Top 8 bedste fluorid gratis tandpasta liste i Indien

Antallet af produkter og former for tandpasta på markedet kan være ganske overvældende. Med mange sådanne mærker, der går rundt, er det naturligt at blive forvirret over, hvad der bedst kan købes, hvad der er sikkert, og hvad der ikke er. Noget, som de fleste af os ikke kender, er de hårde kemikalier, der findes i vores almindelige tandpasta -mærker. Derfor har vi i dag flere nye produkter, der specifikt fokuserer på at bringe fordele for vores tænder gennem den fluorfrie tandpasta.

Der er flere spørgsmål, forespørgsler og tvivl om disse produkter. Hvad handler disse tandpasta om? Hvordan er de gavnlige, og hvordan fungerer de? Bare rolig; her skal vi løse al din forvirring!

Hvad er fluorfri tandpasta, og hvordan er det rigtigt for dig?

Der foregår meget på markedet om, hvordan tandpastaen uden fluor kan være nyttig for dig, og hvorfor er den bedre end andre produkter! Lad os først vide, hvad dette fluorid handler om!

Et fluorid er en form for et mineral, der findes i flere elementer som vand, jord og få fødevarer. Det er et naturligt element, der almindeligvis findes i vores jordas atmosfære. Dette mineral findes selv på de fleste tandpasta -produkter. Men i dag er der i stedet en kampagne, som er imod fluor, givet argumenterne om den skade, som disse almindelige produkter gør. Mange stemmer på en tandpasta, der er fri for dette mineral. Hvorfor er dette tilfældet?

Fluorider, hvis de er til stede mere end den nødvendige mængde, vides kun at skade vores tænder og tandsystem. De kan skabe flere bekymringer, såsom dental fluorose, hud- og tandkødsproblemer og skjoldbruskkirtlen dysfunktioner (1). Fluorforgiftning kan også finde sted i nogle sjældne tilfælde. I betragtning af de flere komplikationer, der er involveret, stemmer mange imod disse almindelige tandpasta -produkter og ønsker tandpasta, der er fri for disse bekymringer. I betragtning af at børn også er kendt for at bruge de almindelige mærker, er det usikkert for dem at sluge, hvilket kan ramme muskler og nervesystem. Derfor er de mærker, der ikke har fluor, i stedet at foretrække og gode!

Sådan bruges fluorfri tandpasta?

Inden vi går i gang med at gennemgå de populære tandpasta -mærker, der har produkter uden fluor i dem, lad os vide, hvordan vi bruger dem på den rigtige måde.

 • Fugt tandbørsten og tag tandpastaen
 • Påfør en tandpasta i peanutstørrelse på en våd børste
 • Brug den til regelmæssig børstning, korrekt for at nå alle hjørner inde i din mund
 • Vask munden ordentligt
 • Du kan også bruge mundvask efter børstning.

Bedste tandpasta uden fluorliste i Indien:

Lad os nu gå videre og se nogle af listerne over bedste og naturlige fluorfrie tandpasta-mærker, der findes på vores marked i dag.

1. Meswak Tandpasta:

Meswak tandpasta

En af de mest almindelige tandpastaer, der er kendt for at være fluorfri i Indien, Meswak, er ikke bare fluorfri, men også lavet af naturlige ingredienser. Tandpastaen fås i mange by- og landområder til en meget moderat pris, hvilket gør det lettere for masserne at have sunde tænder uden at påvirke deres helbred. Urtekomponenterne hjælper ikke kun med at bekæmpe tandproblemer, men beskytter også mod flere tandkøds- og tandproblemer såsom hævelse, hulrum og bakterier.

Vigtige ingredienser: Calciumcarbonat, Sorbitol, Vand, Silica, Natriumlaurylsulfat, Smag, Miswak-ekstrakt, Cellulosegummi, Carrageenan, Natriumsilicat, PVM/MA-copolymer, Natriumsaccharin, Zinkgluconat, Natriumbenzoat, Benzylalkohol, CI 77891, p-Thymol.

Egnet aldersgruppe: Børn og voksne

Fordele:

 • Let tilgængelig på markedet
 • Ingen hårde kemikalier
 • Økonomisk
 • Effektiv til bekæmpelse af bakterier

Ulemper:

 • Stærk smag

Bedømmelse: 4.5/5

2. Bentodent tandpasta:

Bentodent tandpasta

Berømt i mange lande er dette bedste fluorfrie tandpasta-mærke et glimrende alternativ til dine generiske tandpasta-mærker. Den indeholder alle de ingredienser, der er et must for at opretholde dit mundhygiejne, men som ikke er skadeligt for dit helbred på nogen mulig måde. Det er ikke kun fluorfrit, men også fri for andre toksiner som SLS og kunstige farver.

Nøgleingredienser: Oprenset aqua, calcium bentonit, salt, renset stevia, kardemomme æterisk olie, træteolie, mynte, betelblad, trækul og mere

Egnet aldersgruppe: Børn, børn og voksne

Fordele:

 • Urte ingredienser og naturlige
 • Frisk lugt
 • Økonomisk
 • Ayurvedisk

Ulemper:

 • Ikke let tilgængelig

Bedømmelse: 4/5/5

3. Dabur rød ayurvedisk tandpasta:

Dabur rød ayurvedisk tandpasta

Fra et af de mest pålidelige mærker af indianere er Dabur Red Ayurvedic tandpasta helt naturlig og dermed fri for kemikalier, herunder fluor. Hvis du leder efter en tandpasta, der vil holde din mund lugtende frisk og som nelliker, så skal du prøve Dabur Herbal tandpasta.

