Met Gala 2019: Ketkä olivat parhaiten pukeutuneita julkkiksia?

Met Gala on yksi Hollywoodin tärkeimmistä hyväntekeväisyystapahtumista ympäri vuoden. Samaan aikaan tämä on epävirallinen muotitapahtuma, jossa tähdet näyttävät upeita luovia ja samalla supermodernia asuja. Joten meillä on epävirallinen kilpailu trendikkäistä henkilökohtaisista tyyleistä. Ketkä olivat Met Gala -tapahtuman parhaiten pukeutuneet tähdet? Tässä uutisemme aiheesta!

Erza Miller osoitti itsensä erittäin tuhlaavalla tavalla

erza ​​miller julkkisten uutisia

Met Gala – teema ja puvut

Tapahtuman teema on piirretty yhdysvaltalaisen kirjailijan, tuottajan, filosofin, poliittisen aktivistin ja opettajan työn kautta Susan sunnuntai innoittamana. Osallistujien oli käsiteltävä aihe “leiri”. Se on melko laaja, mutta yleensä se koskee rakkautta luonnotonta kohtaan, jota voidaan pitää keinotekoisena ja liioitelluna samanaikaisesti.

Olemme jo kirjoittaneet Cara Develingnen upeasta esityksestä – monien asiantuntijoiden mukaan tapahtuman vaikuttavin hetki. Tässä on luettelo muista upeista pukuideoista: Nämä ovat Zendaya hänen Disney-puvussaan, Ezra Miller hänen ylellisessä meikkipuvussaan, violetti Naomi Campbell, Winnie Harlow ja Serena Williams, Kylie ja Kendall Jenner, Sophie Jared Leto olivat muita tapahtuman kohokohtia. Muita vieraita upeilla asuilla olivat Alessandro Michele, Frank Ocean, Katy Perry ja Lady Gaga.

Frank Ocean kuvattu Voguelle

Frank Ocean Met -gaala 2019

Vogue-Frank Oceanin Met Gala 2019 -kuvaaja

Frank Ocean oli pukeutunut nylon -anorakkiin ja samalla hänellä oli toinen erittäin tärkeä rooli tapahtuman aikana. Vogue valitsi hänet erityisesti kuvaamaan koko tapahtuman New Yorkin Metropolitan Museum of Artsissa hänen kameransa kanssa. Hän käytti suurta Contax T3 -kameraa. Hänen ansiosta meillä on upeita tallenteita Gigi Hadidista, Jaysus Lupitasta, Nyong’o Kendallista, Jenneristä ja Jared Letosta ja monista muista. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Frank Ocean on dokumentoinut Met Gala -kameransa: viimeksi vuonna 2017.

Katy Perry tulkitsi aiheen näin …

katy perry hieno kuva

Lady Gaga oli yksi Met -gaalan kohokohdista

lady gaga tapasi gaala 2019

Kylie Jenner lumoavassa asussa

Tapaaminen 2019 Kylie Jenner

Naomi viettelevän vaalean violetissa

naomi julkkikset gaala

Vieraiden joukossa oli myös Serena Williams

Serena Williams tapasi gaala 2019

Winnie Harlow satunnaisessa valkoisessa asussa

Winnie Harlow -julkkikset tapasivat gaalan

Zendaya satuasussa

zendaya tapasi gala harmaan