15 legjobb kézzel készített, környezetbarát papírzacskó a vásárláshoz

A papírzacskók a legújabb divatirányzatokká váltak, hogy a dolgokat az emberek kezében hordozzák; egyikük virágot hordhat, hogy kellemes meglepetést okozzon a szerelmes nőknek !!. Ez egy nagyon környezetbarát tartozék, amelyet könnyű és közepes súlyú cikkek szállítására használnak. Sokféleképpen lehet papírzacskót megtervezni, és bemutathatóbbá és divatosabbá tenni. A papírzacskókat általában férfi és női csoportok szállítják. Kézzel készített papírzacskókat leggyakrabban olyan nők készítik, akik unatkoznak a sima hosszú műanyag zacskók hordozásában.

papírzacskók

A legújabb és legjobb kézzel készített táskák papír használatával:

Ha többet szeretne megtudni a papírzacskók típusairól és a piacon elérhető különféle formatervezésekről, és széles körű ismereteket nyújt számunkra és a mindennapi életben való használatát, akkor a legjobb 15 papírzacskó.

1. Egyszerű barna Kraft papírzacskók:

Egyszerű barna Kraft papírzacskók

Ez a fajta papírzacskó a Kraft feldolgozás során előállított kémiai pépből készül, amely kartonpapírt képez. Nagy szilárdságának és tartósságának köszönhetően papírból készült élelmiszertáskákként használják; emellett nagy szakítószilárdsággal rendelkezik, ami segít a súlynak a szakítóhatással szembeni tartásában.

2. Barna papírzacskók fogantyúval:

Barna papírzacskók fogantyúval

Ez egy másik fajta élelmiszerbolt vagy bevásárlótáska, amelynek fogantyúja a táskához van rögzítve; a fogantyú szintén barna papírból készült, amely nagy szakítószilárdsággal rendelkezik. Leggyakrabban élelmiszerzsákként használják, amely közepes súlyú.

3. Papírzacskók logóval:

Papírtáskák logóval

Az ilyen típusú táskákat általában az üzletek tervezik, a nevüket logóval nyomtatva a cégnevüket jelző papírra. Manapság egy ékszerüzlet vagy bármely privát üzlet ezekben a környezetbarát papírzacskókban adja át termékeit az ügyfélnek. Ezt is a vállalat fejlődésének egyik marketingstratégiájának tekintik.

4. Papír ajándékzacskók esküvőre vagy születésnapra:

Papír ajándékzacskók esküvőre vagy születésnapra

A műanyag csomagolásban történő ajándékozás hagyománya papír ajándékcsomagokra változott. Ez a fajta táska kellemesebbnek, alkalmasabbnak és vonzóbbnak tűnik. Az ajándék nevét felírhatja a táskához csatolt címkére. Ezeket az ajándékokat minőségük és kialakításuk miatt többnyire megőrzik, nem pedig kidobják.

5. Speciális ajándék táska fogantyúval:

Különleges ajándék táska fogantyúval

Az ajándék kézitáska lehet fogantyúval vagy anélkül. A fogantyú könnyebben hordozható. A fogantyú ugyanolyan színű lehet, mint a táska vagy a Saturn szalagok, amelyek fogantyúként használhatók a táska mindkét oldalán.

6. Kézműves papírzacskók:

Kézműves papírzacskók

Ez lehet normál barna papírzacskó vastag papírfogantyúval vagy színes papírok, amelyek papír melléktermékeiből készülnek, de a különbség az, hogy ezek a sima papírzacskók kézzel készített mintákkal is elkészíthetők, mint például a papírra rajzolás vagy a papírra ragasztott szalagok. . Ez a fajta papír meglehetősen felelős áron vásárolható meg a boltban.

7. Dekoratív papírzacskók:

Dekoratív papírzacskók

Sima papírzacskók, amelyek személyre szabhatók a természet képei vagy saját kreatív képei felhasználásával, amelyek nagy divatban vannak és a fiatalok használják. Ezt a táskát bevásárló táskának vagy akár ebédzsáknak iskolás gyerekeknek használják.

