40 legújabb általános és középiskolai táska dizájn Indiában

Ahogy az új tanév kalandozik, az új iskolatáska késztetése és igénye is megjelenik minden korosztályos fiú és lány számára. Mindenki igényeinek és kényelmi szintjének megfelelően választja ki a tökéletes hátizsákokat az iskolához. Valóban, az iskolatáska a legkellemesebb dolog, amit az iskolába kell vinni, amikor a könyveit a bitjeivel együtt tartja vagy tárolja. A fiatalok által kiválasztott iskolatáskák is tükrözik ízlésüket, kedvelnek és nem szeretnek bizonyos dolgokat. Az iskolatáskák széles választékban, választékban, költségkeretben és színben kaphatók, és kedvének és meggyőződésének megfelelően választhat egyet.

Iskolatáskák

Modern és különböző táskák az iskolához:

Lássuk az indiai híres márkák iskolatáskáinak 40 legjobb stílusos mintáját.

1. Fekete kék foltos iskolatáska:

Fekete kék foltos iskolatáska

Ez a fajta iskolatáska nagyon stílusosnak tűnik, és különbözik a többiektől, és remek választás fiatal fiúknak és lányoknak. A táska kiválóan illeszkedik a hátoldalához, elöl pedig egy nagy rekeszben, ahol tárolhatja az ebéddobozt vagy az iskolában hordozandó különféle dolgokat. Az egész iskolatáska fekete színű, a kék folt pedig másnak és stílusosnak tűnik.

2. Sportos kinézetű iskolatáska tizenévesek számára:

Sportos kinézetű iskolatáska tizenéveseknek

Sok fiú szereti az iskolatáskát, amely sportos megjelenést kölcsönöz nekik és hátizsákjuknak. Ez tükrözi a sport iránti szeretetüket is, és imádják hordani a sportos megjelenésű iskolatáskát. Ez a fajta iskolatáska több rekesszel rendelkezik, amelyek körül cipzárral vannak ellátva, hogy megvédjék a táskában lévő dolgokat és biztonságban tartsák őket minden sarkon.

3. Fog kevesebb iskolatáska diákoknak:

Fog kevesebb iskolatáska diákoknak

A fiatal fiúk és lányok szeretnek magukkal vinni egy olyan iskolatáskát, amely másként néz ki, mint mások, és másként jelennek meg barátaik vagy haverjuk előtt. Tehát ez a fogszuvas iskolatáska tökéletes számukra tágra nyílt szemekkel, lenyűgöző megjelenést kölcsönözve viselőjének. A táska minden oldalán kiváló párnázással rendelkezik, így kényelmesen hordozható, és számos tasakja van, amelyekben a könyvektől a kabátokig és snackekig minden elfér.

4. Hűvös 3D iskolatáska fiúknak:

Hűvös 3D iskolatáska fiúknak

Mivel a fiúk mindig szeretnek olyan táskát birtokolni, amely stílusosan néz ki, és olyan erősen ábrázolja személyiségüket, mint a szuperhős, Vasember. Ez a 3D -s kék színű táska elöl Vasember alakú, oldalán két zsebbel rendelkezik, ahol tárolhatja tartozékait és egy kulacsot. A 3D hatásnak köszönhetően a táska stílusos és divatos.

5. Bolyhos iskolatáskák gyerekeknek:

Bolyhos iskolatáska gyerekeknek

A kicsik vonzódnak a színekhez, és szeretik az iskolatáskákat, amelyek játékukhoz hasonlóak. Tehát ez a bolyhos iskolatáska tökéletes számukra, mivel hasonlít az ízlésükhöz és könnyen vonzóvá válhat. A táska puha anyagból készült, és elegendő hely áll rendelkezésre ahhoz, hogy a fiatalok könnyen megőrizhessék Tiffinjeiket, könyveiket, mivel a palackok széles választékban és formában kaphatók, és a szülők kiválaszthatják a gyerekeik alakja iránti vonzalma szerint. és színét.

