13 erilaista nykyaikaista valokuvausta – mikä niistä olisi oikea sinulle?

Valokuvauksen aloittelijana oleminen on vaikeaa ja joskus tuntuu siltä, ​​että sinulla on vuosia aikaa oppia lisää. Tässä tilanteessa on kuitenkin myös monia hyviä puolia, kuten vapaa valinta eri markkinarakojen välillä. Haluamme varoittaa etukäteen, että valokuvaus vaatii paljon kärsivällisyyttä monin tavoin. Tämän vuoksi sinun pitäisi valita yksi tai useampi markkinarako, josta todella nautit. Yhdistä valokuvaus harrastukseesi, esimerkiksi ihmisten kanssa kommunikointiin, rakkauteen arkkitehtuuria tai villiä luontoa kohtaan. Tällä tavalla olet motivoituneempi joka hetki vaikeuksista huolimatta ja saavutat hyviä tuloksia pitkällä aikavälillä. Tässä on joitain valokuvaustyylejä, jotka ovat erityisen suosittuja nykyaikaisessa valokuvauksessa ja sopisivat jopa ammatilliseen kehitykseesi.

Voit tehdä taideteoksen mistä tahansa kuvasta

Fotohrafieren lapset muotokuva suuri

Muotokuvaus

Muotokuvaus on luultavasti parhaiten tutkittu. Nykyaikaisen tekniikan ansiosta voit jopa ottaa upeita kuvia matkapuhelimellasi. Mutta tärkeintä on, että et vain tuo esiin mallisi parhaita puolia. Hyvä muotokuvaaja on suurelta osin myös psykologi, joka pystyy visualisoimaan parhaan ja tyypillisen kuvaajan luonteen.

Joten tämä on hieno suunta, kun olet kiinnostunut ihmisistä ja heidän tunteistaan.

Mainontakuvaus on yksi suurimmista haasteista

urheilujalkineiden valokuva -idea

Asetelma ja mainonta

Pidätkö aiheista, kuten myynti, myynti ja viestintä asiakkaiden kanssa? Onko mielestäsi hyvä tietää, miten esität jotain täsmälleen niin, että se yhtäkkiä näyttää erittäin houkuttelevalta? Kohteet voivat kertoa koko tarinan laukauksesta riippuen. Ehkä sinulla on kaikki tarvittava, jotta voit tehdä juuri tällaisen tarinan kamerallasi. Silloin valokuvaus mainonnassa asetelmissa olisi juuri sinun juttusi.

Maisemaalaukset sopivat erinomaisesti talon sisustamiseen

vuoret maisema forograph loistava idea

Maisemat ja sää

Rakastatko luontoretkiä ja haluatko olla yksin monta tuntia tai ihmisten kanssa, jotka haluavat nauttia elämästä puhumatta koko ajan? Valokuvaus voisi parantaa ainutlaatuisten maisemien ja luonnonmuutosten havainnointia. Tästä voi syntyä upeita kuvia ja siten taideteoksia. Luontokuvien joukossa erityisen suosittuja ovat ainutlaatuisia sääilmiöitä, kuten salamaa, auringonnousua tai auringonlaskua kuvaavat kuvat.

Hyvät gourmet -valokuvaajat ovat yhtä harvinaisia ​​kuin hyvät kokit 

jalo valokuvaus syö - loistava idea

Ruokakuvaus

Gourmet -keittiö on suosittu joka päivä. Ihmiset ymmärtävät, että ruoasta nauttiminen on yksi elämämme tärkeimmistä asioista. Se, mitä syömme ruoana, vaikuttaa erittäin voimakkaasti tunteisiimme. Hyvät ravintolat maksavat sinulle hyvin, jos hallitset ruokakuvauksen. Ehkä se olisi paras alueesi?

Tapahtuma- ja muotokuvaus yhdessä

nainen klubi valokuva idea

Tapahtumat ja tapahtumat

Haluatko käydä konserteissa, katsella ihmisten juhlia, oletko suurten yleisöjen ja urheilutapahtumien fani? Tapahtumien kuvaaminen olisi silloin oikea kenttä sinulle. Sinun pitäisi tutustua tämän tyyppisen valokuvauksen erityispiirteisiin. Vaikein hetki tässä on eri liikkeiden kiinni ottaminen ja tärkeimpien tunteiden korostaminen. Joskus valokuvaaja voi kuvata tapahtuman niin, että se näyttää paremmalta kuvissa kuin se oli livenä.

Villieläinten valokuvaus voi olla toisinaan jopa vaarallista

tiikeri ottaa vaarallisia kuvia liian paljon

Villieläimet

Tärkeiden hetkien ja liikkeiden hyvä kaappaus on myös tärkeässä roolissa luontokuvauksessa. On todella vaikeaa kuvata eläimiä normaalisti. Joissakin tapauksissa tietyntyyppisten saalistajien käsittely on yksinkertaisesti vaarallista.

Makrokuvauksella voit tarkkailla harvinaisia ​​pieneläimiä läheltä 

ideoiden kuvaaminen pienistä esineistä

Makrokuvaus

Ennen makrokuvausta on monia mahdollisuuksia. Sitä käytetään monissa luonnontieteissä, joten se voi edustaa pienempiä eläimiä omalla tavallaan. Lisäksi monet valokuvaajat käyttävät makrokuvausta muuttaakseen pienet asiat luonnossa suureksi taideteokseksi. Tämä on kuitenkin hyvin erityinen kartoitustyyppi, joka vaatii myös erityistä tekniikkaa. Se on iso investointi, joten sinun pitäisi miettiä kahdesti, meneekö siihen vai johonkin muuhun.

