9 legjobb Calvin Klein táska különböző méretekben és modellekben

A Calvin Klein egy New York -i székhelyű amerikai cég, amelyet a cég alapítójáról és tervezőjéről, Calvin Kleinről neveztek el. A vállalat fiatalos kabátokat és ruhákat kezdett gyűjteni, és sportruházatot, fehérneműt, blézert és különböző típusú táskákat kezdett hozzá a kollekciójához. A Calvin Klein termékei a világ összes vezető üzletében kaphatók, míg a nagyobb városokban is vannak üzletei. Táskákat és egyéb termékeket tervez férfiaknak és nőknek egyaránt.

Calvin Klein táskák különböző méretekben és modellekben

Különböző típusú Calvin Klein táskák Indiában:

Nézzük meg a Calvin Klein női és férfi táskák 9 legjobb kivitelét.

1. Calvin Klein Duffle stílusú bőr táskák:

Calvin Klein Duffle stílusú bőr táskák

Ez a Calvin Klein duffle stílusú táska tiszta kék bőrből készült, fekete körvonalakkal. A táska tökéletes utazótáska, jó tárolóhellyel rendelkezik, hosszú fekete szíja és széles fogantyúi hordják a táskát. Az elkészített termékek tartósan elvesznek, és még a napi használat sem változtat a táskán.

2. Fekete -fehér pöttyös Calvin Klein táskák:

Fekete -fehér pöttyös Calvin Klein táskák

A fekete -fehér kombináció hordozva mindig vonzónak és kifinomultnak tűnik. A táskára tűzött fekete pöttyös pontok sok hajtogatással javítják a megjelenést. A táska elegendő beltéri területtel rendelkezik, így a szükséges dolgok könnyen tárolhatók. Az elegáns fekete fogantyú megkönnyíti a táska bevitelét vagy a munkahelyére.

3. Calvin Klein táskák:

Calvin Klein táskák

A női táskákat mindig nagyra értékelik a nők, mivel nagy beltéri területtel rendelkezik a tároláshoz. A táskák nagyon alkalmasak és tökéletesek éjszakai tárolásra, munkahelyeken, sőt vásárlás közben is ideálisak. Ez egy többfunkciós táska, és a táska elrendezése egyszerű; így a kezelés könnyebbé válik.

4. Klasszikus Calvin Klein Hobo táska:

Klasszikus Calvin Klein Hobo táska

Ez a Calvin Klein hobo táska rendkívüli vizuális varázsa van, és a táska kavicsos felülete mennyien és pompásan néz ki. A stílusos elülső zseb bőrpántokkal divatos megjelenést kölcsönöz a táskának. Ez a fajta táska különböző méretben és divatos mintával kapható, és igényei szerint választhat.

5. A fehér Calvin Klein kézitáskák mérete:

Méretű fehér Calvin Klein táskák

A legstílusosabb és legizgalmasabb Calvin Klein táska fehér színben. A táska nagyon klassz és királyi megjelenésű, ha hordják. Ez a csodálatos és csodálatos táska tökéletes viselet esti partikra és különleges alkalmakra is.

6. Calvin Klein válltáska:

Calvin Klein válltáska

Itt jön egy stílusos válltáska nőknek. A táska hosszú, puha pántokkal rendelkezik, így a táskát a vállán is hordhatja. Ezek az utazótáskák számos hihetetlen kivitelben és mintában kaphatók, és a felhasználásnak megfelelően választhat egyet.

7. Calvin Klein utazótáska:

Calvin Klein utazótáska

A Calvin Klein stílusos utazótáskái tökéletesek utazás közben. A táska elülső zsebekkel és nagy tárolórekesszel rendelkezik. Ezek a táskák sokféle színben és színben megtalálhatók, és az utazási tervek szerint választhat egyet.

8. Calvin Klein Cross Body Bag:

Calvin Klein Cross Body táska

Ezek a Calvin Klein Crossbody táskák a legjobb táskák útközben. A táskák rugalmas szalagokkal rendelkeznek, amelyek az Ön kényelme szerint állíthatók. A táskák nagyon okosnak tűnnek, és figyelemre méltó termékekből készülnek, amelyek megfelelnek stílusának és megjelenésének, és segítenek abban, hogy minden alkalommal szabad legyen a keze.

9. Calvin Klein táskák férfiaknak:

Calvin Klein táskák férfiaknak

Ezek a férfi táskák tökéletesek hivatalos használatra. Még a táskában is bőven van hely egy laptop számára, és elég kis zseb az elülső részen egyéb nélkülözhetetlen tárgyak számára. A „Ck” felirat a táskára van nyomtatva, így hordozva márkás megjelenést kölcsönöz.

Egy táskát a nők barátjának neveznek, kivéve a személyes dolgok tartását és az ember stílusának és megjelenésének hozzáadását. Ha a táskát úgy tervezték, mint a Calvin Klein -t, kifinomultabbá teszi megjelenését és személyiségét. A Calvin Klein által tervezett táskák minőségükben, megjelenésükben a legideálisabbak, és vonzzák a figyelmet a dizájnnal kapcsolatban. Így ezek a táskák a leghatékonyabbak.