Epätavallisia sisustusideoita kotiisi houkuttelevien veistosten muodossa

voiton merkki muovi koristelu opiaatti

Sisustusideoita kotiisi – Opiaarin vilkas veistos piristää asuntoasi

Etkö ole varma, mitä tehdä puutarhan koristeluun? Tai voit panostaa ylellisiin Ideoita kodin sisustamiseen? Sitten luet oikeaa artikkelia, koska tänään haluamme esitellä sinulle joitain yksinkertaisesti henkeäsalpaavia veistoksia Opiary’s Imperial Collectionista.

Tulet varmasti rakastumaan heihin, koska ne näyttävät houkuttelevilta ja tuoreilta samanaikaisesti. Nämä voivat edustaa orgaanisia, moderneja ja klassisia yksityiskohtia sekä sisustuksellesi että ulkoasullesi.

Apollo muovia

sisustusideoita kotiisi Apollo

Suojakäsine

Sisustusideoita kotihansikkaillesi

Onko se taidetta vai kasvitiedettä? Vain puutarhuri voi sanoa varmasti! Nämä uskomattoman vilkkaat veistokset ovat vilkkaita ja staattisia samanaikaisesti, ne ovat hienovarainen yhdistelmä taidetta ja kasvitiedettä, aineetonta ja materiaalista. Ja kuinka suloiselta kukin näistä näyttäisi puutarhassa! Niiden ainutlaatuisuus vaihtelee klassisesta Apollosta (ensimmäinen kuva) modernistisiin riippverhoihin (viimeinen kuva). Galvanoidusta teräksestä valmistetut ja päällystetyllä betonilla päällystetyt veistokset näyttävät upeilta puutarhassa, koska ne ovat säänkestäviä, mutta sopivat myös sisustukseen.

Miehen vartalo

sisustusideoita kotiisi

Bucephalus, Aleksanteri Suuren hevonen

kodin sisustus Bucephalus

Valo saa betonin värin näyttämään harmaalta, lähes valkoharmaalta, joka voidaan yhdistää mihin tahansa muuhun väriin. Nämä taidokkaiden käsityöläisten Yhdysvalloista valmistamat veistokset hiotaan hienolle pinnalle. Mutta näiden lukujen todellinen viehätys on halkeamista kasvava sammal ja vihreä. Jokainen veistos on elävää, hengittävää, kasvavaa taidetta. Tätä ei voi verrata mihinkään muuhun.

rintakuva

ideoita kotiisi

Venus

deco -ideoita suunnittelija veistos venus

Luontoäiti Solitaire

Deco ideoita veistos äiti luonto pasianssi

samurai

samurai -veistos epätavallisia sisustusideoita

Voiton merkki

voiton merkki muovi koristelu opiaatti

Palaava ritari

palaava ritari

Naisten vartalohaarniska

naisen muovikoristeidea

koira

koira muovi loistava sisustusidea

Tasot

tason veistoskoristeiden idea eläviä ideoita

Riippuvat verhot

roikkuvat verhot veistos koristeidea