25 legjobb csomagtáska modell különböző méretben és színben

A poggyász táskák azok a bőrönd vagy bőrönd formájú táskák, amelyeken utazása közben személyes tárgyait tárolhatja. A csomagtáska különböző formákban, méretekben és színekben található, és választhat a saját választása és igényei szerint. A poggyász segít abban, hogy minden holmiját egy helyen sértetlenül tartsa, és zavartalan utazást biztosít. A stílusos és divatos poggyász táskák megváltoztatják a személy megjelenését és személyiségét hordozáskor.

A legjobb kézipoggyász utazótáskák különböző méretben és színben

Legújabb és legnépszerűbb táskák poggyászhoz kicsiben és nagyban:

Lássuk a férfiak és nők 25 legnépszerűbb poggyász típustípusát:

1. Tervezői poggyász táska:

Tervezői kabinos csomagtáska

Most az emberek igénylik a tervezők által tervezett csomagtáskákat, mivel azok exkluzívnak tűnnek és a legkiválóbb anyagokból készülnek. A csomagtáska tiszta és sima sarkokkal rendelkezik, és a világos és sötétbarna színkombináció fantasztikus. A táska körül aranyszínű cipzár elegánsabb megjelenést kölcsönöz a táskának, és gördülő kerekei meghosszabbítható fogantyúval könnyítik meg utazás közben.

2. Szikrázó fehér poggyász táskák kerekekkel:

Szikrázó fehér poggyász táskák kerekekkel

Bármi, ami fehér színű, vonzónak és kellemesnek tűnik. Ugyanez vonatkozik erre a csillogó fehér csomagtáskára is, mivel hordozva nagyon lenyűgözőnek tűnik. A táska sarkában gyönyörű fekete foltok találhatók, így a táska szenzációsabbnak tűnik. A táska tetején kihúzható fogantyúk találhatók, amelyek lehetővé teszik a csomagok függőleges helyzetben történő húzását. A poggyász könnyebben hordozható és húzható bárhová is megy.

3. Stílusos bőrönd típusú poggyász táskák lányoknak:

Stílusos bőrönd típusú poggyász táskák lányoknak

A táska bőrönd mintázatú, és minden sarkán nagyon ügyes és sima felületű. A táskára gyönyörű pillangó van nyomtatva, így ideális fiatal lányok számára. A táska belső tárolórekesszel rendelkezik a tároláshoz, valamint elegáns szürke színű fogantyúval és görgős kerekekkel a táska sima húzásához.

4. Kocsi szövet poggyász táska:

Kocsi szövet poggyász táska

Manapság a szövet szövet poggyász táskákra nagy a kereslet, és mind a férfiak, mind a nők nagyra értékelik, mivel nagyon könnyűek és könnyen hordozhatók bárhová, és nagyon könnyű karbantartani őket. A csomagtáska sok méretben megtalálható a nagytól a kicsin, jó belső térrel és terjedelmes külső zsebekkel rendelkezik a csomagoláshoz. A táska görgős kerekekkel és erős divatos fogantyúkkal rendelkezik a táska húzásához, és megkönnyíti az utazást.

5. Vízálló csomagtáska:

Vízálló csomagtáska

Ha utazás közben víz vagy bármilyen gyümölcslé ömlik a táskájára, ne aggódjon, hogy táskája biztonságban van mindenféle károsodástól. vízálló. A táska széles fülkével rendelkezik, ahol a csomagokat és az elülső zsebet is tárolhatja. A fogantyú számára a táskának külön kabinja van, amely összecsukható és a kamrába helyezhető.

6. Porbiztos poggyászbiztosítás:

Porbiztos poggyászbiztosítás

A porálló kocsitáska azt jelenti, hogy a táska műanyag borítással van bevonva a táskán, ami nem teszi lehetővé a por lerakódását a táskára utazás közben, így a táskája ügyes és rendezett lesz. Az ilyen típusú táska nagyon praktikus és könnyen karbantartható, mivel nem teszi lehetővé a por összegyűlését. A táska különböző mintákban és mintákban kapható, és választhat a választás és a kényelem szerint.

7. Lenyűgöző narancssárga és kék csomagtáska tizenévesek számára.

Lenyűgöző narancssárga és kék csomagtáska tizenévesek számára

Itt egy tökéletes táska a tizenévesek számára, mivel szeretnek olyan táskát hordani, amely lenyűgözőnek tűnik, és hűvös megjelenést kölcsönöz nekik hordozáskor. Tehát ez a fajta narancssárga, szélén kék foltokkal okos megjelenést kölcsönöz hordozáskor.

