9 Bedste Tan Removal Facial Kits til kvinder i Indien

Solen og sløvhed på huden kan behandles med brug af nogle anti -tan ansigtssæt. Hvis du er bekymret for solens sol og mørke i din hud, så gå videre med nogle af disse ansigtssæt. Ansigtsbehandlinger er gode til at få din hud til at se lysere ud.

Bedste produkter til anti -tan ansigtssæt i Indien:

Her er få liste over Anti Tan Facial kit, vælg blandt top 9 Anti tan Facial kits,

1. VLCC Anti Tan Facial kit:

VLCC Anti Tan Facial kit

Dette VLCC tan fjernelsessæt er udviklet baseret på ayurvediske opskrifter til behandling mod solbrænding. Den indeholder VLCC Havregrynskrubbe, der hjælper med at eksfoliere døde epitelceller, hudorme og hvide pletter. Olivenoliens godhed fugter huden og efterlader den blød og hydreret. VLCC Mela hvid gel, der styrer overdreven udskillelse af olie fra talgkirtlerne. Det efterlader huden revitaliseret, frisk og lys. VLCC Mela hvidt pulver med unik formulering beriget med pista og rosenbladekstrakt giver cellulær beskyttelse og fugt til huden. Dette gør huden blødere og glødende. VLCC Mela white d tan Pack består af ananas og gurkemeje, der får din hud til at lyse og lysne din kedelige hud. Dette vlcc detan ansigtssæt hjælper også med at lysne solbrun hud.

Brug:

 • Til ansigtspakken, tag en lille mængde creme og fordel jævnt på ansigtet. Lad det tørre og rengør det med vand. Dup og tør.
 • Kom tilstrækkelig mængde af Melawhite -gelen på din håndflade, og massér forsigtigt cremen på dit ansigt og din hals med lette strøg i 10 til 15 minutter, og tilsæt mere gel efter behov. Påfør vlcc tan facial kit cremen ved hjælp af de forskellige ansigtsprocedurer.

Pris: Det koster Rs.260

2. Lotus Anti Tan Facial Kit:

Lotus Anti Tan Facial Kit

KØB DET HER

Dette Lotus Anti Tan Facial Kit kommer i form af et kit, der kombinerer alle produkterne, der er fremstillet af naturlige ingredienser. Ansigtsvask: Rengør din hud dybt, minimer porerne og gør din hud klar til ansigtsbehandling. Scrub, der er beriget med havregryn, hjælper med at eksfoliere huden & forsigtigt. Massage Cream Multi-action creme, giver huden cellulær beskyttelse & en ungdommelig glød. Maske, der har vinter kirsebær& aloe vera -ekstrakter, der lyser, lysner & udlignes kedeligt, ujævnt & beskadiget hud.

Brug:

 • Påfør rensemiddel på håndfladen og fyld et skum.
 • Påfør i ansigtet og vask med vand, tør og tør.
 • Påfør diamantgelen jævnt på ansigtet med cirkulære bevægelser i 10 minutter, og lad det absorbere indholdet.
 • Påfør masken et tyndt lag jævnt over hele ansigt og hals og lad virke i 30 minutter. Vask grundigt med rent vand.

Pris: Det koster Rs 820 for 160g.

3. Biotique Anti Tan Facial kit:

Biotique Anti Tan ansigtssæt

KØB DET HER

Beriget med frugtekstrakter og lysende essens, genopliver dette ansigtssæt huden, der er beskadiget på grund af udsættelse for sol, og returnerer giver sin oprindelige tekstur og teint tilbage. Biotique Anti Tan Facial Kit øger udstråling og lysner tekstur. Genopliver indre lag af huden. Vender den indre skade på huden. Med naturlige frugtekstrakter får dit ansigt en dejlig glød. Renser hudens porer og fjerner mørke pletter. Dette kit indeholder Bio White Face Scrub, Bio White Cream, Bio White Massage Gel, Bio White Face Pack.

Brug:

 • Fugt ansigtet og påfør masken. Lad det tørre. Rengør det med vand og tør ansigtet.
 • Bio white cremen kan påføres jævnt over ansigtet. Ansigtsskrubbe kan bruges som en normal ansigtsvask. Tag en lille mængde af det og oparbejde et skum. Påfør glat på huden og vask med vand. Dup og tør.

Pris: Det koster Rs.215.

