Top 10 populære tandpasta mærker liste med billeder

Tandpasta er en af ​​de mest essentielle dele til opretholdelse af mundhygiejnen. De forskellige tandpasta mærker kommer forskellige slags tandpastaer for at tiltrække deres kunder. Med den skiftende tid har effektiviteten af ​​indisk tandpasta også ændret sig til det bedste. Nu kan du finde sorter som den bedste tandpasta til hulrum, den bedste tandgel sammen med en række mærker med fluortandpasta.

For at opretholde den korrekte mundhygiejne er det vigtigt at vælge verdens bedste tandpasta, der kan bekæmpe de førende problemer. Det kan faktisk være ret svært at vælge verdens bedste tandpasta blandt de mange tilgængelige muligheder. For at reducere besværet og gøre valget let præsenterer vi her en liste over top 10 bedste tandpasta i Indien.

Bedste tandpasta mærker:

Disse er de bedste top ti tandpasta mærker i Indien, der kan prøves:

1. Colgate:

Colgate

KØB DET HER

Colgate er det fornavn, der kommer til at tænke på, når vi tænker på, hvilken er den bedste tandpasta i Indien. De fleste mennesker har fuld tillid til og stoler på dette mærke for alle deres mundtlige behov. Dette mærke har været på markedet i ret lang tid og er derfor et af de mest betroede tandpasta -mærker i Indien.

Colgate sørger også for at levere sine kunder forskellige slags tandpastaer, der kan målrette mod alle deres behov. Nogle af de bedste produkter, som Colgate leverer til sine kunder, er:

 • Max Fresh.
 • Colgate Urte.
 • Aktivt salt.
 • Aktiv salt Neem.
 • Colgate Sensitive.

2. Nærbillede:

Tæt på

KØB DET HER

Close Up er endnu et tandpasta -mærke i Indien, der betragtes som verdens første tandgel. Det var den første gel tandpasta, der blev lanceret i år 1967 og siden da er kendt som verdens største tand gel.

Hovedfokus for denne tandpasta er at give sine kunder langvarig friskhed. Sammen med bekæmpelsen af ​​hulrumsproblemet retter den forskellige tandpasta under mærket Close Up sig også på problemerne med gule tænder og stærke tænder. Close Up er den næstbedste tandpasta på listen over tandpastaer, som er accepteret af mange mennesker verden over. Priserne på de forskellige tandpastaer er en anden vigtig faktor, der gør denne tandpasta til en af ​​de bedste.

3. Patanjali Dant Kanti:

Patanjali Dant Kanti

På kort tid har dette tandpasta -mærke nået succesens højde og konkurrerer godt med den anden bedste tandpasta i Indien om hulrummet. Det er urtetandpasta, der tager sig af de orale behov og hygiejne i den mest organiske form muligt. Tandpastaen er blevet mange menneskers favorit, især dem, der kun foretrækker naturlige ingredienser til deres mundtlige behov.

Den regelmæssige brug af denne tandpasta forhindrer mange tandproblemer sammen med at reducere smerter og andre problemer i mundtlige behov. Det er så lavet, at det giver stærkere og hvidere tænder til sine brugere. Det er en af ​​de bedste urtetandpastaer, som markedet har i dag.

4. Oral-B:

Oral-B

Det er et af de bedste internationale tandpasta -mærker, der findes i Indien, der leverer alt, hvad der er nødvendigt for at have en sund mund. Disse tandpastaer har alt, hvad der skal til for at være på listen over top 10 tandpasta. Mærket har lanceret meget tandpasta, der kæmper mod de førende orale problemer som hulrum, dårlig ånde, tandsten, tandkødsproblemer og følsomhed.

De forskellige ingredienser i disse tandpastaer er, så det giver langvarig friskhed sammen med forfriskende smag til sine brugere. De har også tandpasta til børn, der er specielt fremstillet til at målrette småbørns og børns problemer. Det kan også betragtes som den bedste fluortandpasta i Indien.

5. Pepsodent:

Pepsodent

KØB DET HER

Pepsodent er en stærk spiller på listen over top 10 tandpasta i Indien. det betragtes som en af ​​Colgates stærkeste konkurrenter, når det kommer til at tage sig af de mundtlige behov. Dette mærke kom på det indiske marked i 1993 og er et af de ældste og mest betroede navne i mundhygiejneindustrien. Det har alt at kalde verdens no 1 tand gel.

Tandpastaen fås inden for et overkommeligt område og foretrækkes derfor af de fleste indiske brugere. Nogle af de kendte produkter under dette mærke er:

 • Ekspertbeskyttelse.
 • Center frisk.
 • Germicheck.
 • Nelliker og salt.

Det vil ikke være forkert at henvende sig til denne tandpasta som verdens bedste tandgel på markedet i Indien.

6. våbenskjold:

våbenskjold

KØB DET HER

Kammen er et populært mærke, der med succes laver den bedste tandpasta til tandblegning i Indien. hovedfokus for disse tandpastaer er at reducere den gullige farve på tænderne og for at forbedre hvidheden i tænderne. Dette mærke har alt at betragte som “verdens nummer 1 tandpasta” til forskellige mundtlige behov.

