Mielikuvituksellinen steampunk -taide Liettuasta

steampunk -taidetta, joka muodostaa metallikokoelmia

Mitä tiedät jo steampunk -taiteesta?

Steampunk -taide on erottuva ja silmiinpistävä. Steampunk, joka syntyi 80 -luvulla kirjallisena liikkeenä, kehittyi myöhemmin kulttuurisuuntaksi ja elämäntapaksi. Monet vertaavat tätä tyyliä goottilaiseen liikkeeseen. Itse asiassa molemmilla on joitain yhteisiä asioita. Steampunk keskittyy enemmän tekniseen.

Vaihteet ja höyrykoneet ovat tässä erittäin määritteleviä. Sana steampunk itse tulee englannista ja koostuu jopa kahdesta osasta – höyrystä ja punkista, joka viittaa cyberpunk -alakulttuuriin. Steampunk -liikkeen juuret ovat tieteiskirjailijoiden romaaneissa, kuten Jules Verne ja H. G. Wells. Se on mielikuvituksellinen ajatus tulevaisuudesta menneisyyden näkökulmasta. Steampunkia kutsutaan myös retro-futurismiksi.

Karkeat koneet ja tukevat metalliosat ovat täällä valokeilassa

steampunk taidekokoelma kovakuoriainen metalli

Tänään esittelemme teille liettualaisen taiteilijan Arturas Tamasauskasin steampunk -taiteen. Se on ihana, luova sekoitus kierrätystä ja modernia taidetta. Luomisprosessissa käytetään lukuisia metalliosia, kuten vaihteita, hopeisia ruokailuvälineitä, koneen osia ja jopa vanhoja saksia. Nuori taiteilija tuottaa teoksiaan pääasiassa kokoonpanoperiaatteen mukaisesti. Assemblage on eräänlainen taideteos, joka on sijoitettu pohjalevylle ja koostuu muoviesineistä, jotka puolestaan ​​kootaan kollaasiksi. Tällä tavalla täällä luotiin upeita hahmoja. Arturas luo pääasiassa lintuja ja hyönteisiä, koska ne kiehtovat häntä monimutkaisuudellaan ja hauraudellaan.

Oletko koskaan nähnyt tällaista kimppua?

steampunk taide strauss eläinhahmo

steampunk art strausskopf yksityiskohta

Ehdoton suosikkimme tässä kokoelmassa on vihreä kameleontti. Hän vain istuu siellä koneen osalla ja heti ensimmäisen ihastumisen jälkeen huomaat herkät hammaspyörät ja muut yksittäiset metalliosat, joista eläintä leikattiin. Vähintään ihailtavaa on sudenkorento, joka yhdessä kärpäsen kanssa on yksi steampunk -taiteen suosituimmista hyönteisistä. Taiteilija kuvaa tietysti myös sopivasti Icarus -hahmoa. Hieman enemmän mielikuvitusta muinaiskreikkalainen Icarus -myytti voidaan myös nähdä esimerkkinä muinaisista ajoista peräisin olevasta leima -ajatuksesta. Täällä taiteilija työskenteli vanhojen ruokailuvälineiden ja nahkanauhojen kanssa.

Icarus esitetään ainutlaatuisesti ja erehtymättömästi

steampunk taidekokoelma ikarus

Löydät myös muita upeita luomuksia, kuten B. outo palkinto, moottoripyörä, sympaattinen kilpikonna ja paljon muuta. Katso kaikki Steampunk -taideteokset ja löydä oma suosikkisi.

Futuristinen kone steampunk -tyylillä

steampunk taide kokoonpano metalli hahmo kone

Suloinen emu juoksee kentän läpi

steampunk taidekokoelma eläinhahmo emu

Sukellusveneet ovat toinen tämän taiteen muodon erittäin suosittu kohde

steampunk taidekokoelma uboot metal

Filigraaninen ja majesteettinen – sudenkorento

steampunk art metal -etiketit

steampunk art fly fly

Taiteellisesti koottu

steampunk art moottoripyörä luova

Hirvipalkinto ja retroradio

steampunk art retro laitteet

Mielikuvituksellinen ja hienostunut steampunk -taidekilpikonna