6. Virágmintás iskolatáskák lányoknak:

Virágmintás iskolatáskák lányoknak

Ezeknek az iskolatáskáknak nagy a keresletük a fiatal lányok miatt, megnyugtató és vonzó nyomtatásuk miatt. A virágnyomat vonzza a lányokat, és nagyon aranyosnak tűnik rajtuk, amikor hordják. A táskának két szekrénye van, az egyik elöl, a másik, ahol biztonságosan tárolhatja könyveit. A táskák különböző árnyalatokban és kivitelben kaphatók, és ízlésének és stílusának megfelelően választhat egyet.

7. Zig Zap Print iskolatáska tizenévesek számára:

Zig Zap Print iskolatáska tizenévesek számára

Az ilyen típusú iskolai hátizsákok pasztell színű csodálatos árnyalatokban kaphatók, és stílusosak, még akkor is, ha tizenévesek vállán hordják őket. A rossz egy csodálatos zig zap nyomtatással a táska alján vonzóvá teszi. A cipzár kicsi bőr lóg, így vonzónak tűnik a szem számára. Van egy szekrénye, amelyben tárolhatja a telefont, és a hátsó heveder gyönyörű nyomtatással rendelkezik, így csodálatosnak és stílusosnak tűnik, amikor a tizenévesek kollázsukhoz viszik.

8. Fekete -fehér iskolatáska fiatal lányoknak:

Fekete -fehér iskolatáska fiatal lányoknak

Ez nagyszerű a fiatal lányok számára, mivel ez a hátizsák vonzónak tűnik hordozáskor. A fekete -fehér kombináció soha nem elavulhat, az elülső íj pedig elegáns megjelenést kölcsönöz a táskának. A táska oldaltáskákkal és nagy rekeszekkel rendelkezik, így a könyveket és az ebéddobozt tárolhatja.

9. Poliészter 29 literes iskolatáska:

Poliészter 29 literes iskolatáska

A táska ideális táska fiúknak, mivel hatalmas tárolórekeszekkel rendelkezik. Anyaga poliészterből készült, mérete 29 liter. Ez a táska elég tágas minden sarkon, és cipzárral védi a benne lévő tárgyakat. Ez strapabíró, és még a laptopját és fájljait is képes tárolni.

10. Mickey egér iskolatáskák gyerekeknek:

Miki egér iskolatáska gyerekeknek

A Kinder Garden gyerekek szeretnek olyan iskolatáskát birtokolni, amelyen kedvenc rajzfilmjük van. Tehát ez a Miki egér nyomtatott iskolatáska tökéletes számukra. A táska könnyű anyagból készült, amely könnyen hordozható, és két tárolószekrényt tartalmaz. A táskák többféle nyomtatásban és színben is kaphatók.

11. Több zseb táska diákoknak:

Több zseb táska diákoknak

A táska fantasztikus értéke a szép megjelenésnek, és a táska farmer megjelenésű anyagból készült. Nyugtató és stílusos megjelenésű, párnázott hátával és hevedereivel kényelmesen érezheti magát a kis háton. Elegendő tasak és szekrény található a cikkek tárolására, és tökéletes egyetemi használatra.

12. Nike iskolatáska fiúknak:

Nike iskolatáska fiúknak

Manapság a gyerekek szeretnek márkás iskolatáskákat hordani, mivel így másnak tűnnek, mint a többi barát. A Nike táska jó választás ezeknek a gyerekeknek, mivel ezek a táskák nagyon divatosnak tűnnek, és elegendő helyük van a szükséges tárgyak iskolába szállításához.

13. Hűvös autó nyomtatott iskolatáskák fiúknak:

Hűvös autós nyomtatott iskolatáskák fiúknak

Ez a fajta iskolatáska tökéletes a fiatal fiúk számára, mivel mindig lenyűgözi őket az autó. A táska oldalsó tasakokkal rendelkezik, amelyekben a vizes palackot sértetlenül tarthatja, és két elülső szekrény, cipzárral körülvéve. Hátul puha párnázattal rendelkezik, így könnyen hordozható a vállán.

