25 legújabb divatos parittyás táska a trendben férfiaknak és nőknek

A hevedertáska az a táska, amelybe a hevedereket a táska tetején akasztják, a másik végét pedig a táska második feléhez illeszti. Ezek a táskák nagyon kerestek és népszerűek férfiak és nők körében, és még megbízhatóak is, mivel tovább tudják használni őket. Az ilyen típusú táskák nagyon vonzónak és divatosnak tűnnek hordozáskor. A táskák habozás nélkül elvihetők az élet bármely területére.

parittyás táskák

Stílusos tervezői táskák lányoknak és fiúknak:

Vessünk egy pillantást a 25 legjobb kis és nagy méretű hevedertáskára.

1. Menyasszonyi selyem virág zsák:

Menyasszonyi selyemvirág parittyás táska

Ez a fajta hevedertáska exkluzívnak tűnik hordozáskor. A hevederzacskó elöl ráncos mintázattal rendelkezik, a táskához pedig egy gyönyörű megjelenésű virág kapcsolódik, ami sok hajtogatással fokozza a táska megjelenését. Van benne egy kis rekesz a dolgok tárolására, és az intelligens fa fogantyú a szállításhoz. Tökéletes táska koruk menyasszonyai számára.

2. Fehér, kerek alakú parittyazsák nőknek:

Fehér, kerek alakú parittyazsák nőknek

Itt jön egy gyönyörű megjelenésű hevedertáska nőknek. A táska kerek formájú, tiszta fehér bőrből készült, amely exkluzív megjelenést kölcsönöz hordozáskor. A lánc sarka rojtokkal van ellátva, így javítva a megjelenést. A heveder táskához fehér és arany színű kőszíj csatlakozik. A táska szemet gyönyörködtető, és minden tekintetet magával ragad.

3. Bőr kis parittyás táska piros színben:

Bőrből készült kis parittyás táska piros színben

Ez a fajta kis hevedertáska tökéletes fiatal lányok számára. A táska kicsi, de kis zsebek vannak benne, hogy a cikkeket bent tartsa. Az elülső kisméretű, madár alakú kialakítás fokozza a hevedertáska megjelenését. A táskához szíj helyett díszes lánc kapcsolódik, így stílusos megjelenést kölcsönöz a túl fiatal lányoknak, amikor hordják.

4. Pillangó bézs színű zsák:

Butterfly bézs parittyás táska

Ez a táska tökéletes a nők számára, mivel sok hajtogatással javítják megjelenésüket. Az elülső részen kialakított pillangó fantasztikusnak és lenyűgözőnek tűnik. A táska heveder helyett acél láncot tartalmaz. Ez a bézs színű hevedertáska tökéletes esti partikra.

5. Flowing Fringes Sling Bag:

Flowing Fringes Sling Bag

Itt jön egy exkluzív és intelligens hevederzacskó, amelynek minden oldalán tátongó rojtok vannak. A táska vödör alakú, és rendkívül divatosnak tűnik, ha lányok viszik. Ez a táskafajta ideális partikra, irodai használatra, és akár vásárláshoz is alkalmas, elegendő hely a tároláshoz.

6. Horgolt parittyás táska:

Horgolt parittyás táska

A horgolást kézműves munkának nevezik, amelyben a fonalat tű segítségével alakítják át a szövetbe. Ezek a parittyás táskák kézzel is elkészíthetők, és hihetetlenül jól néznek ki. A kézitáska más mintában van szövve, mint egy hullám, csomózott, és tetszés szerint elkészítheti a hevedert. Így másnak és nagyon szépnek tűnik. A táskák jól néznek ki, ha fiatal vagy tinédzser lányok használják.

7. Egyszerű parittyás táska fiatal lányoknak:

Egyszerű parittyás táska fiatal lányoknak

Néhány fiatal lány szívesebben visel egy hevedertáskát, amely egyszerűen ránézhet, de kecsesnek és egyedinek tűnik. Ez az őszibarack színű táska egyszerű ránézésre, de exkluzívnak tűnik. Az oldalak és a szélek szépen varrottak, a táska tetején található kis retesz pedig dinamikus megjelenést kölcsönöz. A heveder állítható hevederrel rendelkezik a kényelem érdekében, és igény szerint beállíthatja.

8. Tervező egy vállas parittyás táska fiúknak:

Tervező egyvállú parittyás táska fiúknak

Az ilyen típusú vállpánttáskák nagyon lenyűgözőnek tűnnek hordozáskor. A táska különböző kamrákkal rendelkezik a cikkek tárolására, és erős lánccal az összekapcsoláshoz. A táska egy intelligens vállpánttal rendelkezik, amely fantasztikus megjelenést kölcsönöz, amikor fiatal fiúk vagy férfiak hordják.

