Prinsessa Beatrice kihloi vaatimattomammin kuin Eugenie. Millaiset häät tulevat olemaan?

Englannin prinsessa Beatrice on ollut kihloissa muutaman päivän ja hänen odotetaan menevän naimisiin ensi vuonna. Tämä tapahtuma ei kuitenkaan todennäköisesti ole niin ylenpalttinen ja upea kuin sisarensa Eugenien juhla. Päätämme, että sitoutumisen myötä, joka oli myös paljon vaatimattomampi. Lisäksi julkaistiin leikkisiä kuvia ja uutinen levitettiin vain sosiaalisten verkostojen kautta. Mediahaastatteluja on yritetty välttää.

Mekon kukkakuvioissa on romanttista tunnelmaa

mekko ja kihlaus prinsessa beatrice

Yksityiskohdat prinsessa Beatricen kihloista

Prinsessa Beatrice on vanhempi kahdesta sisaresta, ehkä siksi hän on hieman vaatimattomampi. Hän on tällä hetkellä 31 -vuotias ja täyttää ensi vuoden häissä 32 vuotta. Tässä suhteessa prinsessa Eugene on hieman nopeampi. Hän meni naimisiin 29 -vuotiaana.

Kuvista sosiaalisessa mediassa Fanit saivat kokea miltä prinsessa Beatrice näytti kihlauksen aikana. Hänellä oli yllään Brand Erdemin upea mekko. Hän yhdisti sen Jimmy Choon kenkiin. Kuvat antavat vaikutelman hyvin muodollisesta ilmapiiristä tapahtuman aikana.

Prinsessa Eugenie meni tähän ulkoasuun

prinsessa eugenie kaunis mekko

Kenen kanssa prinsessa Beatrice menee naimisiin?

Prinsessa Beatrice menee naimisiin kiinteistöyrittäjän Edoardo Mapelli Mozzin kanssa. Hän on häntä hieman vanhempi – tällä hetkellä 34 -vuotias ja esiintyi myös erittäin vaatimattomasti verkostoissaan sitoutumisen yhteydessä. He ilmoittivat yhteisessä viestissä olevansa erittäin onnellisia ja odottavat kärsimättömästi häitä. Heillä olisi samanlaiset intressit ja arvot, he molemmat lisäsivät.

Eugenie oli tietysti myös läsnä sisarensa Beatricen kihloissa ja hänellä oli myös upea asu. Hänen mekkonsa oli Zimmermann -tuotemerkki ja hänellä oli kolme ja puoli karaatin kultarengas.

Prinsessa Eugenien sitoutuminen oli paljon loistavampaa

eugenie ja aviomies kuninkaalliset

Trendit kuninkaallisissa häissä

Kuninkaalliset kihlaukset ja häät noudattavat tiettyjä suuntauksia. Ne sisältävät yhä enemmän minimalistisia ja epävirallisia yksityiskohtia. Tämä koskee myös häitä. Millainen tämä on prinsessa Beatrice? Katsotaanpa nykyisiä suuntauksia. Häissä, kuten kihloissa, ihmiset haluavat pysyä minimalistisina tai vähemmän muodollisina ainakin yhdessä juhlan ja organisoinnin aspektissa. Näimme pieniä kukkakimppuja joissakin häissä. Mitä tulee asuihin, ihmiset valitsevat usein puhtaan muotoilun ilman monia yksityiskohtia ja koriste on koristeltu. Loppujen lopuksi on erittäin muodikasta osoittaa erityistä sitoutumista oikeisiin perhearvoihin. Uutinen leviää usein sosiaalisen median kautta.

Pienet kukkakimput ovat trendikkäitä kuninkaallisissa häissä

hichzeit -tyylinen kuninkaallinen

Lapset osallistuvat lähes aina seremoniaan

kuninkaallisten häät lapset

Meghan Markle aloitti trendin mekollaan ilman monia yksityiskohtia 

kuninkaalliset meghan markle häät

kuninkaallinen pitkä yksinkertainen mekko

Minimalistinen ilme sopii ruotsalaisten kuninkaallisten mielikuvaan

ruotsin kuninkaalliset mahtavat lapset