14. Emoji dombornyomott iskolatáska:

Emoji dombornyomott iskolatáska

A kicsik biztosan barátságosan nevetnek az iskolai barátaiktól ezekkel a szórakoztató Emoji nyomatokkal az iskolatáskán. A táskára domborított vonzó arcok mosolyt csalhatnak a barátod arcára. A táska nagyon kényelmes hordozni, és két szekrényt tartalmaz a tároláshoz. Okosnak tűnik, ha fiatal tizenéves fiúk vagy lányok hordják.

15. Vászon egy vállas iskolatáska:

Vászon egyvállós iskolatáska

Itt jön az elegáns iskolatáska, amelyet az egyik vállán hordozva elegánsnak és divatosnak tűnhet. A táska vászonból készült, letisztult megjelenésű, vékonyabb megjelenésű, és nem fogja bántani egyik barátját sem, miközben úton van. A táskában elegendő hely van az iskolai cikkek iskolába szállításához, és elegánsnak és divatosnak tűnhet barátai előtt.

16. Barbie iskolatáska kislányoknak:

Barbie iskolatáska kislányoknak

Az iskolatáska ideális kislányok számára, mivel mélyen szerelmesek a „Barbie” nevű babájukba. A táska elején a kedvenc babájuk képe látható, és nagyon könnyű anyagból készült, így a kicsik könnyebben hordozhatják. Elölről nyitható, oldalsó tasakokkal rendelkezik, így kényelmesen hordozható.

17. Leopárd iskolatáskák:

Leopárd iskolatáskák

Az iskolatáska tökéletes azoknak a gyerekeknek vagy fiataloknak, akik szerelmesek az állatokba. A táskán mindenütt leopárdnyomat található, így csodálatosnak és másnak tűnik. A táskák stílusosnak tűnnek, vonzzák a fiatal gyerekeket, és hűvös megjelenést kölcsönöznek az iskolába.

18. Oldalsó iskolatáska fiúknak:

Oldalsó iskolatáska fiúknak

Ez a fajta iskolatáska jó az iskolában, és nagyon könnyen hordozható. Előlapja van, és az oldalsó vállán is hordható. Hűvösnek tűnik, és tökéletes a fiúk számára. Különböző színekben és kivitelben kapható, és felhasználás és kényelem szerint választhat egyet.

19. Szívnyomtató iskolatáskák fiatal lányoknak:

Szívnyomtató iskolatáskák fiatal lányoknak

Ez a fajta iskolatáska tökéletes a fiatal lányok számára, például a színkombináció és a rá nyomtatott szív vonzóvá és csinosá teszi. A táskában oldalsó tasakok, nagy szekrény könyvekhez és ebédzsák található. A különböző színárnyalatok csodálatos megjelenést kölcsönöznek a lányok vállán.

20. Aranyos iskolatáska kisgyermeknek:

Aranyos iskolatáska kisgyermeknek

Ez a fajta iskolatáska tökéletes a két -három éves gyermekek számára. Nagyon puha anyagból készült, hogy ne fájjon a hátuk, és elöl aranyos mackó képe van, hogy a gyerekek boldogok legyenek. Van benne egy szekrény az ebéddoboz és a napló tárolására, oldalsó tasakkal a kulacshoz. Kezdetnek ideális táska a kisgyermekek számára.

21. Lecsupaszított mintás iskolatáska fiataloknak:

Csupasz mintás iskolatáskák az ifjúság számára

A tizenéveseket nagyon aggasztja a megjelenésük és a stílusuk. Tehát itt jön az ideális iskolatáska bőrfelülettel, így hűvösnek és divatosnak tűnnek. A táska elöl bőséges tasakokkal rendelkezik, és a fő rekeszek felülről nyithatók. A hurkok hurokkal vannak ellátva a tárgyak biztonsága érdekében, így a táska egyedi megjelenést kölcsönöz.

