Upeat puukorut värikynistä

puiset korukynät värikäs kierrätys

Löydä erityiset puukorut!

 Kierrätys on mahdollista kaikilla alueilla. Olemme osoittaneet tämän sinulle riittävän usein. Olemme jo erittäin innostuneita tästä aiheesta ja etsimme jatkuvasti uusia inspiroivia ideoita. Saimme äskettäin ihanat puukorut nuorelta tšekkiläiseltä suunnittelijalta Anna Čurlejová löydetty.

Ensi silmäyksellä korusi näyttävät maalatuilta. Mutta sitten huomaat, että sen takana on paljon enemmän piilossa. Se on nerokas taide, joka on tehty värikynillä. Upeat hunajakennokuviot ja herkät raidat eri väreissä koristavat pyöreitä, kolmiomaisia ​​ja suorakulmaisia ​​puukoruja. Kuka olisi uskonut, että kynää voidaan käyttää niin monitoimisesti. Riippuen siitä, miten lyijykynät leikataan, uusia muotoja luodaan peräkkäin. Taiteilija yhdistää nämä upealla tavalla ja luo aina uusia ja uusia kappaleita – kaulakoruja, sormuksia, rannekoruja.

Tietysti löydät myös tyylikkäitä korvakoruja

puiset korut lyijykynät korvakorut

Jos haluat syvällisen katsauksen Annan työhön, sinun kannattaa ehdottomasti tarkistaa hänet Etsystä. Löydät varmasti jotain sopivaa paitsi itsellesi, myös monia alkuperäisiä lahjaideoita hyville ystäville tai erityiselle henkilölle. Puu lämmittää ja säteilee hyvää energiaa. Lisäksi puu on Feng Shuin mukaan vuoden 2015 elementti – puulammasten vuosi. Näin ollen tämän elementin käyttäminen auttaa optimaalisesti virtaamaan elämänenergiaa Chi. Mikä puolestaan ​​edistää tasapainoa kaikilla elämänaloilla. Luota luontoon ja muinaisiin kiinalaisiin opetuksiin ja ota vastaan ​​värikynistä valmistetut kestävät puukorut. Sen avulla ostat paitsi omaperäisyyttä ja hyvää energiaa, myös hieman enemmän hyvää omatuntoa ja optimistista asennetta huomisen maailmaan.

Luonto ja taide yhdessä

puiset korukynät rannekorut

 Pysy vain positiivisena äläkä lopeta uusien tapojen etsimistä ja kestävyyden ylistämistä. Vihreät ajatukset tarvitsevat myös johdonmukaisia ​​toimia todellisuuden muuttamiseksi. Älä unohda äläkä koskaan anna itsesi puhua siitä!

Yksinkertaiset geometriset muodot ja upeat sävyt

puiset korukynät kolmikulmaiset korvakorut

Jos pidät raidoista

puiset korukynät raidallinen riipus kaulakoru

Kanna joustavia profiileja käsin

puiset korukynät värikkäät pyöreät renkaat

Nerokas kaulakoruidea etnisellä maulla

puiset korut lyijykynät kaulakoru

Tai haluatko pitää sen klassisempana?

puiset korut lyijykynät kaulakoru kolmio

Upeat rannekorut, joissa raidat ja hunajakenno

puiset korukynät puiset rannekorut

Näitä on tietysti saatavana myös suorakulmaisena

puiset korukynät suorakulmaiset rannerenkaat

Ainutlaatuiset puiset korvakorut joka vuodenaikaan

puiset korukynät pyöreät korvakorut

Voit yhdistää sen tyylikkääseen kaulariipukseen

puiset korukynät pyöreä kaulakoru

Ketjut säädetään muodon ja koon mukaan

puiset korukynät kierrätyskaulakoru