Taylor Swift esiintyy Elle UK: n kannessa henkilökohtaisella esseellä populaarimusiikista

Musiikin osalta taiteilijan sisäisen persoonallisuuden ilmaisua arvostetaan aina erittäin korkealla. Loppujen lopuksi kuulijan on aina helpompi tunnistaa sanoitukset ja ymmärtää ne, kun heidän epäjumalansa emotionaalinen rehellisyys voidaan tuntea. Taylor Swift on hyvin tietoinen tästä tosiasiasta. Eilen, 28. helmikuuta, hän julkaisi valokuvansa Instagram -syötteensä etusivulle Elle Iso -Britannia. Siellä laulaja pukeutuu kauniiseen tilavaan keltaiseen mekkoon, jolla on erottuva ilme. Mutta se ei ole kaikki pitkään aikaan! Swift julkaisee myös esseen lehdessä nimeltä “Popin voima”, jossa hän kuvailee yksityiskohtaisesti, kuinka genren kappaleet vaikuttivat häneen ja kaikkiin muihin ympärillään oleviin.

Taylor Swift Elle UK: n etukannessa

Taylor Swift esiintyy Elle UK: n kannessa henkilökohtaisella esseellään Elle UK: n popmusiikin kansista

Taylor Swift jakaa esseessään henkilökohtaisia ​​kokemuksia ja muistoja

Esseessä Taylor Swift raportoi omista kokemuksistaan; Muun muassa kuinka erilaiset suosikkikappaleet olivat herättäneet unohdetut muistot lapsuudestaan. Mukaan lukien se, kuinka tällaiset kappaleet auttoivat parantamaan hänen sydämensä huonon hajoamisen jälkeen.

Hän väittää, että toisin kuin yleisesti uskotaan, ihmiset eivät halua nähdä geneeristä musiikkia listoilla. Sen sijaan musiikin fanit kaipaavat musiikkia, joka tarjoaa käsityksen taiteilijan tunne -elämästä.

Emotionaalisesti ladattu ja selvästi lähellä vastaanottajia

Taylor Swift esiintyy Elle UK: n kannessa henkilökohtaisen esseen tähden laulajan popmusiikkivalokuvakollaasista

”Luulen, että ihmiset etsivät nykyään yhteyttä ja mukavuutta kuuntelemastaan ​​musiikista. Haluamme luottaa johonkin ja kuulla heiltä: “Olen käynyt tämän läpi” todisteena siitä, että voimme selviytyä omista kamppailuistamme. Emme todellakaan halua pop -musiikkimme olevan yleistä. Luulen, että monet musiikin ystävät haluavat katsoa elämäkertaa laulajan maailmaan, reikään tunteiden seiniin, jotka ihmiset rakentavat ympärilleen selviytyäkseen. Tämä käsitys taiteilijan historiasta kutsuu meidät yhdistämään sen omaamme ”, sanoi poplaulaja.

Taylor Swift antaa meille kulissien takana katsauksen hänen elämäänsä

Taylor Swift esiintyy Elle UK: n kannessa henkilökohtaisen esseen kanssa Elle UK: n popmusiikin kansihistoriasta

Grammy -palkinnon voittaja jakaa mielipiteensä musiikin parantavasta voimasta

Swift mainitsee myös esseessään “Power of Pop”, kuinka oman musiikin kirjoittaminen auttoi häntä elämän emotionaalisen vuoristoradan läpi. “Pidän siitä, että voin muistaa erittäin hyvät ja erittäin huonot ajat”, hän sanoi. “Haluan muistaa puseron värin, ilman lämpötilan, lattialaudan narahduksen, ajan, jolloin sydän varastettiin tai murtui tai parani tai sitä käytettiin ikuisesti.”

Kappale “White Horse” kertoo epärealistisista rakkauden odotuksista

Taylor Swift esiintyy Elle UK: n kannessa henkilökohtaisen esseen kanssa popmusiikin valkoisesta hevosvideosta

Näet selvästi, kuinka paljon Taylor Swift ilmaisee musiikissaan itsestään, elämästään ja sydämestään. Hän ei pelkää olla rehellinen faneilleen. Mutta päinvastoin. Swift on kehittynyt monien heidän “geneeristen” pop -muusikoidensa ulkopuolelle ja on lopulta niin arvostettu julkkis kaikkialla juuri tästä syystä. Voit lukea koko esseen Elle UK -lehdessä 7. maaliskuuta.

“Blank Space” on parodia julkisesta mielipiteestä heidän rakkauselämästään

Taylor Swift esiintyy Elle UK: n kannessa henkilökohtaisella esseellä popmusiikin tyhjän tilan kappalekappaleesta femme fatale

Taylor Swift esiintyy Elle UK: n kannessa henkilökohtaisen esseen kanssa pop -musiikista elle uk abstrakti valokuvaus