22. Fehér bőr iskolatáska fiatal lányoknak:

Fehér bőr iskolatáska fiatal lányoknak

Ahogy a lányoknak isteni megjelenésük látszik, a hasonlóan fehér bőrből készült iskolatáska mennyien néz ki, ha fiatal lányok hordják. Fokozza a fiatal személyiségét, és másképp jelenik meg a tömegben. Ez egy szemet gyönyörködtető táska, és nagyon divatosnak tűnik hordozáskor. Elég hely van a fiatal lányok által igényelt cikkek hordozására.

23. Pókember iskolatáska fiúknak:

Pókember iskolatáska fiúknak

Mivel a fiúk nagy rajongói a Pókembernek, öröm és büszkeség számukra, hogy Pókember iskolatáskát hordhatnak rajta. A táska nagyon jól néz ki, ha fiatal vagy tizenéves fiúk viszik az iskolába. Kényelmes párnázattal rendelkezik a hátsó és oldalsó zsebekben a palackok számára. A rekeszben cipzár található a könyv és más cikkek biztonsága érdekében.

24. Tervező kisgyermek iskolatáskák:

Tervező kisgyermek iskolatáskák

A lányok inkább hordoznak, ami egyedülálló, ha ránézünk, és fokozzuk a személyiségüket és a megjelenésüket. Ez az ügyes és gyönyörű megjelenésű dizájner iskolatáska szélei kiválóak. Felülről nyílik, és csatja védi a benne lévő dolgokat. Tökéletes táska lányok számára.

25. Márkás gyerek iskolatáskák:

Márkás gyerek iskolatáskák

Néhány gyerek imádja a márkás iskolatáskát, és hűvösnek tűnik barátai és iskolatársai előtt. Manapság sok márkás iskolatáskát kaphat neves márkák, hogy a gyerekek divatosak és stílusosak legyenek. Ezek a táskák nagyon kényelmesek a változáshoz, és elegendő helyük van a dolgok tárolására. A márkás táskák, ha hordják, javítják a megjelenésedet, és másnak tűnsz, mint mások.

26. Utazási hátizsák iskolatáska:

Utazási hátizsák iskolatáska

Ez a legújabb vagy a gyerekek által mondott „IN” termék. Ez az iskolatáska többcélú. Elég tágas, így számos terméket tehet bele. Ezenkívül rugalmas anyagból készült, ami tartósabbá és tartósabbá teszi. Tehát, ha a gyerekének iskolába kell mennie, és sok mindent kell cipelnie, ez a tökéletes táska az Ön számára.

27. Gear Axe iskolatáska:

Gear Axe Iskolatáska

Ezek a párnázott táskák. Meghatározást és formát adnak az iskolatáskádnak. A sportos vagy sportszerető gyerekek többnyire ezt preferálják. Szeretik, ha a dolgaik el vannak rendezve és formában. Ezek a táskák vállpárnázattal és derékpánttal is rendelkeznek. Néhányuk palacktartót is tartalmazhat.

28. Alkalmi hátizsák:

Alkalmi hátizsák

Ezek az iskolatáskák azoknak a menő gyerekeknek szólnak, akik szeretik, ha dolgaik alkalmiak. Ez nagy méretű és tartós, mint a normál hátizsákok. De sokféle színben és kivitelben kaphatók. Néhányan üzenetet is láthatnak a táskákon. Tarthatnak rekeszeket is, de elképesztő stílusban és kivitelben készülnek.

29. Nagy iskolai hátizsák:

Nagy iskolai hátizsák

Ezek a legnagyobb iskolatáskák. A hátizsákok általában nagyok és tágasak. De ezek a legnagyobbak. Rengeteg hely van bennük, talán 3-4 nagy rekesz. Van egy vállpántjuk, amely megkönnyíti ezeknek a nagy táskáknak a formában tartását. Tartalmaznak egy oldalsó zsebet is, amelyben az iskolai palackot tarthatja.