Voit myös olla suosittu vauvakuvien kanssa

vauva valokuva loistavia ideoita

Vastasyntyneet ja lapset

Muotokuvauksella on paljon yhteistä lasten ja vastasyntyneiden kuvaamisen kanssa. Kaiken täällä on näytettävä söpöltä ja hienolta, ja samalla pienten hienojen ensimmäisten luonteenpiirteiden on tultava omaksi. Tässä on valossa erityinen haaste. Usein tällaiset kuvat otetaan pimeissä huoneissa, ja kameran on hyödynnettävä mahdollisimman paljon siellä olevaa valaistusta. Lisäksi sinun on oltava valmis siihen, että pienten liikkeitä ei usein voida täysin ennakoida.

Yökuvaus kaupungissa vaatii paljon tietoa ja lahjakkuutta 

ajatus kadun valokuvista

Katukuvaus

Jos haluat nauttia taiteellisesta vapaudesta, katuvalokuvaus olisi suuri viettely sinulle. Kaikkein epätavallisimmat tapahtumat, jotka muuten olisivat paenneet kaikkia, tallennetaan. Tyypillisiä kohteita ovat katukauppiaat, katugraffitit, taideteokset ja työskentelevät ihmiset. Voit kokeilla erilaisia ​​kameroita, mukaan lukien mustavalkoinen valokuvaus, saadaksesi parhaat mahdolliset tulokset. On parasta olla huomaamatta, muuten yksityisyyttäsi rajoitetaan ja voit jopa aiheuttaa aggressiota.

Muotikuvaukset ovat jotain valitulle 

muoti valokuvaus loistava idea

Muoti

Tämä on markkinarako valokuvaajille, jotka haluavat ansaita todellista rahaa. Mutta voit tietysti kuvitella, että kilpailu tällä alalla on myös erittäin kovaa. Jos haluat silti vastata tähän haasteeseen, sinun on opittava todella hyvin kuvaamaan kokonaisia ​​ruumiita parhaalla mahdollisella tavalla. Ehkä voit ensin auttaa nuorta suunnittelijaa, joka on myös vasta aloittamassa markkinoita.

Kuvilla voi ikuistaa tärkeitä tapahtumia sosiaalisesta elämästä

kuvata hyviä lasten ideoita

Valokuvajournalismi

Politiikasta ja poliittisista tapahtumista tulee yhä enemmän yhteiskuntamme painopiste. Siten myös poliittisen valokuvauksen merkitys kasvaa. Oikeat otokset voivat jopa päästä suurten sanoma- ja aikakauslehtien etusivuille ympäri maailmaa. Sinun on kuitenkin oltava myös valmis siihen, että kohtaat monia vaikeita ja surullisia ihmiskohtaloja. Tämän tyyppiset valokuvaajat voivat joskus joutua todelliseen masennukseen ja muihin vaikeisiin henkisiin tiloihin. Mieti tarkkaan, oletko todella sopiva tähän.

Nykyaikaista arkkitehtuuria on vaikea kuvata

hienoa valokuvausta arkkitehtuurista

Arkkitehtuurivalokuvaus

Arkkitehtuurivalokuvaus sisältää kuvia sekä rakennusten ulko- että sisustuksesta. Täällä sinun on osoitettava tekniset taitosi ja tietosi. Usein sinun on selvitettävä, mikä on paras kulma tietyn kuvan saamiseksi, ja se vaatii korkeimman tason käytännön fyysistä tietämystä. Voit kokea tämän suuret tulokset joka päivä meidän ja muilla verkkosivuilla, jotka on omistettu arkkitehtuurille ja suunnittelulle. Tässä on luettelo parhaista Arkkitehtuurikilpailut, jotka ovat jopa olemassa.

Poliittinen valokuvajournalismi on erittäin suosittua 

valokuvajournalismi sumutuksen ideoita hienoja

Mustavalkoinen sumu

Jokainen luetelluista markkinarakoista voi myös jättää tilaa mustavalkoiselle valokuvaukselle. Mutta se on myös teollisuus itsessään, koska täällä sinun on hallittava työ valolla ja varjolla korkeimmalla tasolla. Koska juuri tämä kyky tekee suuren eron. Sen avulla tämä mustavalkoinen valokuvaus ei saa olla tylsää, vaan näyttää jopa dramaattisemmalta kuin värillinen.

Pidätkö perhekuvista? Ehkä haluat ampua joitakin itse? 

ottaa upeita valokuvia perheistä

Voitko toistaa suurten tapahtumien tunnelman? 

pieni vauva ottaa kuvia loistava idea

makrokuvausideoita

Muoti kuvat – suuri haaste valokuvaajille

muoti ikono valokuva

moderni valokuvaus loistava idea

valokuvata luonnon kauneutta

Eksoottisen keittiön taikuutta voidaan toistaa kuvilla

itämainen keittiö syö loistava idea

Julisteiden kuvaaminen paljon ihmisiä

valokuvata erittäin hyviä ideoita

Abstraktit kuvat ovat erittäin tärkeitä modernille arkkitehtuurille

auringonlaskun valokuva loistava idea

Asetelma vihannekset valokuva idea

katukuvia hienoja ideoita

valokuva suuri valaistu katu

kuvata hienoja naisia

Toinen hieno mainoskuva

valokuvata suuria esineitä

Hienojen tapahtumien kuvaaminen - ihanaa

valokuvata suuria ukkosmyrskyjä