Hjemmelavede midler til øjeblikkelig fjernelse af solbrun fra huden

Er det muligt at fjerne tan hurtigt? Svaret er ja! Dette er det mest almindelige spørgsmål stillet af mange mennesker. I ved alle, at lang tids kontakt eller udsættelse for sol er en af ​​hovedårsagerne til solskoldning eller solbrænding. De fleste mennesker har lyst til en lysere og falmet hud. Men hvis din hud ser kedelig og solbrun ud hver dag, er det meget vigtigt for dig at fjerne brunfarven hurtigt. Så denne artikel hjælper dig med, hvordan du fjerner tan fra ansigtet øjeblikkeligt og naturligt.

Hjemmelavede midler til øjeblikkelig fjernelse af solbrun fra huden

Hjemmemedicin til øjeblikkelig fjernelse af tan:

Nedenfor har vi nævnt nogle af de bedste tips til hurtigt at fjerne tan, og de er som følger;

1. Exfoliate for at reducere Tan:

Exfoliation brude

Der er mange eksfoliatorer til stede på markedet. Du kan anvende hjemmelavet eksfoliator som citronsaft, salt, loofah eller svamp. Når du tager bad, gnides lidt salt på det berørte område og vaskes derefter med vand. Smør derefter citronsaft på huden kun én gang, da det er et naturligt lysner.

2. Agurk til Tan:

GURK til brunfarve

Agurk indeholder kølekræfter, der letter roens hudfarve. Fugtigheden samt C -vitamin hjælper med at fjerne garvet hud. Så skær agurk, ellers lav en pasta og påfør på din hud i omkring 15 minutter. Du kan også gnide agurkeskiven på din hud for at få et bedre resultat.

3. Skrubning til Tan:

Kosmetisk maske scrub

Skrubningen spiller en vigtig rolle for at forbedre den mørke hud samt øge hastigheden i forsvindingsprocessen. På dette tidspunkt, når du krat, skal du huske på våd hud for at binde proceduren for at helbrede hud. Smør en E -vitamin fugtighedscreme med nødvendige naturlige ekstrakter 2 gange om dagen for at smide tan -linjer på små dage.

4. Aloe Vera Gel:

Aloe vera geljuice

Det involverer nogle enzymer sammen med antioxidanter, der har fordel af at bortskaffe solforbrændinger ud over at brune linjer hurtigt. Tag gelen ud af bladet og rengør den ved din overdrevne hud med rene hænder. Fortsæt med det i 15 minutter plus skyl det derefter med koldt vand. Dette giver en kølende følelse til huden såvel som antioxidanter i nærheden, hvilket fremskynder reparationsproceduren for skadede celler.

5. Citronsaft:

citronsaft

Hvis du vil vide, hvordan du hurtigt fjerner brunfarver derhjemme, er citronsaft dit perfekte svar. Kombiner limesaft med honning og lad det ligge på huden, der bruges i 25 minutter. Honningen fugter huden plus citron vil lette fjernelsen af ​​solbrune linjer og opbygge din hud blød og flot.

6. Grammel eller Besan:

Gram mel pakke

Grammel spiller en vigtig rolle for at slippe af med brunfarve og lysere hud. Tag en teskefuld gurkemejepulver eller Haldi, pres en halv citron, 2 spsk gram mel, og inkluder lidt mælk, ellers rosenvand, hvis du har fedtet hud. I øjeblikket blendes dem alle til en tyk pasta. Smør dette på det berørte område, og lad det stå i 15 minutter, og vask det med lunkent vand. Udfør dette på hver skiftende dag.

7. Bagepulver til Tan:

bagepulver til brunfarve

Dette fungerer bedst til at tørre tan fra huden. Blend vand til bagepulver plus opbevar det på solbrun hud i cirka 15 minutter hver dag. Det gavner dig at komme tilbage til din typiske hudfarve.

8. Kartofler:

kartoffel til acne

Kartofler besidder C -vitamin plus et bestemt enzym kaldet catecholase, der reparerer de solbrune linjer som hud. Striml en lille rå kartoffel samt gnid den på huden i 15 minutter dagligt. Dette får din hud til at se lys ud sammen med glødende.

