Japanilainen lyhty – sadun viehätys ja monimuotoisuus

Japanilaisen lyhdyn satumainen viehätys

Japanilainen lyhty on Kaukoidän tyypillinen taideteoksen lisälaite, ja siinä on satumainen viehätys. Mutta samalla sillä on suuri kyky kirjoittaa itseään upeasti koko maisemaan ja saada sen suuret ominaisuudet näyttämään entistä tehokkaammilta.

Lajike japanilaisissa lampuissa

Japanilainen lyhty värikkäitä malleja

Monet ihmiset eivät tiedä, mikä on suuri valikoima japanilaisia ​​lamppuja. He kutsuvat itseään Yukimi, Oribe, Kasuga, Iamadoro, Oki.

Japanilaisen lyhdyn rakenne sisältää useita pääosia. Sinulla on kivijalka, tuki, lampun kameran jalusta, varsinainen kamera, katto ja katto.

Tietoja japanilaisen lyhdyn historiasta

Japanilainen lyhty vaaleanpunainen puulattia

Kuten monet muut asiat Japanin historiassa, japanilaiset lamput valmistivat ensin kiinalaiset. Suurin osa ihmisistä on yllättävää saada tietää, mitä heidän edeltäjänsä olivat. Nämä olivat tyypillisiä astioita, joissa lihaa valmistettiin. Jälkimmäinen koki jonkinlaisen vallankumouksen, kunnes heistä tuli yrttien ja sitten lamppujen ruoanlaittoastioita.

Romanttinen ja kaipaama

Japanilainen lyhtyvesi toivoo

Toisin kuin kiinalainen lamppu, japanilainen lamppu on valmistettu kivestä eikä metallista. Heidän prototyypinsä olivat rituaali -alukset, jotka sijoitettiin Buddhan hahmon eteen.

Niitä käytettiin aiemmin temppelin polun reunustamiseen. Japanilaiset lamput saivat varsinaisen jakelunsa niin kutsutulla Muromachi-kaudella, jolloin myös teeseremonian perinteet kehittyivät.

Erilaisia ​​japanilaisia ​​lamppuja

Japanilainen lyhty hehkulamppu

Hehkulamppujen muotoiset japanilaiset lyhdyt

hehkulamput Japanilainen lyhty alkuperäinen suunnitteluidea

Katsotaanpa nyt erilaisia ​​japanilaisia ​​lamppuja yksi kerrallaan ja löydä niiden syvempi merkitys. Yukimi oli tarkoitettu lumen nauttimiseen. Niiden katto on tarkoituksellisesti tasainen. Haluttiin antaa lumen sulamisen tapahtua hitaammin. Joten olet onnistunut laajentamaan nauttimista upeasta talvisesta näkymästä. Tätä on arvostettu erityisesti alueilla, joilla lumisade on harvinaista. Kuuset ja sammalit ympäröivät tällaiset lamput puutarhassa. Muita silmiinpistäviä lisävarusteita ovat kivet, jotka nousevat suurten vesilähteiden yläpuolelle. Ihmiset ovat enimmäkseen myös kiehtoneet upeasta peilistä.

Lattialyhdyt metallirakenteessa

Japanilainen lyhtyrakenne metalli

Oribe -tyyppinen japanilainen lamppu on nimetty mestarinsa mukaan. Legendan mukaan hän asui japanilaisessa luostarissa XVI. Vuosisata eli. Historiallisesta näkökulmasta hän kutsui itseään tällaiseksi Tokugawan shogunaatiksi. Tuolloin Japani oli täysin eristetty muusta maailmasta. Kaikki uskomukset paitsi shinto ja buddhalaisuus on myös kielletty. Kielto koski myös kristinuskoa. Silti Oribe oli kristitty. Hän asetti naamioituneella tavalla ristin lampun alaosaan. Tämä alue oli yleensä peitetty kasveilla. Oribea käytettiin teeseremonioissa. Yleensä se oli kattilan vieressä, josta teetä kaadettiin.

Tavan mukaan tulee nojata kastelualustaan. Tämä teko ei herättänyt yhtään epäilystä. Mutta itse asiassa Oribe nojautui Jumalaan.

Japanilainen Kasuga -lyhty

Japanilaiset lyhdyt

Tämä japanilainen lamppu on koriste -elementti. Se sijaitsee sisäänkäyntiä vastapäätä tai muussa avoimessa paikassa. Tätä lyhtyä käytetään eräänlaisena japanilaisen puutarhan keskuksena. Tämän tyyppisessä japanilaisessa lampussa on kuusikulmainen katto, jossa on ylösalaisin kulmat. Tämäntyyppinen muotoilu on erityisen tyypillistä Kiinalle ja Etelä -Japanille.

Perinteinen kasuga

Eksoottinen japanilainen lyhty roikkuu

Iamadoro

Japanilainen lyhtykivi

Japanilainen lyhty Iamadoro luotiin karkeasti veistetyistä kivistä. Sillä on epäsymmetrinen muoto. Se on jopa metrin korkuinen ja sammalta kasvanut. Jotta tämä tapahtuisi, ne on sijoitettu puutarhan erityisen kosteisiin paikkoihin. Kammiossa on vain yksi pyöreä aukko. Laitat ne pimeisiin ja kosteisiin paikkoihin puutarhassa.

Oki on pienin japanilaisista lampuistaan, ja sillä on myös selkeä paikka puutarhassa. Ne on sijoitettu vesilähteiden sorareunoille tai täsmälleen pienen järven rannalle. Tämä japanilainen lamppu ei saa olla korkeampi kuin 40 cm. Jotkut rakenteen elementit puuttuvat.

Hyvin yksinkertainen ja tyhjä   Japanilainen lyhty punainen seinä

Lamppusuunnittelija Japanista

Japanilaiset lyhty pyöreät mallit

  Luonnollinen muoto ja selkeät linjat

Japanilainen lyhty

   Kirkkaasti loistava Japanilainen lyhty eksoottisia malleja

Soikea muoto koristeltu kukkakuvioilla

Japanilainen lyhty eksoottinen zen

Pyöreät lyhdyt ikkunassa

Japanilainen lyhtyikkuna

  Kolme pallomaista lampunvarjostinta   Japanilaiset lyhtyvalaisimet

Perinteiset lyhdyt julkisivun edessä

Japanilainen lyhty roikkuu

Kultainen pinnat

Japanilaisten lyhtyjen kultaiset pinnat

 Kulunut ja vanha, mutta todella hieno

Japanilainen lyhtyvalo

Sarja Kasuga -lamppuja

Erityisesti perinteinen japanilainen lyhty

 Valaisimet ulkokäyttöön

Japanilainen lyhtytaide

Tyypillisiä kappaleita julkisesti

Japanilaiset lyhtyvalaisimet

Perinteiset mallit Japanista

Japanilainen lyhty punainen

Silmiinpistävä rakenne visuaalisen vaikutelman aikaansaamiseksi   Japanilainen lyhty valkoinen punainen sävy

Lamppujen katto

Tyylikäs japanilainen lyhty

Jotain modernia ja sopivaa

Japanilainen lyhtypöytävalaisin