Selena Gomez kertoo yksityiskohdista uudesta albumistaan ​​”Revival”

Faniensa iloksi Selena Gomez jakoi äskettäin mielenkiintoisia yksityiskohtia uudesta albumistaan. Nimi Revival ilmaisee uuden alun, ja tämän pitäisi olla yhdistävä avainsana kaikkien siellä kuultavien kappaleiden välillä.

Luettelo Revival -albumin uusista kappaleista

albumin kansi selena gomez

Muutos naisellisemmaksi Selena Gomeziksi

Monien kriitikkojen mukaan Selena Gomez on edistynyt mielenkiintoisesti tytöstä, jolla on poikamainen karisma, nykyiseen hyvin naiselliseen varianttiinsa. Juuri tämä pitäisi nähdä ja kuulla erityisen selvästi uudella Revival -albumillaan. Vain joidenkin käännökset ovat riittäviä Lauluja ja tiedät jo, että laulaja näyttää paljon aikuisemmalta kuin ennen.

Nimikkeen Revival, jonka mukaan koko albumi nimettiin, lisäksi erottuvat Sober, Rise, Nobody, Perfect ja Same old love – otsikot, jotka osoittavat omistautumista itseään kohtaan. Varsinkin kun verrataan sitä aiempiin albumeihin ja kappaleisiin. Ei vain videoiden aikana, vaan myös nykyisten julkisten esiintymisten aikana, hän näyttää erittäin luottavaiselta ja onnelliselta.

Herätys – tämä on Selena Gomezin paluu melko vaikean elämänvaiheen jälkeen

selena gomezin kappaleita uudelta albumilta

Selena puhuu fanien kanssa uudesta albumista live -videoissa

Yli 40 000 videota on jo nähty, joissa Selena Gomez puhuu faneilleen uudesta albumistaan. Näissä he ilmaisevat rakkautensa ja kiintymyksensä Selenaan. 26-vuotias laulaja osaa käyttää sitä erittäin hyvin, koska hän on kokenut syvän romahduksen elämässään. Hänen kokemuksensa ja tunteensa olivat otsikoissa mediassa. Joten Revival näyttää merkitsevän heidän onnistunutta paluutaan.

Uusissa esiintymisissään Selena näyttää paljon luottavaisemmalta kuin ennen

selena gomezin punaiset vaatteet

Selena viettelevässä asussa näyttämöllä 

selena gomez laulaa mustalla

Selena Gomez jakaa mielellään osan ajastaan ​​faniensa kanssa!

monia kuvia fanien kanssa selena gomez