9. Mælkefløde:

Curd Face Pack

Den indeholder de nyttige egenskaber til at udrydde solbrændinger, solskoldninger og opbygge skinnende hud. Bland mælkecreme sammen med gurkemeje i fællesskab plus vedligehold det på huden i nærheden af ​​cirka 20 minutter. Det reparerer din garvede hud og tager den til normal.

Top 5 tips til at fjerne Tan On Feet:

Tjek disse enkle hjemmelavede tips for at vide, hvordan du fjerner tan fra fødderne med det samme og får smukke fødder:

Ostemasse:

Curd er den mest effektive ingrediens, der kan fjerne solbrænden fra selv de hårdeste steder som fødder. Alt hvad du behøver for at gøre det for at tage lidt sur ostemasse og anvende det på rene fødder. Lad virke i 20 minutter og vask af for at afsløre glødende fødder.

Citron og sukker:

Huden på dine fødder har også brug for eksfoliering. Den bedste måde er at dyppe en skive citron i lidt sukker. Anvend dette på de berørte fødder i cirkulære bevægelser. Denne metode hjælper med at fjerne død hud og også solbrunhed.

Besan:

Besan er også en glimrende måde at fjerne solbrændthed fra bogstaveligt talt enhver del af kroppen. Du skal blande noget besan med limesaft og ostemasse og anvende det på de berørte områder. Dette kan gøre en smuk, glødende hud.

Voksning:

Ja, du hørte det rigtigt. Voksning kan ikke kun fjerne uønsket hår, men også uønsket brunfarve fra huden. Du kan anvende varm voks på fødderne og skræl det af med strimlerne for at slippe af med død hud og blive brun af fødderne.

Vaseline:

En usædvanlig ingrediens til at fjerne solbrændsel, vaselin gør også underværker, hvis den bruges regelmæssigt. Påfør det bare på de berørte områder, og lad det stå natten over for bløde fødder.

Top 5 tips til fjernelse af tan fra hænderne:

Hvis du vil vide, hvordan du fjerner tan fra hænderne med det samme, så tjek listen herunder:

Bagepulver:

Dette er en vidunderlig agent til at fjerne hård solbrun på hænder. Bland bare natron med vand og påfør denne pasta på dine hænder. Regelmæssig brug vil få dine hænder til at se smukke og retfærdige ud.

Eddike:

Vil du vide, hvordan du fjerner tan fra arme med det samme? Prøv eddike. Eddike er et andet hjemmemedicin til at fjerne solbrænden fra dine hænder. Tag bare en stor skål vand med et par dråber eddike. Blødgør dine hænder i 15 minutter, og vask af med koldt vand.

Mandler:

Mandler er fremragende til at fjerne solbrænden fra dine hænder. Lav en pasta ud af gennemblødte mandler og påfør alle hænder. Du kan også tilføje mælk for bedre resultater.

Multani Mitti:

Multani Mitti eller Fullers ler er et af de populære valg til fjernelse af solbrænden fra hænderne. Tag nogle multi mitti og tilsæt lidt mælk og gurkemeje. Påfør denne pasta over alle hænder og lad den stå i 20 minutter. Vask med vand.

Pimpsten:

Pimpsten er en vidunderlig eksfoliant og kan effektivt fjerne solbrun og døde celler. Sug hænderne i vand og gnid dem forsigtigt med pimpsten. Vask snavs og solbrænden vaskes væk.

Solbrun er et almindeligt problem i varme lande som Indien. Overeksponering for sol i lange timer kan føre til mørk, ujævn hud. Dette kan være ekstremt svært at vende, hvis det ikke plejes på det rigtige tidspunkt. Forlad aldrig dit hus uden at smøre en god solcreme på din udsatte krop mindst 15 minutter før. Dæk altid dit ansigt, hænder og fødder med klud og sokker for at undgå solbrunhed i første omgang. Prøv disse hjemmemediciner umiddelbart efter at du er kommet hjem for effektivitet. Højpigmenteret hud kan være vanskelig at behandle ved hjælp af disse midler og kan have brug for rådgivning fra hudlæge. Vi håber, at du prøver dem og holder dig i solen!