Selvom de fleste af brugerne ikke er klar over dette mærke og generelt ikke foretrækker at bruge dette, men dette mærke har et stort internationalt marked. Det er et af de stærkeste navne i de ti bedste tandpasta -mærker, der vil levere dig næsten alt, hvad du har brug for fra din tandpasta.

7. Aquafresh:

Aquafresh

KØB DET HER

Et andet navn i top 10 tandpasta i verden er Aquafresh, der igen retter sig mod det store problem med mundhygiejne – dårlig ånde. Hovedfokus for denne tandpasta er at bekæmpe problemet med dårlig ånde sammen med at blegne tænderne. Tandpastaen leverer langvarig friskhed til brugerne.

Den eneste ting, du kan få fra Aquafresh -tandpastaen, er, at mærket laver tandpastaer, der kan målrette hele familiens behov. Det betyder, at du kan finde den rigtige og passende tandpasta til dine børn såvel som til dig selv til at passe godt på dine mundtlige behov og krav.

8. Arm og hammer:

Arm og hammer

KØB DET HER

Når du leder efter den passende løsning til bekymringen, hvilken tandpasta der er bedst til tænderne i Indien, så sørg for at vælge den tandpasta, der er rig på bagepulver. Arm and Hammer er en sådan verdens no 1 tandpasta virksomhed, der gør brug af bagepulver til at levere de mest egnede tandpastaer til brugerne.

Til effektiv tandblegning bruger tandpastaen også natriumfluorid sammen med bagepulver. Du kan bruge universets bedste tandpasta for evigt fra arm og hammer til at bekæmpe de førende mundtlige problemer. Tandpastaen retter sig mod de forskellige brugeres forskellige behov.

9. Sigt tandpasta:

Sigt tandpasta

KØB DET HER

Formålet med tandpasta er ikke så populært på det indiske marked, men mange af brugerne er afhængige af dette mærke for deres mundtlige behov. Det er kendt som verdens bedste tandpasta gel, der effektivt bekæmper de orale problemer. Disse tandpastaer er lavet så, at de kan bekæmpe problemet med hulrum i den bedst mulige form.

Uanset om du allerede står over for problemer på grund af hulrum; tandpastaen fra mærket Aim kan hjælpe dig med at få den bedste løsning til det. Tandpastaen fås inden for et overkommeligt område og kan derfor bruges af alle uden problemer.

10. Sensodyne:

Sensodyne

KØB DET HER

Dette mærke debuterede på det indiske marked i 1961 og blev accepteret hånd i hånd af de indiske brugere. Denne tandpasta var dybest set designet til de brugere, der regelmæssigt står over for problemet med følsomhed. Tandpastaen virker ikke kun som en smertelindring, men reducerer også chancerne for følsomhed.

De mest populære produkter under mærket Sensodyne er som følger:

 • Reparer og beskyt.
 • Frisk gel.
 • Hurtig lindring.

Hver af disse tandpasta retter sig mod hovedproblemet med følsomhed sammen med målretning af de andre væsentlige behov for mundhygiejne. De fleste af tandlægerne anbefaler også at bruge denne tandpasta til problemet med følsomhed.

Mens du vælger det rigtige indiske tandpasta -firma, skal du sørge for at se på alle de betydelige faktorer. Du kan få de maksimale orale fordele, hvis du vælger den bedste tandpasta på det indiske marked. Overvej alle tandpasta navne, og vælg derefter det mest passende valg for dig, der giver dig de nødvendige resultater.

Skriv til os for at få oplysninger om det bedste tandpasta mærke og tandpasta produceret af dem.

Spørgsmål og svar:

1. Hvad er de andre topmærker i verden?

Markedet er fuld af tandpasta -mærkeliste, der kan opfylde dine krav. Uanset hvilke krav du har fra tandpasta -mærket, kan du let finde det i den øverste tandpasta i Indien.

Produkterne fra Vicco Vajradanti er også effektive mod problemer med mundhygiejne. Det betragtes som en af ​​de bedste tandpastaer i Indien til gule tænder. Tandpastaer fra mærket Babool og Ayush betragtes også som verdens nummer 1 tandpasta.

2. Hvilken er den bedste tandpasta i verden?

Svaret på dette spørgsmål kan afhænge af de forskellige tandpastaer, du foretrækker blandt de forskellige tandpasta -mærker. Der er en række populære tandpastaer i Indien, der kan målrette mod brugernes forskellige behov og krav.

Inden du vælger den rigtige tandpasta, skal du først konsultere din læge for at være sikker på hvilke typer tandpasta. Du skal også kontrollere følgende ingredienser i tandpastaen for at være sikker på, at du ikke er allergisk over for nogen af ​​dem.

3. Hvilken tandpasta er bedst til tænder i Indien?

I modsætning til behovet for mundhygiejne i andre lande, er disse behov lidt avancerede for indiske tænder. Dette skyldes, at indiske tænder er mere følsomme på grund af menneskekroppen sammen med den mangfoldighed af mad, vi indtager. Således er der store chancer for hulrum i indiske tænder.

Ydermere er problemet med gule tænder meget almindeligt i Indien. Således skal du fokusere på at bruge den bedste tandblegende tandpasta i Indien, som kan bekæmpe de gule tænder.