4. Luster DE Tan Soul Radiance Facial Kit:

Luster DE tan soul Radiance Facial kit

KØB DET HER

Luster giver en løsning til hudbruning. Denne pakke med ansigtssæt til detan indeholder Aloe Vera -ekstrakter, der fjerner overdreven olie. Hudens kedelige udseende skal overvindes ved brug af anti -tan -cremen. Dette bedste de tan ansigtskit overvinder garvning og bringer din indre glødende hud til at dukke op igen. Det får din hud til at se lysere og lysere ud.

Brug:

Brug skrubben til at lave et skum. Påfør det på ansigtet og vask det med rent vand. Dup og tør. D tan ansigts kit cremen kan påføres jævnt på overfladen

Pris: Det koster Rs.445.

5. Urterødder Anti Tan Facial Kit:

Urterødder Anti Tan Facial Kit

Lysner hudens hud og reducerer udseendet af mørke pletter. Denne kombination giver en jævn hudtone, der fjerner solbrændthed og forbedrer din teint. Det hjælper med at reducere solbrændthed og reparerer hud, der er beskadiget på grund af skadelige UV -stråler. Perfekt hudpleje til klar og glødende hud. Dette er det bedste anti Tan Facial kit.

Brug:

Fugt ansigtet og påfør masken. Lad det tørre. Rengør det med vand og tør ansigtet.

Pris: Det koster Rs.439 for 200g.

6. Sattvik Organics Anti Tan Facial Kit:

Sattvik Organics Anti Tan Facial Kit

KØB DET HER

Dette Tan klare ansigtssæt indeholder antiseptisk rensemiddel lavet af mynteekstrakter, en matificerende creme lavet af safran og solbrun creme lavet af safran og gurkemeje. Safrancreme genopretter naturlig fairness & Glød. Det udligner hudfarve. Rydder porerne og fjerner olie fra dem og fjerner urenheder. Deep Cleanses & Forynger huden og gør den glat og strålende.

Brug:

 • Safrancremen skal påføres jævnt på hudens overflade. Lad det absorbere cremens indhold.
 • Brug rensemidlet ved at massere let i ansigtet i 10 minutter og vask med vand

7. Body Care Papaya Spa Facial Anti Tan Facial Kit:

Body Care Papaya spa Facial Anti Tan Facial Kit

KØB DET HER

Renser huden for urenheder. Fjerner alle forurenende stoffer fra huden. Hjælper med at fjerne pletter og pigmentering. Forbedrer hudens teint. Indeholder serum for ekstra glathed. Giver huden en ekstra udstråling. Papayaekstrakterne hjælper med at have en glødende hud.

Brug:

Påfør cremen jævnt på huden, massér den i 10 minutter og lad den absorbere alt indhold.

Pris: Det koster Rs.450.

8. Urter Essential oxy Tan Facial Kit:

Urter Essential oxy Tan Facial Kit

KØB DET HER

Indeholder oxy tan -rensemiddel, der er blandet med pebermynte. Det renser huden og får den til at se frisk ud. En ansigtsskrubbe bestående af valnød og sheasmør, der rydder hudens porer. Indeholder anti -tan creme lavet af zink, calcium og andre mineraler, der hjælper med at give en god udstråling til huden og reducerer melanin i huden. En gel bestående af zink, calcium etc. som polerer det ydre lag af huden. En anti -tan ansigtsmaske med mineraler, der giver en glød til huden. Det er det bedste ansigtssæt til fjernelse af tan.

Brug:

 • Brug skrubben til at lave et skum. Påfør det på ansigtet og vask det.
 • Påfør anti -tan cremen jævnt på huden og massér den i 10 minutter. Lad det absorbere indholdet.
 • Påfør en lille mængde oxy ansigtsmaske på ansigtet. Lad det tørre i 15 minutter. Rengør det med vand. Dup og tør.

Pris: Det koster Rs.215.

9. Alfair Aroma Anti Tan Special Facial Kit:

Alfair Aroma Anti Tan Special Facial Kit

KØB DET HER

Rensemidlet har særlige egenskaber af Anti Tan støv og hvedekimolie, som hurtigt injicerer vand i lagene og øjeblikkeligt efterlader huden hvid, skinnende og attraktiv. Det trænger dybt ned i melaninet og reducerer de mørke pletter. Aromaolierne giver beroligende virkning.

Brug:

Brug skrubben til at lave et skum. Påfør det på ansigtet og vask det med rent vand. Dup og tør.

Pris: Det koster Rs.499.

Der findes mange anti -tan kits på markedet. Vælg et kit afhængigt af din hudtype. Få den glødende og lyse hud inden for få dage. Det hjælper med at reducere mørke pletter og pigmentering af huden. De fleste af kittene består af rensemidler, masker og geler, der kan bruges i en periode.