30. Vízálló iskolatáska:

Vízálló iskolatáska

Általában a gyerekek vízben és esőben játszanak. De az egészség kivételével a táskáik szenvednek többet. Ha rendes táskájuk van, akkor minden notebookjuk nedves lesz és megsérül. Ezért azt javaslom, hogy vásárolja meg ezt a táskát, különösen az esős évszakban, hogy gyermeke holmija védve legyen.

31. Állítható csíkos hátizsák:

Állítható csíkos hátizsák

Ez egy másik fajta variáció az iskolai hátizsákok kategóriájában. A hátizsákok helyben tartása hatalmas kihívás a felnőttek számára. Tehát az iskolás gyerekeknek ez nem könnyű. Tehát állítható csíkokat használnak. Ez valójában egy keresztezett csík sorozat, amely formálja a hátat, és megkönnyíti a kezelést meghúzáskor és elengedéskor.

32. Rajzfilm iskolatáska:

Rajzfilm iskolatáska

Ez a kisgyerekek kedvence. Ma mindenki szereti a rajzfilmeket, különösen a gyerekeket. Tehát sok iskolatáska számos rajzfilmben érkezik kedvenc rajzfilmjeihez. Vannak, akiknek be van vésve a nevük, míg vannak, akiknek a képeik vannak.

33. Katonai iskolatáskák:

Katonai iskolatáskák

Ez egy másik szokatlan, de hatalmas ütésű iskolatáska. Katonai árnyalatai vannak, például – barna és zöld. Ez nagyon hazafias és harcos érzetet kölcsönöz a táskának.

34. Belső poliészter iskolatáskák:

Poliészter iskolatáska belsejében

Ez egy viszonylag olcsó lehetőség a fogaskerék -iskolatáska számára; Ez a táska belső poliészter béléssel rendelkezik, ami nagyon tartós. De a táska belsejében található párnázott illesztés formát és szilárd érzést kölcsönöz a táskának.

35. Székpárna iskolatáska:

Székpárna Iskolatáska

Ez egy elegáns és innovatív iskolatáska. Ez leakasztva csak a szék vállának alakjába illeszkedik. Így gyermeke oda tudja kötni a táskát, és élvezheti a kényelmes érzést.

36. Kerekes iskolatáska:

Kerekes iskolatáskák

Kerekes légzsákjaink inspirálják ezt. Ennek célja annak biztosítása, hogy gyermekének ne kelljen nehéz iskolatáskát cipelnie; inkább csak kerekekkel tudja kényelmesen mozgatni őket.

37. Kocsi iskolatáskák:

Kocsi iskolatáskák

A közelmúlt újítása ezt inspirálja a légipoggyászban is. Egy kocsi minden táska fölé rögzítve, ahol a gyereknek a kocsit kell húznia, nem pedig a nehéz táskát a vállán.

38. Vászon iskolatáskák:

Vászon iskolatáskák

Ez egy másik fajta elegáns iskolatáska. Vékony vászon anyagból készülnek. Sokféle nyomtatásban és színben kaphatók.

39. Iskolatáska ebédkészlettel:

Iskolatáska ebédkészlettel

Ez óriási siker a metró gyerekek körében. Manapság a táskák olyan nehézek, hogy nincs hely az ebéddoboz tárolására. Tehát a gyártók két zsákból álltak össze. Egy mini és egy normál méretben. A mini táska ebédre való. Mindkettő ugyanabban a nyomtatásban és kivitelben készül.

40. Kompakt iskolatáskák:

Kompakt iskolatáskák

Ez egy másik többcélú táska. Nem olyan nagyok, mint a hátizsákok. De számos rekeszük és palacktartójuk van. Vannak kisebb láncaik is a kis termékek tárolására.

Ha diák vagy, az iskolatáska elengedhetetlen, és a használatnak és a kényelemnek megfelelően kell kiválasztanod. Manapság különféle formatervezésben és mintákban kapható, és kiválaszthatja az Önnek megfelelőt, sőt stílusos és divatos megjelenést kölcsönözhet. Sokféle szövetben is kaphatók, ezért ragadja meg azt, és dicsekedjen stílusával.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80