Miranda Kerr onnea vauvalle – malli odottaa kolmatta lastaan!

Hyviä uutisia sekä spekulaatioita ja huhuja tehdään nopeasti! Varsinkin kun nämä liittyvät tähtien ja kuninkaallisten yksityiselämään. Esimerkiksi viime viikonloppuna, maaliskuun 30. päivänä, Miranda Kerr, australialainen malli ja entinen Victoria’s Secret Girl, saivat sensaation Gruner + Jahr SPA Awards -tapahtumassa Baden-Badenissa. Hän oli pukeutunut vaaleanpunaiseen mekkoon, joka sopi hänelle täydellisesti ja korosti kehon kaaria. Et voinut arvata sitä niin – Miranda Kerr säteili onnesta ja lavasi hänen vielä pienen, mutta selkeästi muotoillun vauvan koukun. Edellisenä päivänä tiedottajatiimisi ilmoitti lehdistölle, että “Miranda, Evan, Flynn ja Hart odottavat innolla uutta perheenjäsentä”. Tämä on Miranda Kerrin ja hänen miehensä Evan Spiegelin toinen vauva yhdessä. Hyvä uutinen tulee oikeastaan ​​vain 10 kuukautta pojan Hartin syntymän jälkeen toukokuussa 2018. Onnittelut, Miranda Kerr!

 Perhe -onni on kirjoitettu Miranda Kerrin ja hänen miehensä Evan Spiegelin kasvoille.

Miranda Kerrin aviomies Evan Spiegel Perhe Onni odottaa uutta perhettä

 Molemmat haluavat matkustaa yhdessä …

Miranda Kerr Evan Spiegel Recreation rakastaa yhdessä matkustamista

 … ja pitää aina hauskaa.

Miranda Kerr Evan Spiegel Fun Leisure Tykkää matkustaa yhdessä

  • Miranda Kerr ja Evan Spiegel menevät hyvin yhteen

Malli löysi henkilökohtaisen onnensa Snapchatin perustajan Evan Spiegelin kanssa. Forbesin mukaan hän on tällä hetkellä noin 4 miljardia dollaria, mutta erittäin kohtelias ja ymmärtäväinen aviomiehenä ja isänä. Miranda Kerr (35) ja Evan Spiegel (28) menivät kihloihin vuonna 2016 ja menivät naimisiin vuotta myöhemmin keväällä 2017. Heillä oli upeat häät Los Angelesissa, joita he juhlivat lukuisten ystävien ja muiden tähtien kanssa. Tiedetään, että Miranda oli aiemmin naimisissa Hollywood -tähti Orlando Bloomin kanssa. Aivan kuten hänen nykyisen morsiamensa Katy Perryn ensimmäinen avioliitto, heidän avioliitonsa kesti vain lyhyen ajan. Vuonna 2013 he erosivat kolmen vuoden perhe -elämän jälkeen.

Nyt Miranda Kerr on palannut yhdeksään pilveen …

Miranda Kerr oli iloinen Evan Spiegelin kanssa

Miranda Kerr Babyglückissä Evan Spiegelin kolmannen lapsen kanssa matkalla

 … ja jälleen kelluu vauvan onnessa!

Miranda Kerr vauvan tuurissa Evan Spiegelin kanssa

  • Miranda Kerr rakastaa olla äiti

Entinen Victoria’s Secret -malli on henkilökohtaisesti tuonut uutiset perheenjäsenistä julkisuuteen. Se tuli hieman yllätyksenä hänen lukuisille faneilleen, koska perhe -onnellisuus teknologiamiljardöörin kanssa kruunattiin toukokuussa 2018 heidän ensimmäisen poikansa Hartin syntymällä. Miranda Kerrillä on poika ensimmäisestä avioliitostaan ​​Orlando Bloomin kanssa. Flynn on nyt 8 -vuotias. Molemmat lapset tulevat hyvin toimeen ja odottavat jo pikku veljeä tai sisarta. Tämä saa myös vanhemmat iloitsemaan, mutta he eivät ole paljastaneet lisätietoja odotetusta jälkeläisestä. Hänen kommenttinsa on lyhyt, mutta hyvin tunteellinen: “Sanat eivät voi kuvata kuinka onnellisia olemme, meidän on toivottava uusi vauva maailmaan”. Mutta synnytykseen on vielä aikaa ja meidän kaikkien on oltava kärsivällisiä. Odotamme kuitenkin innolla Miranda Kerrin uusia vauvauutisia!

 Vauva numero kolme on jo matkalla!

Miranda Kerr Babyglückissä Evan Spiegelin kolmannen lapsen kanssa virallisella esiintymisellä

Miranda Kerr ja Evan Spiegel onnellisessa virallisessa esiintymisessä

Miranda Kerr ja Evan Spiege

 Malli näyttää aina parhaalta ja täydellisesti muotoilulta.

Miranda Kerr malli parhaassa kunnossa, aina täydellisesti muotoiltu

 Virallisissa tapahtumissa …

Miranda Kerr Malli parhaassa kunnossa, aina täydellisesti muotoiltu virallisissa tapahtumissa

…. mutta myös vapaa -ajallaan Evan Spiegelin kanssa.

Miranda Kerr Malli huippumuodissa vapaa -ajallaan Evan Spiegelin kanssa