Valokuvataide – ainutlaatuinen yhdistelmä taidetta ja tiedettä

valokuvataide punainen ruusu martin klimas

Valokuvataide: Martin Klimas

Tänään esittelemme sinulle ainutlaatuisen sekoituksen taidetta ja tiedettä. Kyse on Martin Klimasin maagisesta valokuvataiteesta. Saksalaisella valokuvaajalla on studio Düsseldorfissa, mutta hän on jo järjestänyt lukuisia näyttelyitä muissa maissa. Hänen työnsä perustuu fyysisiin kokeisiin.

Hän aloittaa aina projektin, kun selaa vanhoja tieteellisiä lehtiä tai kirjoja. Hänen valokuvastudionsa ei ole tavallinen, se on enemmän kuin laboratorio. Valokuvaajat etsivät tyypillisesti heitä kiehtovaa esinettä ja ampuvat sen sitten. Kaikki toimii eri tavalla Klimasissa. Hänen valokuvissaan näkyy katsojalle jotain, mitä silmä ei voi muuten nähdä. Hän rikkoi nopean prosessin dynamiikan muutamassa sekunnissa ja onnistui näin luomaan uuden maailman. Upeita, räjähtäviä kukkia, rikkoutuneita maljakoita, tanssivia värejä ja hienoa keramiikkaa, jotka on juuri otettu palasiksi.

Räjähtävä kukinta

valokuvataide kukka taide ruusut

Valokuvasarjassaan Räjähtävät kukat hän kastoi ruusut ensin nestemäiseen typpeen ja ampui sitten ilmavoimilla. Ammunta on Martin Klimasin valokuvataiteen ydin. Hän ei ainoastaan ​​anna ruusujen räjähtää, vaan hän ampuu myös keraamisia hahmoja betonilaudalle tai maljakoihin ja muihin esineisiin, kuten kaalia tai maissia. Vain kymmenesosa sekunnista tarvitaan luomaan upeita luomuksia, joita kukaan ei voi nähdä paljaalla silmällä. Täydellisen tekniikan ja valaistuksen, tieteellisen osaamisen ja rajattoman mielikuvituksensa ansiosta valokuvaaja yllättää meidät yhä uudelleen. Tanssiväriensä vuoksi hän käyttää tietysti jälleen tieteellistä menetelmää, jossa on tärinää pleksilasista valmistetussa laatikossa. Kaikki on valmisteltu täydellisesti, kaiken on oltava oikein. Sitten hän valitsee useista valokuvista parhaan ja uusi näyttely valmistellaan. Valokuvaaja yrittää valokuvataiteensa avulla näyttää ja selittää asioita, joita ei muuten voisi ymmärtää millään tavalla.

Tällä Martin Klimasin ainutlaatuisella taiteella on selvä suhde muiden taiteilijoiden, kuten uraauurtavan Eadweard Muybridgen, työhön tai se voidaan laskea myös muille ikonisille valokuvaajille, kuten Hipgnosis Studiosille. Katso nämä hassut valokuvat ja koe itse niiden ainutlaatuinen vaikutus katsojaan.

Värikäs runous

valokuvataide värikäs kukka räjähtävä

Tanssivat värit

valokuvataide värikäs värien sekoitus martin klimas

Murtunut ruusu

valokuvataide värikäs ruusu martin klimas

Kymmenes sekunti

valokuvataide räjähtävä ruusutaide

Vaihtelu violetissa

valokuvataiteen värit räjähdysruusu

Värähtely väreissä

valokuvataide värikkäitä pudotusvärejä

Keltaisia ​​ruusuja

valokuvataidetta räjähtäviä keltaisia ​​ruusuja

Neonvärit liikkeessä

valokuvataide keltainen vihreä magia

Täydellisyys ja hauraus

Valokuvataide posliinihahmosta

Aasian taistelulaji

valokuvataide martin klimas kamppailu

Violetti orkidea ja ampujamaljakko

valokuvataide orkidea maljakko

Hajanaiset keraamiset hahmot

valokuvataide posliini

Räjähtävä kaali

valokuvataide kaali laukaus

Ikuinen kauneus

valokuvataide violetti ruusu räjähtävä

Ammu maissintähkä

valokuvataiteen maissintähkä

Näyttelyssä

valokuvataide martin klimas valokuvanäyttely

Valmistus laboratoriossa

valokuvataiteen työprosessi martin klimas

Täydellinen tekniikka ja sopiva valaistus

valokuvataide tekniset laitteet martin klimas