9. Wave Pattern Sling Bag lányoknak:

Wave Pattern Sling Bag lányoknak

Ez a táska hullámmintával van nyomtatva, és a kék -fehér kombináció csodálatosvá teszi a hevedert. Ennek a táskának csak egy belső zsebe van, ahol tárolhatja értékeit. A heveder vékony, de erős hevederrel rendelkezik a szállításhoz. A táska kicsi, de lenyűgözően néz ki, ha lányok viszik, és tökéletes táska az irodába, és még az esti partikra is jól néz ki.

10. Gyapjú parittyás táskák nőknek:

Gyapjú parittyás táskák hölgyeknek

Ez az elegáns táska gyapjúból készült, így példás megjelenést kölcsönöz a táskának. A táska kicsi, elölről nyílik. A gyapjú hullámmintában csomózott, így félelmetesnek tűnik. A rögzített heveder bőrből készült, így formatervezett megjelenést kölcsönöz. Ez a hevedertáska nem szorítja túl magasra a zsebeit, így annyit birtokolhat, amennyit csak akar, illeszkedjen az öltözékéhez, és büszkélkedhet stílusával.

11. Bőr zsák táska nőknek:

Bőr zsák táska nőknek

A bőr táskák mindig igényesek, mivel klassz megjelenést kölcsönöz. A heveder finom műbőrből készült. A táska kicsi, és tárolórekeszekkel rendelkezik. A heveder állítható, levehető párnával rendelkezik, amely kényelmet nyújt a táska szállításakor. A bőr hevederek tartósak, és soha nem mennek ki a divatból. Tehát ha egyszer beszerez egy bőr hevedert, akkor használhatja, amennyit csak akar.

12. Divatos vödör parittyás táska:

Divatos vödör parittyás táska

Ahogy a neve is leírja, a hevedert zsák vödör alakúra tervezték. Az ilyen típusú táskáknak elegendő helyük van a dolgok tárolására, és tökéletes nőknek vagy lányoknak. A táska egyedi tulajdonsága, hogy egymáshoz illeszkedik, így exkluzív megjelenést kölcsönöz. A táskák különböző színekben kaphatók, és tökéletesek vásárláshoz és irodai használatra. Divatos és stílusos megjelenést kölcsönöz.

13. Aranyos macska parittyás táskák fiatal lányoknak:

Aranyos macska parittyás táskák fiatal lányoknak

A fiatal tinilányok szeretnek hordtáskákat hordani, amelyek másképp néznek ki, javítják megjelenésüket és stílusosabbak. Ez a parittyás táska macska alakúra van szabva, és vonzóbbá teszi; a macska ajkai elöl aranyszínűek. A teteje felé széles fülei vannak kialakítva, így a táska a macska valódi alakját adja.

14. Sling táska férfiaknak:

Sling táska férfiaknak

A férfiak nagyon különös tekintettel vannak a megjelenésükre, és inkább olyan táskákat részesítenek előnyben, amelyeket kényelmesen hordoznak, és hűvös megjelenést kölcsönöznek nekik. Így a táskák tökéletes választás a férfiak számára. A táskának két rekesze van, ahová jó minőségű cipzárral tölthetik a holmijukat. Tökéletes és stílusos táska, és akár utazáshoz és társalgáshoz is felakasztható.

15. Kőből készült szegecses táska:

Kőből készült szegecses táska

A parittyás táska nagyon vonzónak és vonzónak tűnik. Ezenkívül, ha a táskakövek művelve vannak, exkluzív és királyi megjelenést kölcsönöz. A parittyás táska ovális szerkezetű, és a táska közepén arany kövek tűznek, így a táska klasszikus megjelenést kölcsönöz. A táskát tartó hölgy lenne a vonzás központja, és tele lenne bókokkal.

16. Sling táska gyerekeknek:

Sling táska gyerekeknek

Mivel az idősek és a tinédzserek aggódnak a kinézetük miatt, ugyanez vonatkozik a gyerekekre is. Az ilyen típusú hevedert kifejezetten gyerekeknek tervezték. A táskán általában a kedvenc rajzfilmjük képe látható, a sarkok és a szélek szépen össze vannak varrva, hogy ne fájjon nekik. Könnyű anyagból készült, és a gyerekek hűvösnek és aranyosnak tűnnek.

17. Fekete parittyás táska lányoknak:

Fekete parittyás táska lányoknak

A fekete hevedert mindig szívesen látják és igényt tartanak rá, hiszen habozás nélkül illeszkedik ruhájához. A hevederzsák finom bőrből készült, és a főkamra fölött átlapolt fedéllel rendelkezik. Oldalán zsebekkel rendelkezik, így a mobilját és egyéb értékeit megtarthatja. A táska fogantyúval és még egy hevederrel is rendelkezik, állítható vállpánttal, hogy egész nap kényelmes legyen. A táska kiválóan alkalmas találkozókra és minden esti társalgásra.

