Tärkeintä tietää Angelina Jolien lapsista

Aihe Angelina Jolien lapsista on jännittävä, mutta samalla hieman hämmentävä. Syitä on niin monia ja niin erilaisia, että on helppo menettää asioiden jälki. Jos sinusta tuntuu siltä, ​​mutta olet utelias samaan aikaan, pidä siitä kiinni! Tässä on kaikki mitä sinun pitäisi tietää Angelina Jolien lapsista.

Edelleen onnellinen Brangelina -perhe

Bradd Pitt ja Angelina Jolie lastensa kanssa

Brangelina ja lapset

Ennen kuin Angelina Jolien ja Brad Pittin rakkaussuhde päättyi vuonna 2017, paria kutsuttiin Brangelinaksi. He matkustivat pitkään ympäri maailmaa lastensa, kolmen adoptoidun lapsen ja kolmen oman jälkeläisensä kanssa. Pienet ovat nyt 9–16 -vuotiaita ja tulevat eri puolilta maailmaa.

Yksikään näistä ei ole syntynyt Yhdysvalloissa. Yhdessä on Brangelina -pari huolehtivat lapsistaan ​​eri kaupungeissa ja maissa, kuten Ranskassa, New Orleansissa ja Los Angelesissa.

Angelina Jolie lastensa kanssa Pariisissa

angelina jolie monien lasten kanssa

Keitä lapset muuten ovat?

Maddox seuraa Angelina Joliea viralliseen seremoniaan

maddox, yksi Angelina Jolien monista lapsista

Maddox Jolie-Pitt

Tässä ovat Angelina Jolien yksittäiset lapset ja nopeaa tietoa heistä! Maddox Jolie-Pitt on tällä hetkellä 16-vuotias ja on Angelinan vanhin poika. Hänet adoptoitiin Kambodžassa vuonna 2002, kun hän oli seitsemän kuukauden ikäinen. Angelina halusi adoptoida vauvan silloisen aviomiehensä Billy Bob Thorntonin kanssa, mutta eron vuoksi hän teki sen yksin. Brad Pitt adoptoi Maddoxin vuonna 2006. Hieman aiemmin, vuonna 2003, Angelina perusti säätiön, jonka nimi on hänen nimensä.

Zahara Jolie-Pitt on kotoisin Etiopiasta

Zahara yksi Anjelina Jolien lapsista

Tytär – Zahara Jolie -Pitt

Zahara Jolie-Pitt on tällä hetkellä 13-vuotias ja adoptoitu Etiopiasta ollessaan kuuden kuukauden ikäinen. Brad Pitt adoptoi hänet samaan aikaan veljensä Murdocksin kanssa. Hänen nimensä tarkoittaa “säteilevää” arabiaksi ja hänellä on myös toinen nimi – Marley, joka valittiin Bob Marleyn mukaan. Angelinalle kerrottiin, että Zaharan vanhemmat olivat aids -sairaita. Joten yksi pelkäsi myös pienen puolesta. Muun muassa hän on erittäin iloinen voidessaan tukea äitiään hyväntekeväisyyteen. Zahara vieraili pakolaisissa Syyriasta yhdessä Angelina Jolien kanssa vuonna 2018.

Shiloh – ylellisin Angelina Jolien lapsista

angelina jolien oma tytär

Shiloh Jolie-Pitt

Tytär Shiloh Jolie-Pitt on tällä hetkellä 12-vuotias ja hänen nimensä tarkoittaa “rauhallista”. Hän syntyi Angelina Jolien itse Namibiassa. Se oli erittäin vaikea synnytys ja Angelinan sanotaan uskovan loppuun asti, että kaikki olisi voinut mennä pieleen. Ensimmäiset Shiloh -kuvat myytiin kerätäkseen rahaa hyväntekeväisyyteen. Yli seitsemän miljoonaa dollaria lahjoitettiin UNICEFille. Mielenkiintoista on, että Shiloh tykkää todella käyttää miesten vaatteita, itse asiassa hän haluaa olla poika! Hän on tehnyt otsikoita viime aikoina murtamalla kätensä lomalla.

lapset angelina joli pax nuoret ja vanhemmat

Pax Jolie Pitt

Pax, nyt 14-vuotias vietnamilainen poika, adoptoitiin. Tämä tapahtui vuonna 2007, kun pieni oli vain kolme vuotta vanha. Aluksi lapsen adoptoi vain Angelina ja sitten Brad Pitt teki saman vuonna 2008. Vuonna 2018 Pax seurasi äitiään Golden Globe Awards -tapahtuman aikana. Tabloidien mukaan hän haluaa olla näyttelijä aivan kuten hänen vanhempansa. Mutta äitinsä omien sanojen mukaan hän pitää musiikista ja haluaa DJ: ksi. Angelina Jolien mukaan kukaan lapsista ei todellakaan halua olla näyttelijä, vaan he rakastavat musiikkia ja taidetta. Pax oli Vietnamissa Angelina Jolien kanssa vuonna 2011 saadakseen lisätietoja hänen kulttuuritaustastaan.

loistava kuva angelina jlie lasten kanssa Knox Vivienne

Vivienne ja Knox Jolie Pitt

Vivienne ja Knox Jolie Pitt ovat Angelina Jolien ja Brad Pittin muita lapsia. He ovat kaksosia ja ovat tällä hetkellä 9 -vuotiaita. Olet syntynyt Ranskassa heinäkuussa 2008. Pienen kuvat myytiin yli 14 miljoonalla dollarilla ja summa lahjoitettiin Andy Jolie-Pitt -säätiölle.

Angelina Jolie sanoo adoptoiduista lapsistaan, että he tuntevat hyvin alkuperäisen kulttuurinsa ja ovat ylpeitä siitä. Heillä kaikilla on asianmukaiset kansalliset liput vuoteidensa yläpuolella!