15 legfinomabb modell otthoni finom mosószatyrokhoz

A táskák sok évtized óta fontos szerepet játszanak az emberek életében. Legyen szó kézitáskákról, kocsitáskákról, hátizsákokról, kosár táskákról, szemeteszsákokról vagy bármilyen más táskáról, mindig segítettek az embereknek a maguk módján. Az egyik ilyen hasznos táska a mosószatyor. Segítenek megtartani a külön mosandó ruhákat, hogy ne keveredjenek a mosott ruhákkal. Arra is használják, hogy a fehér ruhákat különböztessék meg a többi színes ruhától.

Egyszerű ruhadarabok különböző méretben és kivitelben:

Mosószatyrok is rendelkezésre állnak a mosdóban tartott kosarak formájában, hogy az emberek megtarthassák a megváltozott ruhákat. Az alábbiakban néhány, a piacon széles körben elérhető mosószatyor található:

1. Személyre szabott virágos mosodai táska:

Személyre szabott virágos mosótáska

A díszes virágos táskák manapság meglehetősen divatosak. A pamut mosodatáska zsákszerű formát kap, amelyet felülről egy kis kötéllel le lehet zárni. Segítenek abban, hogy a büdös ruhákat elkülönítsék a többi mosandó ruhától. Ez a fajta pamutzsák otthon is elkészíthető.

2. Nettó mosószatyrok:

Nettó mosószatyrok

A gazdagság által széles körben használt hálómosó zsákok acélrudakból és hálóanyagból készülnek. Mély, hosszú táska típusú szövőszéket kap, amely furgonban egyszerre sok ruhát tárol. A kocsitípusú táskának kerekei is vannak, amelyekkel könnyedén áthelyezheti a táskát egyik helyről a másikra.

3. Bőrönd tervezett táska:

Bőrönd tervezett táska

A mosószatyrok fejlesztésével a piacon széles körben kaphatók speciális utazási mosószatyrok. Hasonlóak a bőröndökhöz, és műanyagból vagy pamutból készültek. Összecsukhatóak, és néhány napos utazás közben is hordozhatók.

4. Kézitáska tervezett táska:

Kézitáska tervezett táska

A kézitáskák által ihletett ilyen mosószatyrok széles körben kemény műanyagból készülnek. Kézitáskát kapott, amely könnyen hordozható. Az ilyen táskákat a szállodákban mosásra is használják a különböző szobák ruháinak kettéhasítására.

5. Szőtt mosótáska:

Szőtt mosodai táska

Szeretne klasszikus megjelenést kölcsönözni a mosdójának ősi cikkekkel! Szerezzen be egy mosószatyrot, amelyet szállal, műanyagból vagy kötelekkel szövik. A régi mosógépben használt kötélvödrök ihlették őket. Hasonló anyagból készült fedéllel is le lehet fedni.

6. Kereskedelmi dob tervezett táska:

Kereskedelmi dob tervezett táska

A manapság széles körben használt műanyag mosószatyrok mintája a dob típusú mosószatyor. Vékony szén műanyagból készült, sokféle méretben, színben és kivitelben kapható. Az ilyen táskák moshatók és állíthatók is.

7. Kis mosodai táskák:

Kis ruhadarabok:

Szeretné elválasztani a belső ruhákat, zoknikat, köpenyeket stb. A többi nagy ruhától! Egy kis mosószatyor segít ebben az esetben. Ezekben a táskákban tárolhatja apró holmijait utazás közben, vagy rendszeres otthoni használatra. Műanyagból készült, és segít abban, hogy a büdös és foltos ruhákat elkülönítse másoktól.

8. Funky Mosodai táskák:

Funky mosodai táskák

Szeretne valami divatos és dekoratív dolgot mosni! A nagyméretű mosószatyrok kemény bőrből készülnek, tökéletes cipőtervezéssel. Új megjelenést kölcsönöz a táskának. Bár nagyok, a fürdőszobában csak kis részt foglalnak el.

9. Pólómosó táska:

Pólómosó táska

Nem hajlandó pénzt költeni drága mosodai vödrökre! Otthon is elkészítheti egy pólóval, amely nem hasznos. Ha alulról ragasztja a pólót, táskát készíthet belőle, amely az ajtók mögött is lóghat a ruhaneműk tárolására.

10. Pot tervezett táskák Mosoda:

Pot tervezett táskák mosoda

Hagyományos megjelenést szeretne kapni a mosodai vödrökhöz! A műanyag mosószatyrok szövöttek, így a táska fazék ihletett dizájnt ad a kívánt méretnek. Megfelelő fedelet is tartalmaz, hogy megakadályozza a mocskos szag elrontását a szoba légkörében.

11. Gyapjúzsákos táskák:

Gyapjúzsákos táskák

A polisztirol típusú gyapjúból készült nagyméretű mosószatyor meglehetősen híres az emberek körében, különösen a nedves ruháknál. A táska különböző színekben és méretekben kapható. A táskában található apró lyukak segítik a levegő bejutását, ami nem teszi büdössé a ruhákat.

12. Hálós mosótáska:

Hálós mosótáska

Széles körben használják az otthon, ahol több gyereket talál, az ilyen hálószálas mosószatyrok meglehetősen előnyösek. A táskák rugalmas anyagból készülnek, amely összecsukható és használaton kívül félrerakható a szekrényben. Hálós anyaguk is van, amely segít a rossz szagok elhagyásában.

13. Színes mosodai táskák gyerekeknek:

Színes mosodai táskák gyerekeknek

A gyerekszoba elég rendetlen a játékokkal és ruhákkal. Ha azt szeretné, hogy gyermekei megfelelően tartsák ruháikat, szerezzenek be egy gyermekmosó táskát, és inspirálják őket, hogy tartsák benne a piszkos ruhákat. Mivel a gyerekruhák tele vannak sárral, foltokkal stb., Használhat műanyag borítású mosószatyrokat. Tervezze őket szörnyetegben, kedvenc szuperhősökben, babákban, kedvenc rajzfilmekben stb., Hogy vonzóvá tegye őket.

14. Zipzáras mosószatyrok:

Zipzáras mosószatyrok

A kis mosószatyrok új fajtája a cipzáras zár. A táska nejlonháló anyagból és nyitott végén cipzárral készült. Mivel mosható is, kisebb ruhákat csomagolhat bele, és közvetlenül a mosógépbe teheti külön mosáshoz. Az ilyen táskákat széles körben hordozzák azok a nők, akik piknikre és alkalmakra csecsemőket szülnek.

15. Vászon összecsukható mosótáska:

Vászon összecsukható mosótáska

Aggódik, hogy a mosószatyrok sok helyet foglalnak el a mosdóban vagy otthon! Itt van egy összecsukható mosószatyor, amelyet bármikor használhat, és összecsukva félre is tarthatja. Vászonból és fából, vasból vagy szálból készül.

Legyen szó otthonról, szállodáról vagy utazásról, a mosodatáskák mindig is segítettek abban, hogy megóvja tiszta ruháját a kosztól, elkülönítve a mocskos ruháktól. Különböző kialakításokkal és anyagokkal nagy szerepet játszottak az otthon tisztaságának megőrzésében. A gyermekek számára speciális táskák is rendelkezésre állnak, amelyekkel puha játékok mosására is használhatók, anélkül, hogy kárt okoznának.