8. Paris City poggyász táskák nagy méretben:

Paris City poggyász táskák nagy méretben

A táska tetején Párizs városa van nyomtatva, így exkluzív megjelenést kölcsönöz a táskának. A táskák különböző színekben és méretekben kaphatók, és az utazási terveknek megfelelően válogathat. A táska görgővel rendelkezik, kényelmes fogantyúval a táska húzásához.

9. Szivárványos poggyász táska kerekekkel:

Szivárványos poggyász táska kerekekkel

Néhány lány szívesen birtokol egy színes poggyászzsákot, tehát mi lehet színesebb, mint a szivárvány? Különböző méretben és formában kapható, és igényei szerint választhat. A táska kicsi, és ez a hatás, ha egy kis utazást tervez. Ezek a táskák egyszerűnek tűnnek, de elegánsnak tűnnek, ha bárhová viszik őket, hogy divatosnak és stílusosnak tűnjenek.

10. Kemény felületű poggyász táska:

Kemény felületű csomagtáska

Az ilyen típusú poggyász táskák ideálisak, ha hosszú úton utaznak. A táskák elég tartósak, mivel ellenállnak a víznek, a szakadásnak és a kopásnak, ellentétben a puha anyagú táskákkal. Ezeket a táskákat nagyon könnyű kezelni és hordozni, mivel alján van egy kerék. A táska bőségesen tárolja az utazáshoz szükséges cikkeket és holmikat.

11. Rózsaszín poggyász táskák lányoknak:

Rózsaszín poggyász táskák lányoknak

A mai fiatal lányok inkább más típusú poggyász táskát szeretnek utazni. Az ilyen típusú rózsaszín csomagtáskák ideálisak számukra, mivel vonzónak és nagyon vonzónak tűnnek a szem számára. A táskán stílusos nyomatok dombornyomottak, és a táskák sokféle színben is kaphatók.

12. Tiszta bőr poggyász táska:

Tiszta bőr poggyász táska

A bőr poggyász táskákat nagyon gyakran használják, és nagyon igényesek, mivel könnyen kezelhetők és nem igényelnek karbantartást. A bőr táska klasszikus és királyi megjelenésű, a táska pedig körültekintően és simán néz ki. A közepén lévő fémes záró retesz szenzációs megjelenést kölcsönöz a táskának. A táskának elegendő tárolóhelye van, és jó választás a táska hordozásához, ha utazást tervez.

13. Könnyű utazási poggyász táskák:

Könnyű utazási poggyász táskák

Ez a táska nagyon könnyű anyagból készült, és könnyű súlyú csomagtáskának nevezik, és általában poliészter anyagból készül. A táska belsejében elegendő hely van a poggyász tárolására, és egy kis zseb a tetején. Intelligens állítható fogantyúkkal és kerekekkel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a táska egyik helyről a másikra történő szállítását.

14. Paddy Wheel csomagtáska:

Paddy Wheel csomagtáska

Ez a fajta táska kicsi, de nagyon kényelmes hordozni. A táska minden sarkából párnázott, így védi a cikkeket. A táska egy kis rekesszel rendelkezik, ahol a laptopját is tárolhatja. A táskák különböző méretben és színben kaphatók, és választhat egyet.

15. Hétvégi csíkok kis poggyász táska:

Hétvégi csíkok kis poggyász táska

Néhány nőnek vagy lánynak üzleti célból vagy szabadidős céllal utaznia kell egy rövid hétvégi kirándulásra. Akkor ez a vékony, színes csíkos csomagtáska tökéletes számukra. A táska elegendő tárolórekesszel rendelkezik, és hosszú, bővíthető fogantyúval rendelkezik a táska húzásához.

16. Nyomtatott csomagtáskák fiatal lányoknak:

Nyomtatott poggyász táskák fiatal lányoknak

Mivel a fiatal lányok jobban szeretik a különböző és elegáns táskákat, hogy ránézzenek, és exkluzívnak tűnjenek másoktól. Tehát ez a fajta digitális nyomtatású szív alakú csomagtáska ideális számukra. A táska nagyon lenyűgözőnek tűnik, amikor hordják, és stílusos ezüst fogantyúkkal rendelkezik a táska húzásához.

17. Kiváló minőségű ovális alakú poggyász táskák bőrből:

Kiváló minőségű ovális alakú poggyász táskák bőrből

A táska több rekesszel rendelkezik, és ovális alakú. A táska kiváló minőségű műbőrből készült, és nagyon divatos megjelenésű. Oldalsó zsebei vannak, még akkor is, ha a mobilt tarthatja, és párnázott helyiséget tarthat, ahol laptop. A csomagtáska kiváló minőségű guruló kerekek és divatos fogantyú a táska húzásához.