18. Divatos tenyérzsákok nagy méretben:

Divatos tenyérzsákok nagy méretben

Itt egy táska azoknak a lányoknak, akik szeretik a természetet, és ugyanezt szeretnék tükrözni a táskájukban. Ez a parittyás táska pálmafákat tartalmaz, így javítva a táska megjelenését és exkluzívvá téve azt. A táska elegendő tárolóhellyel rendelkezik, és hosszú, elegáns hevederrel rendelkezik. Van egy retesz a táska összekapcsolásához. A táska ideális irodai használatra, sőt napi használatra is.

19. Digitális nyomtatott szövet zsák:

Digitális nyomtatott szövet pánttáska

Mivel a digitális nyomtatás egyre népszerűbb, a tervezők a nyomatra is ráhelyezték a hevedert, amely modern és divatos megjelenést kölcsönöz a táskának. A táska szövetből készült és téglalap alakú, így elegendő hely áll rendelkezésre. A heveder helyett ezüst lánc dombornyomott átadásra, így a táska exkluzív megjelenést kölcsönöz.

20. Hűvös kék farmer zsákok kis méretben:

Hűvös kék farmer zsákok kis méretben

Bármi, ami farmerből készült, nagyon népszerű, mivel könnyű és könnyen karbantartható. A farmer hevederek nagyon klassznak tűnnek fiatal fiúk és lányok számára. A táska több zsebbel rendelkezik, ahol kulcsait, pénznemét, mobiljait és szemüvegét külön kamrákban tárolhatja, hogy elkerülje a felhajtást. Ez egy tökéletes egyetemi táska, és még az öltözékéhez is illik.

21. Vászon laptop táskák fiúknak:

Vászon laptop táskák fiúknak

Ezek a táskák nagyon okosnak tűnnek, ha fiatal srácok viszik. A heveder táska vászon anyagból készült, amely rendkívül tartós és könnyen karbantartható, mivel könnyen mosható, félelem nélkül. A táska két széles és mély kamrával rendelkezik, kiváló minőségű cipzárral a tetején, és hűvös hevederrel, amely tetszőleges szögben lóg.

22. Kis poliészter márkájú zsák:

Kis poliészter márkájú parittyás táska

A parittyás táska kicsi, de elegendő hely van benne a tároláshoz. A táska poliészter anyagból készült. Mivel az anyag nagyon könnyű, így a táska is könnyű. A hevedertáska különböző formákban és mintákban kapható, és igényei szerint választhat egyet. Az ilyen típusú táskák tökéletesek vásárláshoz és akár esti partikhoz is.

23. Intelligens összecsukható zsák:

Intelligens összecsukható parittyás táska

A srácok mindig aggódnak a megjelenésük miatt, és imádnak olyan dolgokat cipelni, amelyek több személyiséget kölcsönöznek megjelenésüknek. Így ezek az összecsukható hevederek tökéletesek számukra, mivel igényeiknek és igényeiknek megfelelően állíthatók be. Könnyű poliészter anyagból készült, így könnyen karbantartható. A táska széles állítható pánttal rendelkezik, így könnyen hordozható.

24. Derék mellkasi zsák:

Derék mellkasi zsák táska

Ezek a táskák nagyon népszerűek a fiúk és a férfiak körében, mivel a mellkasához vannak kötve. Így ezeket a táskákat kényelmesen lehet hordani, és a keze minden pillanatban szabad. Az ilyen típusú táska jó a motorosok számára, mivel a mellkasukhoz köthetik és szabadon kerékpározhatnak. A nagyobb kényelem érdekében a táskához mini pénztárca is kapcsolódik.

25. Márkás parittyás táska nőknek:

Márkás parittyás táska nőknek

Mivel a parittyás táskák másképp néznek ki, és mindenekelőtt tervező tervezték őket, minden nőnek nehéz ellenállnia annak birtoklásához. A táska kiváló minőségű bőrből készült, így a táska szép és vonzó megjelenést kölcsönöz. Oldalsó zsebekkel és fő rekesszel rendelkezik, ahol tárolhatja tárgyait. A táskához rögzített lánc arany színű, így divatosnak tűnik.

A parittyás táskák nagyon divatosak és egyre népszerűbbek a fiatalok körében, mivel nagyon könnyen hordozhatók, és különböző kivitelben és mintában kaphatók. Különböző anyagokból, például poliészterből, gyapjúból, kövekből, bőrből és sok más anyagból készül, és a saját választása és a zsebméret szerint választhat egyet. A zsákok testre szabhatók az Ön igényei szerint is. Így gyorsan szerezzen magának hevedert, és tegyen benyomást másokra.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80