Til Schweiger ja muut julkkikset tietovarkauksien uhreja

Yksi suurimmista hyökkäyksistä julkkisten henkilökohtaisiin tietoihin tapahtui viime vuoden joulukuussa. Tämä viesti tuli RBB -verkosta, ja myös poliisi vahvisti sen. Til Schweiger oli yksi uhreina mainituista nimistä, mutta ei missään tapauksessa ainoa tämän tietovarkauden uhri.

Til Schweiger – yksi hakkereiden hyökkäysten uhreista

Tietovarkaus myös Til Schweigerilta

Satoja tietovarkauksien uhreja

Til Schweiger oli yksi henkilöistä, joita tämä tietovarkaus koski. Liittokansleri Angela Merkel ja muut tunnetut kasvot elokuvista ja populaarimusiikista olivat myös vaarassa menettää henkilötietonsa. Vaikuttivat myös Jan Bohmermann ja Sido.

Hakkerihyökkäys julistettiin yhdeksi maan historian suurimmista. Asiantuntijat tutkivat tapausta ja havaitsivat, että hyökkäys kesti erityisen kauan. Koko juttu kesti viikkoja ja ehkä jopa kuukausia.

Merkelin tietoja on hyökätty useita kertoja

Merkel varastaa tietoja puhelimella

Tietovarkaus 20. joulukuuta

Se on sarja hyökkäyksiä, jotka kulkevat rinnalla Tähän asti Schweiger Muut julkkikset ovat myös vaikuttaneet. Erityisen voimakas hakkerihyökkäys tapahtui 20. joulukuuta. Se koski monia erilaisia ​​poliitikkoja. Sadat kansanedustajat ovat menettäneet henkilötietonsa. Tässä vaiheessa yritettiin jälleen varastaa Angela Merkelin ja Frank-Walter Steinmeierin tiedot. Tässä tapauksessa poliisi vältti sen, jotta rikolliset eivät voineet varastaa julkkisten henkilökohtaisia ​​tietoja.

Liittovaltion ministeriö ryhtyy toimiin tietovarkauksia vastaan 

Tietovarkaus Liittovaltion ministeriö ja turvallisuus

Kirjoittaja on itse asiassa edelleen tuntematon

Vielä on epäselvää, kuka on tämän hakkerin hyökkäyksen takana. Myös ministeri Katarina Barley kommentoi tätä. Hän julisti nämä hyökkäykset erittäin vakaviksi. Hän uskoo, että nämä hyökkäykset tukevat luottamustamme demokratiaan ja instituutioihin.

Erilaisia ​​spekulaatioita heräsi ja ne liittyivät myös muun muassa Venäjän APT28 -hakkeriryhmään. Bild-Zeitung-lähteiden mukaan saksalaiset instituutiot kääntyivät amerikkalaisen NSA-viraston puoleen saadakseen tämän tarinan.

Myös liittovaltion tietoturvavirasto otti kantaa tähän. He jatkavat tapauksen tutkimista tiiviissä yhteistyössä liittovaltion instituutioiden kanssa. Toistaiseksi heidän mielipiteensä ei pitäisi vaikuttaa luottamuksellisiin tietoihin.

Kuka on viimeisimpien tietovarkauksien takana??

Tietovarkaus mies naamio

Tietovarkauksista on tulossa kasvava ongelma 

Tietovarkaus PC ja muut keinot

Puhelimeen tallennetut tiedot ovat erityisen uhattuja

Tietovarkauspuhelin kädessä

Tunnetko itsesi myös uhatuksi tietohyökkäyksistä?

puhelimitse - tietovarkaus