18. A legjobb kézipoggyász táskák:

A legjobb kézipoggyász táskák

Ahogy a név is leírja, ezt a csomagtáskát kézzel szállítják. Kicsi a természetük és nagyon könnyű anyagokból készülnek. A táskának több szekrénye van, így tárolhatja a cikkeket, és erős cipzárral rendelkezik, hogy összekapcsolódjon. Erős párnázott fogantyúval rendelkezik, így könnyen hordozható anélkül, hogy megsértené a kezét.

19. Poggyász táskák gyerekeknek:

Poggyász táskák gyerekeknek

A gyerekek imádják hordani a poggyász táskát, amely a kedvenc játékuk képét tükrözi, ez a hello cica. Ezek a gyermek poggyász táskák könnyű anyagból készültek, és a biztonság érdekében kompressziós pántokkal rendelkeznek a fő rekeszben. A táskák különböző formákban és méretekben kaphatók, és a gyerekek tetszésük szerint választhatnak egyet, és nagyon más és aranyosnak tűnik, amikor magukkal viszik.

20. 16 hüvelykes széles poggyász táska:

16 hüvelykes széles poggyász táska

A táska 16 hüvelyk méretű, és a normál poggyász táskával ellentétben szélesebb formájú. A táska szükség esetén bővíthető. Névcímkével rendelkezik, így biztosítja, hogy utazás közben a táska ne keveredjen más táskával. A táska nagyon divatosnak és okosnak tűnik, sima kerekekkel és széles fogantyúval rendelkezik, ami megkönnyíti a táska hordozását.

21. Könnyen hordozható kis poggyász táskák:

Könnyen hordozható kis poggyász táskák

Az ilyen típusú poggyász táskák nagyon kényelmesek a szállításhoz, és tökéletesek néhány napos utazáshoz. A táska biztonsági hevederrel rendelkezik, hogy a zsák belsejében lévő dolgok sértetlenek legyenek, és ne mozduljanak útközben. Alul fogantyúkkal és forgó kerekekkel rendelkezik, így könnyebben hordozható.

22. Bővíthető csomagtáskák hosszú utazásokhoz:

Bővíthető csomagtáskák a hosszú utazásokhoz

Ahogy a neve is sugallja, a táska igényei és igényei szerint bővíthető; a táska méretét igényei szerint állíthatja be. A táska elég széles rekeszekkel rendelkezik, elöl zsebekkel a tároláshoz. A barna és a fekete színkombináció fantasztikus megjelenést kölcsönöz a táskának utazás közben.

23. Márkás poggyász táskák lányoknak:

Márkás poggyász táskák lányoknak

Vannak lányok, akik tudatában vannak a márkának, és szeretik, ha a csomagtáskájukat márkajelzéssel is ellátják. Tehát az ilyen típusú márkás poggyászzsákok tökéletesek számukra, mivel sok nagy márka kézitáskát készít lányoknak vagy nőknek. A márkás csomagtáskák nagyon vonzóak a szemnek, mivel a felhasználó kiváló minőségű, a csomagtáskák kialakítása és formája pedig elgondolkodtató, másokat pedig szótlanul hagynak. Lenyűgözőnek és másnak tűnik a tömegben.

24. Aranyos gepárdmintás poggyászbőrönd:

Aranyos gepárd nyomtatású poggyász bőrönd

Itt egy nagyon elegáns és divatos megjelenésű táska. A táska gepárd nyomtatású, és hordáskor gyönyörűen néz ki. A táska stílusos és sima kerekekkel rendelkezik, a tetején pedig kihúzható fogantyúk találhatók, amelyek lehetővé teszik a csomagok függőleges helyzetben történő húzását. A poggyász könnyebben hordozható és húzható bárhová is megy. Ezek a táskák különböző méretben és formában kaphatók, és a használati és utazási terveknek megfelelően választhat egyet.

25. Pink Patchwork csomagtáska:

Rózsaszín patchwork poggyász táska

Itt egy nagyon stílusos és okos megjelenésű csomagtáska jön. A táska foltos kialakítású, és a színkombináció fantasztikusan néz ki. Erős cipzárral rendelkezik a reteszeléshez, és a táska szélén lévő kis függönyök stílusossá és divatossá teszik a táskát. A táska két kerékkel és erős fogantyúval van felszerelve, ami segít a táska könnyű húzásában.

Utazást tervez, majd hozzon egy poggyász táskát az utazásnak megfelelően, hogy ne okozzon gondot utazás közben. A poggyász táskának olyannak kell lennie, amely megfelel az utazásnak, és könnyen hordozható bárhova, ahová szeretné, anélkül, hogy félne, hogy bármi baj történhet. A poggyász táskák széles választékban és változatban kaphatók, és válassza ki azt, amelyik megfelel a szükségleteinek, strapabíró és rendelkezik minden szükséges funkcióval a táskájában.