Nøgleingredienser: Urteekstrakter, pippali, shunthi, cinnamomumcamphora, pudina, natriumbenzoat og mere

Egnet aldersgruppe: Børn, småbørn og voksne

Fordele:

 • Naturlig tandpasta
 • Stærk smag og lugt
 • Let tilgængelig
 • Forfriskende

Ulemper: ingen

Bedømmelse: 4.5/5

4. Colgate Fluoride Free Tandpasta til børn (0-2 år):

Colgate Fluoride Free Tandpasta til børn (0 2 år)

Denne specialdesignede tandpasta til spædbørn og børn bliver populær på markedet med helt naturlige ingredienser og uden kunstige smag. Det har også naturlige, velsmagende frugtsmag for at sikre, at børn kan lide det. For at passe de små børn er den ydermere skånsom og har ingen hårde ingredienser.

Vigtigste ingredienser: Propylenglycol, glycerin, hydreret silica, citronsyre, vand og cellulosegummi

Egnede aldersgrupper: Børns fluorfri tandpasta til børn under to år

Fordele:

 • Let tilgængelig online og offline
 • Gode ​​friske smag
 • Blid og mild

Ulemper: ingen

Bedømmelse: 4,5/5

5. Mama Earth Berry Blast Flouride Gratis tandpasta til babyer og småbørn:

Mama Earth Berry Blast Flouride Gratis tandpasta til babyer og småbørn

Mama Earths tandpasta med naturlig ingrediens, med en høj formel og naturlige plantebaserede ingredienser, er bedst og bevist at være sikker for børn. Det er også SLS -frit og er sikkert til at bekæmpe bakterier, beskytte tandkød og også give sunde tænder. Prøv denne babytandpasta uden fluor, og vi er sikre på, at dine børn vil elske den lige så meget som vi gør.

Vigtigste ingredienser: Aloe vera gel, stevia, jordbærekstrakter, xylitol og mere

Egnet aldersgruppe: Efter 1+ år børn

Fordele:

 • Naturlige ingredienser
 • Sikker at bruge og skånsom
 • SLS og parabenfri også
 • God smag
 • Økonomisk

Ulemper:

 • Ikke let tilgængelig på markeder

Bedømmelse: 4.5/5

6. Lever Ayush Anti Cavity Clove Oil Tandpasta:

Lever Ayush Anti Cavity Clove Oil Tandpasta

Ayush-produkterne, som allerede er velkendte på markedet, er kommet med sin nyeste tandpasta med naturlig ingrediens. Det hjælper mest naturligt med at bekæmpe bakterier og bakterier, med urteingredienser og fri for hårde kemikalier. Fed olie hjælper med at bekæmpe hulrumsproblemer og undgår også smerter i tandkødet. Desuden bruges dasanakanthichoornam, en ayurvedisk naturlig ingrediens, til at holde tænderne kun mere pålidelige.

Vigtigste ingredienser: Kamfer, pippali, babul, choornam, fed olie og mere

Egnede aldersgrupper: Voksne

Fordele:

 • Urte og naturlige ingredienser
 • Findes let og let
 • Økonomisk
 • Giver frisk lugt

Ulemper:

 • Det tager noget tid at vise effekten

Bedømmelse: 4/5

7. Biomed Sensitive Natural Tandpasta:

Biomed Sensitive Natural Tandpasta

Kvaliteten i forbindelse med Biomed tandpasta, der er testet i Schweiz, kan ikke konkurreres med. Med helt naturlige ingredienser og ingen hårde kemikalier hjælper Biomed betydeligt med at bekæmpe tandpine, tandkødsproblemer og hulrumsproblemer. Det renser også tænderne fra indre lag og hjælper med at beskytte det mod flere bakterier. Det er bedst for dem med følsomme tænder.

Nøgleingredienser: Aqua, hydrogeneret stivelseshydrolysat, dicalciumphosphatdihydrat, hydreret silica, glycerin, cellulosegummi, natriumcocosulfat, aroma, benzylalkohol og mere

Egnede aldersgrupper: Kun voksne

Fordele:

 • God til følsomme bekymringer
 • Urteekstrakter og naturlige ingredienser
 • Ingen parabener og SLS

Ulemper:

 • Ikke økonomisk
 • Ikke let tilgængelig

Bedømmelse: 4/5

Debatten og bekymringerne om, hvorvidt fluor kan være godt eller dårligt for tænderne, er der fra evigt. Det er dog op til os at sikre os og ikke tage nogen risiko, især når vi kommer til vores småbørn og børn. I betragtning af denne populære tandpasta uden fluor fra hele tiden, prøv dem og fortæl os dine tanker. Disse er blandt de mest anbefalede på markedet og vil bestemt ikke skuffe dig.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1. Er økologisk tandpasta uden fluor?

Svar: Nej, fluorfrit betyder, at tandpastaen ikke vil indeholde det ene kemikalie. Der er flere fluorfrie former for tandpasta, der er økologiske, men tandpasta såsom Jack n Gel Tandpasta og Sensodyne Repair and Protect Tandpasta er ikke naturlige. På den anden side er der både fluorfrie og økologiske eller urtetandpasta-produkter, f.eks. Fra Dabur, Ayush og så videre.

Q2. Hvor kan jeg købe fluorfrie tandpastaer?

Svar: Fluorfri tandpasta er normalt tilgængelig hos førende apoteker; du kan også købe disse på mange populære websteder, der sælger sundhedsprodukter.

Q3. Hvordan kan jeg finde ud af, om en tandpasta er fluorfri?

Svar: Normalt står det på emballagen, at tandpastaen er fluorfri, du kan også kontrollere ingredienserne og finde ud af det. Hvis du stadig ikke kan finde ud af det, kan du tjekke online og finde ud af ingredienserne på sundhedswebsteder.