9 legjobb Targus táska különböző stílusokban és méretekben

A laptop nélkülözhetetlen része napjaink életének, hogy megkönnyítse a hosszú órákban való kézben tartást, és nem biztonságos. Ekkor jönnek jól a laptoptáskák. Sok jó márkájú táska létezik, amelyek merevek és hosszú évekig tartósak. Az egyik márkás laptoptáska a Targus Bags, amely az Egyesült Államokban található termékek, amelyek olyan termékcsaládokat gyártanak, mint a hátizsákok, futótáskák, laptoptáskák, kocsitáskák.

A legújabb és különböző stílusú Targus táskák az Ön igényeihez:

Íme a 9 legjobb Targus táska, amely ötletet ad nekünk a táskák változatosságáról és kialakításáról.

1. Hátizsák kocsitáska a főiskolához:

Hátizsákos kocsi táska a főiskolára

Ezt a táskát leggyakrabban minden korosztály használja. Nagy, tágas mérete miatt, amely két -három rekesszel rendelkezik, cipzárral zárható, így könyveket, ruhákat és elektronikus eszközöket is hordozhat. A laptopok a táskában kialakított külön laptoptartóba helyezhetők. A hátizsákhoz jár egy kocsi, amely gurulással segíti a táska hordozását.

2. Targus laptoptáskák:

Targus laptoptáskák

Táskák, amelyek hosszú, lapos, állítható pánt segítségével felakaszthatók a vállára. A táska négyzet alakú, amely mikroszálas védőburkolattal van ellátva, amely megvédi a laptopokat a karcolásoktól, és a laptop csúszásgátló aljzatra helyezhető. A táska oldalai merevek, ami segít megvédeni a laptopot a sérülésektől.

3. Targus Laptop Messenger Bag:

Targus Laptop Messenger Bag

Ez egy szintetikus vagy szerves anyagból készült hevedertáska, amely sima és könnyű felületet biztosít a táskának. A táska 15–16 hüvelyk méretű laptoppal zárható, cipzárral vagy fedéllel zárható.

4. Targus görgős táska:

Targus görgős táska

A görgős táskák nagyon hasznos találmányok, amelyeket leginkább üzleti találkozó vagy hivatalos utazás során használnak. A táska nylon külső borításból készült, merev belső panelekkel, szintetikus anyaggal borítva. A táskában található párnázórendszer biztonságosabbá teszi az elektronikus eszközök számára a karcolásokat.

5. Vízszintes ujjatáska laptophoz:

Vízszintes ujjatáska laptophoz

Ez egy párnázott laptop táska, amely vízszintesen széles, és lehetővé teszi a laptop behelyezését a karcolásgátló táskába. A töltő és a mobiltelefon elülső cipzáras részében található. A táska a két párhuzamos fogantyú segítségével hordozható.

6. Függőleges ujjú táska:

Függőleges ujjú táska

A hüvelyes táskák laptopok és töltők hordozására szolgálnak, más dokumentumokkal együtt, amelyek elegánsak és kialakításuk miatt függőlegesen vannak elhelyezve. A táska hordható fogantyúval, amely elrejthető, vagy felakasztható a vállára egy levehető heveder segítségével.

7. Táska:

Tote Bag

Ez egy elegáns és modern női táska, amelyet elegáns fájlok, névjegykártyák és dokumentumok, valamint minden egyéb, aznap szükséges helyhez kötött tárgyak hordozására használnak, valamint laptop hordozására is lehetőség van. Ezeket a Targus táskákat úgy tervezték, hogy akár 15-15,5 hüvelyk méretűek is legyenek.

8. Targus gördülő laptoptáska:

Targus gördülő laptoptáska

A használt laptopokhoz tervezett táskát kézben vagy vállon hordják, hogy elkerüljék a kellemetlenségeket az In-Line görgők segítségével, amelyek segítenek a laptop húzásában a fogantyúhoz rögzített fogantyú segítségével.

9. Targus fényképezőgép táska:

Targus fényképezőgép táska

A fényképezőgép hordozásának legjobb módja a fényképezőgép táska használata, amelyet a heveder beállításával a vállára vagy a testre akasztva lehet felakasztani. A táska elülső záródású, két vagy három oldalsó zsebbel.

A Targus táskákat mindig jó hordani egy találkozó során vagy utazáskor. A táskák használatával könnyebb és egyszerűbb az élet. Az új kialakítású táskák előnyeire és a kevesebb poggyász kézben tartásával kevesebb időveszteségre ösztönzik az embereket.