Nämä julkkikset haluavat mennä naimisiin pian

Niin monet julkkisparit sitoivat solmun vuonna 2018 ja saimme nähdä sen tiedotusvälineissä. Prinssi Harryn ja Meghan Markelin, Nicki Jonasin ja Priyanka Chopran sekä Fedezin ja Chiara Ferragnin häät ovat aiheuttaneet suurta kohua viimeisten 12 kuukauden aikana. Mutta myös tänä vuonna jotkut tähdet ovat rakastuneita ja kihloissa. Ja jos heidän rakkautensa kestää, voimme odottaa jälleen mukavaa hääseremoniaa. Nämä julkkikset haluavat mennä naimisiin pian …

Heidi Klum ja Tom Kaulitz

nämä julkkikset haluaisivat pian mennä naimisiin heidi klumb tom kaulitzin kanssa

Malliäiti Heidi Klum ja “Tokio Hotel” -kitaristi Tom Kaulitz ovat kihloissa. Juuri aattona Tom ehdotti avioliittoa ja muutamaa minuuttia myöhemmin Klum ilmoitti Instagramissa “Sanoin KYLLÄ!”.

Lady Gaga ja Christian Carino

nämä julkkikset haluavat mennä naimisiin lady gagan kanssa pian

Marraskuusta 2017 lähtien on ollut huhuja, että supertähti Lady Gaga on kihloissa. Se on vihdoin virallista! Naiset Hollywoodissa -gaalassa Beverly Hillsissä hän vahvisti sitoutumisensa kumppanilleen Christian Carinolle.

Leona Lewis ja Dennis Jauch

nämä julkkikset haluaisivat pian mennä naimisiin dennis jauch leona lewisin kanssa

Brittiläinen laulaja Leona Lewis kihlautui pitkäaikaisen poikaystävänsä, saksalaisen koreografin Dennis Jauchin kanssa. Lewis ilmoitti tästä mustavalkoisella valokuvalla, muutamalla sydämen särkyneellä viivalla ja soitto -hymiöllä Instagramissa.

Kevin Trapp ja Izabel Goulart

nämä julkkikset haluavat mennä naimisiin kevin trappin kanssa pian

Maajoukkueen maalivahti Kevin Trapp ja brasilialainen malli Izabel Goulart ovat olleet pari vuodesta 2015. Maailmancupin jälkeen he molemmat julkaisivat videon, jossa oli kimalteleva kihlasormus Izabelin kädessä, jolloin he ilmoittivat kihlauksestaan.

Eddie Murphy ja Paige Butcher

nämä julkkikset ovat menossa naimisiin eddie murphyn kanssa

Molemmat näyttelijät ovat olleet pari vuodesta 2012 ja heillä on jo kaksi yhteistä lasta, tytär Izzy Oona, 2 -vuotias ja poika Max Charles, joka syntyi joulukuussa 2018. Tämä vauva on Eddie Murphyn kymmenes lapsi.

Muut Julkkikset, jotka ovat menossa naimisiin, ovat: Frankie Muniz (Malcom keskellä) ja Paige Price, Katie Holmes, Jamie Foxx, Sophie Turner ja Joe Jonas.

   Joe Jonas ja Sophie Turner

nämä julkkikset haluaisivat pian mennä naimisiin sophie turner joe jonasin kanssa