Victoria Beckhamilla on ikääntymistä ehkäisevä voide, joka on valmistettu omasta verestään

Victoria Beckham on nyt 42-vuotias ja ikääntymistä estävä hoito on tietysti erittäin ajankohtainen asia hänelle. Etenkin tällä siirtymäkaudella, jolloin voit näyttää 30 -vuotiaalta hyvällä hoidolla, mutta 50 -vuotiaalta huonommin hoidettuna, olet paniikissa. Aihe on ilmeisesti niin ajankohtainen Beckhamille, että hän teki oman erittäin kalliita ikääntymistä ehkäiseviä voiteitaan. Kuten kävi ilmi, hän oli tehty omasta verestään. Tämän kasvovoiteen hinta on noin 1200 puntaa.

Victoria Backham pitää nuorta ulkonäköään erittäin tärkeänä

victoria beckhamin nykyinen kasvojen idea

Kasvovoiteen valmistaja

Tämän erityisen ikääntymistä ehkäisevän kasvovoiteen valmistaja on nimeltään Dr. Myrsky. Hän loi ne tähden oman veren perusteella, koska hän haluaa käyttää omien solujensa parantavia ominaisuuksia. Victorian mukaan tästä syntyi todella rauhoittava kasvonaamio.

Victoria Beckhamin oma kokemus tästä uudesta tuotteesta näyttää ensimmäistä kertaa erittäin positiiviselta. Ikääntymistä estävä voide näyttää toimivan täydellisesti tulehdusta vastaan ​​ja uudistavan kasvot ihanteellisesti. Fanit ja media vitsailevat, että uudella ikääntymistä estävällä tuotteella on “vampyyrityyli”.

Kampaus ja muut keinot on suunniteltu pitämään Spice Girl nuorena

armeijan asu victoria beckham

Siitä huolimatta supertähti vaikuttaa erittäin tyytyväiseltä siihen. On kuitenkin sanottava, että tämä on vain Victorian ensimmäinen kokemus. Victoria Beckham on vielä testijaksolla, ja positiiviset tulokset on ensin vahvistettava lisäkäytöllä. Victoria Beckham ei vain kokeile Dr. Myrsky. Hän soveltaa niitä myös omien lastensa ihoon. Kuva tyttärensä kanssa – Harper, joka on 7 -vuotias, on jo julkaissut Beckhamin.

Victoria Beckham nuorekas armeijan ilme

victoria beckham täysikokoisena

Aikanaan uusi Spice Girls -kiertue

Näillä kauneuskokeilla, jotka ovat luultavasti hieman liian rajuja, voi olla monia syitä. Ehkä se liittyy jotenkin Spice Girls 2019: n väitettyyn tulevaan kiertueeseen. Ginger Spice Geri Horner vitsaili lopulta, että Victoria Beckham osallistuu. Olipa kyse huumorista tai totuudesta, Victoria Beckham tarvitsee hyvää itsetuntoa käsitelläkseen sitä. Ikääntymistä ehkäisevä voide auttaa häntä varmasti tässä.

Video Spice Girls 2019 -kiertueesta

Victoria yhdellä hänen tekemistään monista mainostauluista

Victoria Beckhamin muotokuva vaaleanpunaisella ja punaisella

Yksi Victoria Beckhamin monista tähtiesityksistä

victoria beckham upea mekko

Victoria ainutlaatuisen ulkonäön aikana

kesäasu victoria beckham

Näyttääkö Victoria niin hyvältä uuden kerman takia?

victoria beckham uuden mainoksen edessä