Leona Lewis meni naimisiin kiehtovassa hääpuvussa

Kesä on häiden sesonkiaika ja inspiraatiota niille, jotka rakastavat kauniita valkoisia mekkoja erityistilaisuuksiin. Monet julkkikset myös menevät naimisiin tämän upean kauden aikana. Leona Lewis on yksi heistä tänä vuonna ja hänen onnellisin päivä tapahtui aiemmin tänä kesänä.  Instagram -kuvat tästä festivaalista tavoitti heti faninsa ympäri maailmaa. Kiinnitämme niihin myös mielellämme huomiota.

Osa häistä on kuulemma vietetty täällä

leona lewisin vanhempien talo

Leona Lewis meni naimisiin kumppaninsa kanssa yhdeksän vuoden suhteen jälkeen

Leona Lewisin ja hänen kumppaninsa Dennis Jauchin rakkaus on esimerkki onnellisesta pitkäaikaisesta suhteesta. He ovat olleet yhdessä yhdeksän vuotta ja ovat edelleen onnellisia. Tämän paljastavat Leonan omat sanat Instagramissa. He sanoivat jotain: ”Arvostan tätä hetkeä erittäin korkealla koko elämäni ajan.

9 vuotta sitten tämä ihana mies tuli elämääni ja viime viikolla sanoin “kyllä” hänelle läheisten ystäviemme ja rakkaiden ihmisten ympäröimänä “.

“Hei!” Hänellä on yksinoikeus kuviin

dennis jauch ja leona lewis häissä

Hääseremonia

Sama viesti Instagramissa paljasti myös tietoa kuuluisista hääjuhlista. Tämä sisälsi perheillallisen Leona Lewisin vanhempien viinitarhoilla. Sanotaan myös, että seremonia oli pienessä kappelissa. Tänä aikana ulkona olisi pitänyt olla voimakas myrsky, mikä todennäköisesti teki hetkestä vieläkin erikoisemman. Lopulta olisi pitänyt järjestää hieno juhla, jossa oli paljon lauluja ja tansseja. Leona Lewisin mukaan jokainen hetki on rakkauden lahja.

Se oli Leona Lewisin hääpuku iltajuhliin!

vaaleanpunainen mekko - leona lewis

Hääpuku

Meille tietysti hääpuku on tämän seremonian ehdoton kohokohta! Leona on valinnut romanttisen norsunluun värisen suunnittelijan, joka on koristeltu paljon pitsiä. Tämän upean ja modernin hääasun suunnittelija oli Mira Zwillinger. Runsaista koruista huolimatta mekko näytti herkulliselta ja tämä johtui luultavasti hänen mukanaan olevista ohuista hihnoista. Kiinnitetyt hiukset ja kaunis huntu sopivat täydellisesti niiden kanssa.

Jälkijuhlia varten oli toinen hääpuku paljon modernimpaan tyyliin. Tämä oli pehmeän vaaleanpunainen väri, joka oli koristeltu kiiltävillä aksentteilla juuri oikea määrä. V-muotoinen pääntie oli mukava aksentti mekon päällä. Se vastasi myös upeasti herkkää kirjontaa. Leonalla oli tiara, jossa oli tyylikkäitä kukkakuvioita.

Leona Lewis ja Dennis Jauch ovat olleet yhdessä monta vuotta 

joch ja leona lewis rakastuneet

Tämän parin onnellisuus on inspiroivaa

leona lewis aviomies jauch