8. Név papírzacskók:

Név papírzacskók

Ez az egyik legnépszerűbb design a fiatal generáció körében. Használható ajándék táskának vagy napi táskának. Az ügyfél kiválaszthatja a papír kialakítását és színét, majd kinyomtathatja a nevét. A fiatalok többnyire papírzacskót használnak.

9. Kis papírzacskók apró dolgok hordozásához:

Kis papírzacskók apró dolgok hordozásához

Az emberek általában kis papírzacskókat használnak a csomagolt ebéd miatt gyerekeknek, vagy női kézitáskában hordják, később pedig könnyű cikkek hordozására használhatók a vásárlás során.

10. Kedvezményes reklám nyomtatott papírzacskók:

Kedvezményes reklám nyomtatott papírzacskók

Ezt a típusú papírzacskót a kiskereskedelmi szezonban használják, ahol a kiskereskedelmi üzletek népszerűsítik a zsákokban nyomtatott kedvezményes értékesítését. Ez a fajta hirdetés a leghatékonyabb, mint más módok, például diszkont szórólapok használata, amelyekre az emberek általában nem figyelnek.

11. Tervezői papírzacskók vásárláshoz:

Tervező papírzacskók vásárláshoz

A papírtörlők használata a fő anyag, amelyre szükség van ennek a designer papírzacskónak az elkészítéséhez. Az ilyen típusú papírzacskók mögött az az elképzelés áll, hogy origamit alakítanak ki, és papírtörülközőt pakolnak egymás tetejére, és szilárd papírmasszává válik mindenféle ragasztás nélkül, hogy a papír sértetlen maradjon. Ezután festést végezhet rajta, hogy formatervezett megjelenést kölcsönözhessen, fogantyúval.

12. Papír kézitáskákkal:

Papír kézitáskák

Ez egy hasonló típusú papírból készült táska, amely segít könnyű cikkek szállításában. A különbség a többiektől az, hogy a fogantyút a papírzacskóval együtt tervezték, ami segít a kézben tartott kézitáskában kézzel hordozni, ami rendkívül kényelmes. Az ilyen típusú zsákokat általában dokumentumok szállítására használják.

13. Bort hordozó nyomtatott táskák:

Bort hordozó nyomtatott táskák

Ezt a bort a leggyakrabban használt borok szállítására tervezték az európai országokban, például Németországban. Ez egy környezetbarát táska, amely ajándék tasakként szolgál bor hordozására karácsony közben, rokonoknak és barátoknak.

14. Reggeli papírzacskók:

Reggeli papírzacskók

A műanyag dobozok helyett a reggelire használt papírzacskók koncepcióját tervezték. Előnye a nem folyékony ételek, például a kenyér szendvicsek szállítása, a tojások hatékonyabbak, de nem vihetnek magukkal folyékony ételeket anélkül, hogy műanyag dobozba csomagolnák őket.

15. Kézzel készített újság táskák:

Kézzel készített újság táskák

A kézzel készített papírzacskók a leggazdaságosabb táskák, amelyeket könnyű elkészíteni. A szükséges dolgok napilapok vagy magazinok, ragasztó és kötél vagy Saturn, amelyet fogantyúként használnak. Táskáink készítésével kreatív embernek és magabiztosnak érezzük magunkat.

A papírzacskókat leggyakrabban az elmúlt években használták a környezetszennyezést okozó műanyag zacskók használatának visszaszorítása miatt. A bevásárló üzletek mostantól felhagytak a papírzacskók forgalmazásával a fogantyúval ellátott papírzacskók helyett. Bár ez nem költséghatékony a papírzacskókhoz képest, a papírzacskó beszerzéséhez kötelező a pénz kiszerelése, hogy megakadályozzák a környezetet. „Állítsa le a szennyezést a jó megoldás érdekében”