9 legjobb poli -táska típus Indiában

Az élelmiszer-eladóktól a bútor-beszállítókig a kereskedelmi ipar minden területe megköveteli a polietasakokat, mivel alacsony sűrűségű polietilénből készülnek, és egyszerű és egyedi módot kínálnak a termékek védelmére és csomagolására. A polybags kialakítás úgy van megválasztva, hogy megvédje az elemeket a portól és a sérülésektől a tárolás és a szállítás során, lehetővé teszi a vásárlók számára a megvásárolt termékek szállítását és még sok mást.

Hasznos polietilén táskák a csomagoláshoz:

Tekintse át a 9 legjobb polihordó táska listáját, hogy megtalálja a tároláshoz szükséges táskát.

1. Lapos poli táskák:

Lapos poli táskák

Ezek a termékek leggyakoribb és legolcsóbb polietáskái. Különböző formákban, méretekben és típusokban kaphatók, például szabványos, kristálytiszta, nagy teherbírású és még sok más, amelyek saját funkcióikkal védik és tárolják az árukat.

2. Rostott poli táskák:

Rostott poli táskák

A Gusset poli táskák mindkét oldalon redőzve vannak, így lehetővé teszik nagy tárgyak tárolását, és különböző méretben és színben kaphatók. Ezek a nagy polietasakok alkalmasak ömlesztett cikkek és terjedelmes tárgyak, például cukorkák, diófélék, ajándékzacskók, sült ételek stb..

3. Jég poli táskák:

Jég poli táskák

A név szerint ezek a poli tasakok alkalmasak jég tartására, mivel ellenállnak a fagypontnak és a durva kezelésnek, és csökkentik az olvadó víz és a jég okozta szivárgást és szakadást. Ez a nyomtatott polietáska rendkívül testreszabható, és különböző méretekben kapható.

4. Tiszta ajtógomb polietáskák:

Tiszta ajtógombos poli táskák

Ezek a tartós és erős poli táskák könnyen használhatók, mivel ezeket a táskákat külső zsákokban vagy kartonból készült fogasokon csomagolják. Az átlátszó kilincs táskák kiválóan alkalmasak különböző tárgyak megjelenítésére, mivel nyitva vannak a lyuk fölött, a könnyű behelyezés érdekében, és laza, egyetlen táska.

5. cipzáras poli táskák:

Cipzáras poli táskák

A cipzáras poli táskák minden iparágban széles körben használt táskák, mivel a termékeket a helyükön tartják, nem engedik ki a levegőt és lezárják az elemeket a jobb használat érdekében. Különböző típusú cipzáras táskák állnak rendelkezésre, például kristálytiszta, PE cipzárak, fehér blokk cipzárak stb., És mindegyik eltérő specifikációval rendelkezik, hogy megfeleljen az egyéni igényeknek.

6. Matrachuzat poli táskák:

Matrac huzat poli táskák

A matrac poli táskák rendkívüli tisztaságot nyújtanak, miközben védelmet nyújtanak a por, a szennyeződés és a víz károsodása ellen. Ezek a táskák tárolás vagy szállítás közben is megakadályozzák a sérülést, és a matractól függően különböző méretben kaphatók.

7. Kuka polietáskák:

Kukás polietáskák

Ezek a poli táskák rendkívül tartósak és szakadásállóak, és otthonaik és irodáik tisztán tartására és szervezett módon használhatók. A szemetes polietáskák különböző méretűek, például 7-16 gallon, 20-30 gallon és még sok más, hogy megfeleljenek egy követelménynek.

8. Hírpapír poli táskák:

Hírek Papír poli táskák

Ezek az átlátszó LDPE táskák, az újságkatalógusok és szórólapok, amelyeket bármilyen időjárási körülmények között szállítanak. Az újságpapírtáskák kartonfogassal vannak ellátva a könnyű tartás, letépés és könnyű használat érdekében, és különböző stílusokban és méretekben kaphatók.

9. Statikus árnyékoló poli táskák:

Statikus árnyékolású poli táskák

Ezek a poli táskák ideálisak elektronikai cikkek csomagolására, mivel cipzárral zárhatók vagy anélkül, és megvédik az elektronikus cikkeket a statikus problémáktól. A statikus árnyékoló táskák átlátszóak és különböző méretűek és stílusúak.

A polietáskák mindenki életének szerves részét képezik, mivel különböző stílusokban, méretekben és anyagokban kaphatók, amelyek segítenek megvédeni és tárolni az árukat. Legyen szó lapos táskáról, nyomtatott táskáról vagy tekercses táskákról, mindegyiknek megvannak a sajátosságai az egyéni igények kielégítésére. A polietáskák alul végső szilárdságúak, így tartósak.