Orlando Bloom ja Katy Perry suunnittelevat unelmien häitään

Rikkaiden ja kauniiden maailmassa usein tapahtuu, että tapaat sattumalta, rakastut ensi silmäyksellä ja sitten loogisesti kihlaus tulee. Häihin on enää yksi askel jäljellä, jonka uskaltaa ottaa rohkeasti. Tämä saattaa kuulostaa monelta modernilta sadulta, mutta tarinoita, kuten “Tuhat ja yksi yö”, on edelleen olemassa, onneksi useimmilla on onnellinen loppu! Toivottavasti tämä tapahtuu myös Orlando Bloomin ja Katy Perryn kanssa, koska molemmat tähdet ovat tällä hetkellä pilvessä yhdeksän ja haluavat sanoa kyllä ​​pian. Katy Perry puhui siitä Jimmy Kimmelin Yhdysvaltain talk show’ssa viime viikolla. Hän kertoi TV -isännän edessä mielenkiintoisia yksityiskohtia sadun kihlauksestaan ​​14. helmikuuta ja ilmoitti, että hän ja Orlando Bloom haluaisivat pitää unenomaiset häät. Vielä on kuitenkin epäselvää, milloin ja missä tämä erityinen juhla pidetään.

Orlando Bloom ja Katy Perry suunnittelevat hitaasti häitään.

Katy Perry Orlando Bloom suunnittelee unelmien häitään

  • Katsaus Orlando Bloomin ja Katy Perryn tapahtumarikkaaseen rakkaustarinaan

Kahden tähden rakkaustarina on todella mielenkiintoinen, koska siinä on vahvoja tunteita, hajoamista ja tapaamisia. Tapasitte toistenne sattumalta kolme vuotta sitten, hampurilaiskaupassa. Katy Perrylle se oli kuitenkin rakkautta ensi silmäyksellä.

“Roar” -tulkki ei edes ajatellut löytävänsä “miehen koko elämäksi” hassulla tavalla. 34-vuotias laulaja piti huvittavana kolme vuotta sitten, että Escape from the Caribbean -tähti otti hampurilaisen lautaselta ja halusi purra siihen. Tämä tapaus oli sopiva keskustelunaihe Golden Globe -esityksen jälkeen. Joten 42-vuotias näyttelijä ja suosittu laulaja tapasivat ja rakastuivat.

Rakastajat ovat myös kokeneet vaikeita aikoja.

Katy Perry Orlando Bloomin ystävät kokivat vaikeita aikoja

On hyvä tietää, että “Dark Horse” esiintyjä ja “Unlocked” tähti ovat olleet onnettomia avioliittoja ilmeisessä menneisyydessä. Vuodesta 2010 vuoteen 2012 Katy Perryllä oli lyhyt avioliitto näyttelijä Russell Brandin kanssa. Orlando Bloom oli puolestaan ​​naimisissa malli Miranda Kerrin kanssa vuosina 2010-2013, mutta heidän suhteensa hajosi. Vaikka rakkaustarina Katy Perryn ja Orlando Bloomin välillä alkoi hyvin romanttisesti, he ovat myös kokeneet kriisejä viimeisten kolmen vuoden aikana, eronneet lyhyesti ja löytäneet tiensä toisiinsa. Nyt molemmat tähdet haluavat löytää uuden perheen pesän ja olla onnellisia keskenään.

Katy Perry tunnetaan romanttisista leikkauksistaan.

Katy Perry romanttinen leikkaus rakastunut Orlando Bloomiin

  • Romanttinen ja rakastava Orlando Bloom pyysi hänen kättään

Katy Perry ja Orlando Bloom ovat olleet kihloissa viime ystävänpäivän jälkeen. Rakkauden juhla alkoi heille romanttisella illallisella, mutta sitten he ajoivat helikopterille ja ilmassa Orlando Bloom pyysi hänen kättään. Hän yllätti hänet viehättävällä timanttisormuksella, joka sai laulajan sanomaan “kyllä”. Hän puhui siitä avoimesti Jimmy Kimmelin keskusteluohjelmassa. Se oli hyvin romanttista, mutta kihlaus ei sujunut täysin sujuvasti, Perry sanoi. Tapahtui pieniä onnettomuuksia, mutta ne eivät varmasti voineet häiritä kihlauksen erityistä hetkeä.

 Toivottavasti Orlando Bloom ja Katy Perry astuvat pian alttarin eteen.

Katy Perry Orlando Bloomin hääsuunnitelmat näkyvissä

Hollywoodissa liikkuu tällä hetkellä huhuja, että Orlando Bloom on jo muuttanut laulajan luo. Hän on jo myynyt 9 miljoonan dollarin kartanonsa myyntiin ja sulhaset asuvat nyt yhdessä Beverly Hillsissä. Mutta sinulla ei ole kiire suunnitella elämäsi kauneinta päivää. Molemmat haluavat kestää jonkin aikaa ja valmistautua kunnolla hääjuhlaan. Katy Perry sanoo, että siitä tulee todella iso juhla, koska molemmilla tähdillä on paljon ystäviä, jotka ovat tärkeitä molemmille. Sinä ja lukuisat fanisi odotat mielenkiintoisia ja jännittäviä uutisia kahdesta tähdestä. Pidämme myös peukkuja heidän puolestaan ​​ja toivomme, että he astuvat pian ennen häitä!

Katy Perry ja Orlando Bloom ovat hullun rakastuneita toisiinsa.

Rakastunut Katy Perry Orlando Bloom suunnitteli unelmahäät

He ovat uusi unelmapari Hollywoodissa!

Katy Perry Orlando Bloom uusi unelmapari Hollywoodissa