightley

Kuinka äitiys kehittyy Keira Knightleylle tästä lähtien?

monipuolinen ulkonäkö keira knightley