Epätavallisia ja kiehtovia Lontoon museoita

Epätavallisia ja kiehtovia Lontoon museoita

Lontoon museossa vierailu on pakollista, kun vierailet tässä kaupungissa. Jotkut museot ovat todella poikkeuksellisia ja omaperäisiä! Tänään raportoimme joistakin niistä.

Lapsuuden museo

Täältä löydät varmasti uusia ideoita leikkimiseen pienokaisiesi kanssa ja löydät valtavan määrän leluja. Niillä on suuri historiallinen arvo. Monet ovat vuosisatoja vanhoja! Siellä on hyvin vanhoja rautateitä ja -junia, todellisia johtosotilaita ja viktoriaanisen aikakauden nukkeja!

Lapsuuden museo

Lontoon museot Lapsuuden museo Lapsuuden museo

Lontoon museot lapsuuden museo sisällä

Brändi-, pakkaus- ja mainosmuseo

Tämä on toinen erittäin mielenkiintoinen paikka Lontoossa, joka on vierailun arvoinen. Täältä voit oppia paljon paremmin kaupallisen käytön historiasta.

Brändi-, pakkaus- ja mainosmuseo

lontoon museot tavaramerkkien pakkaus- ja mainosmuseo

Lontoon museot Brändimuseo

Grantin eläintieteellinen museo

Tämä on ainoa jäljellä oleva eläintieteellinen museo Lontoossa. Se perustettiin opetuslaitokseksi vuonna 1928. Nykyään täällä on yli 1828 näyttelyä.

Grantin eläintieteellinen museo

Lontoon museot myöntävät eläintieteellisen museon

Bartsin patologiamuseo

Näyttely on peräisin vuodelta 1879, eikä se silti menetä merkitystään. Tarvitset vahvoja hermoja katsellaksesi kaikkia mielenkiintoisia näyttelyitä! Täältä saat lisätietoja John Bellinghamista, Ison -Britannian pääministerin murhajasta.

Bartsin patologiamuseo

Lontoon museot Bartsin patologiamuseo

Hornimanin museo ja puutarhat

Hornimanin puutarha ja museo on toinen vierailukohde Lontoossa. Täällä voit nähdä paljon harvinaisia ​​näyttelyitä kasvistosta ja eläimistöstä. Voit kokeilla erilaisia ​​käsitöitä lastesi kanssa.

Horniman -museo ja puutarhat

Lontoon museot Horniman -museo ja puutarhat Lontoon museot Horniman -museo ja puutarhan puutarha -alue

Pollockin lelumuseo

Käy Pollock Toy Museumissa. Et tule katumaan sitä. Varsinkin jos pidät kauhuelokuvista, älä missaa sitä. Tunnelma täällä muistuttaa suuresti tätä.

Pollockin lelumuseo

Lontoon museot pollocks lelumuseo

Clinkin vankilamuseo

Etsitkö vahvoja kokemuksia? Jos näin on, olet tullut oikeaan paikkaan. Täällä voit kokeilla erilaisia ​​tappamisvälineitä.

Clinkin vankilamuseo

lontoon museot klinkkivankila lontoon museot klinkki vankilamuseo kyltti sisäänkäyntiovi