A 15 legjobb márkájú fényképezőgép táska a DSLR -hez Indiában

DSLR fényképezőgép különböző objektívekkel kapható. Az objektív leválik a fényképezőgép fő testéről, és a helyére szükség esetén egy másik rögzíthető. Az objektívek meghatározott felvételek készítésére szolgálnak a legjobb képminőség érdekében. A széles látószögű objektív tájképeket, a teleobjektív az élővilág és a normál 35-55 mm-es objektív portrék készítéséhez. Sok más lencse is kapható, de az említett nagyon alapvető. Amikor utazik vagy fotózási expedícióra indul, minden DSLR alkatrészt a repülőgépen kézipoggyászként engedélyezett fényképezőgép táskában szeretne magával vinni, mert nagyon törékeny. Ezt a táskát az előtted lévő ülés alatt tárolhatja.

A legjobb márkájú fényképezőgép táskák

Mini és nagy fényképezőgép táskák fotósoknak:

Az alábbiakban a márkás DSLR fényképezőgépek 15 legjobb stílusos fényképezőgép táska modelljét tárgyaltuk:

1. Professzionális váll -kamera táska a Canon -tól:

Professzionális váll fényképezőgép táska a Canon -tól

VÁSÁROLJ MOST

Ennek az elemnek van egy felső fogantyúja mágneses rögzítővel, alsó fogantyú, többcélú zsebek. Emellett az állványtartó, a laptopzseb és a mágneses rögzítővel ellátott felső fogantyú lehetővé teszi, hogy bármikor hozzáférjen fényképezőgépéhez és a választott objektívhez. Az alsó fogantyú húzza a táskát, amikor az a repülőgép ülése előtt van.

2. Nikon DSLR válltáska a fényképezőgéphez:

Nikon DSLR válltáska fényképezőgéphez

VÁSÁROLJ MOST

A Nikon márka értékesíti ezt a terméket. Alkalmas DSLR és SLR fényképezőgépekhez. A fényképezőgép táska fekete színben kapható, és a vállára akasztható. A táska könnyen hordozható, bárhová is vigye fényképezőgépét fényképezéshez.

3. Nagy DSLR Gadget Bag:

Nagyméretű DSLR Gadget Bag

VÁSÁROLJ MOST

Ennek az elemnek a belső mélysége 10 ”X 5” X 7 ”. Ideális DSLR fényképezőgép tárolására, hordozására és védelmére három lencsével. Így mozoghat ezzel a fényképezőgép táskával, és tetszés szerint fényképezhet. Ezen kívül helyet kapott az iPad Mini, a Google Nexus, az Amazon Kindle Fire is. Bármikor használhatja vagy konzultálhat ezekkel.

4. Lowe pro Passport Messenger kamera táska (fekete):

Lowe pro Passport Messenger kamera táska (fekete)

VÁSÁROLJ MOST

Ennek az elemnek a belső mérete 37,5 x 15 x 27 cm. Alkalmas a Sony NEX 6 CSC-jének, a Nikon D3200-ból származó DSLR fényképezőgép hordozására 18-55 mm-es objektívvel. További lencse, vaku 13 hüvelykes laptop vagy táblagép és okostelefon Személyes tárgyak is hordozhatók. Ha nincs semmi a táskában, a táska nagyon könnyű – mindössze 500 g. Az elülső rekesz, 20,5 x 11,5 x 17,5 cm, segít kiválasztani a kívánt objektívet. Ezen kívül van egy hálós zseb a kisebb tárgyak tárolására. Miután elhelyezte a fényképezőgép és a tartozékok összes tárgyát, használja a bütyökzár csatját, és állítsa be a vállpárnázatot. Minden készen áll a táska hordozására. A táska fogantyúval rendelkezik a táska gyors hordozásához.

5. Andoer Caden K1 Vízálló divat Alkalmi DSLR fényképezőgép táska tok Messenger válltáska a Canon Nikon Sony (Khaki) számára:

Andoer Caden K1 vízálló divat alkalmi DSLR fényképezőgép táska tok Messenger válltáska Canon Nikon Sony (Khaki) -5

VÁSÁROLJ MOST

Ennek a terméknek a különlegessége, hogy a fényképezőgép táska egyedi, stílusos és vízálló is. Erős, tartós és kemény. Ez a belső rekesz számos tépőzáras zárszerkezettel rendelkezik, amelyek szétszedhetők és megváltoztathatók. A belső tér ütésgátló párnázása megvédi fényképezőgépét az ütéstől, sérülésektől, porrészecskéktől és karcolásoktól. A tágas belső tér jó az olyan fényképezőgépekhez, mint Ön. Ezt a táskát Canon-5DMark, 7D, 60D, D600, 600D fényképezőgépekhez használhatja; Nikon-D800, D700, D90, D60, D300S stb.

Míg a zsebek a tartozékok, például töltő, akkumulátor, szűrők, memóriakártyák, kábelek, két lencse és mások tárolására szolgálnak. A kétoldalú cipzárak segítenek abban, hogy kivegyék a táskából azt, amire szüksége van. Külsőleg ez a táska Twill nylon szövetből és sűrű szivacs anyagból készült. Van egy állítható öv, amely segít a táska hordozásában.

6. Case Logic DCB-305 fényképezőgép táska:

Case Logic DCB-305 fényképezőgép táska

VÁSÁROLJ MOST

Ha hibrid vagy nagy zoom és digitális videokamerás fényképezőgépeket használ, ez egy jó fényképezőgép táska. Ha nem használja a fényképezőgépet, biztonságosan tárolhatja a táskában. Amint azonban szüksége van a fényképezőgépre, azonnal ott van a táskában. Mindig kéznél van és elérhető.

Ez a táska belső cipzáras zsebbel rendelkezik, és memóriakártyákat tárolhat. Ezenkívül a táska belsejében lévő rugalmas elválasztók állíthatók, hogy több tartozék legyen hely. A táska hordozására szolgáló heveder levehető és állítható. Ezen kívül van egy fogantyú a táska hordozásához.

7. Pranjals House Vintage kézzel készített DSLR fényképezőgép táska válltáska:

Pranjals House Vintage kézzel készített DSLR fényképezőgép táska válltáska

VÁSÁROLJ MOST

Ez az elem nagyon vonzó, mert külsőleg bőrből, míg belül vászonból készült. A vászon vízálló, és védi a fényképezőgépet és minden tartozékot. Ez a táska barna színű, mérete 30 x 11 x 20 cm. Három zseb található a kiegészítők csípésére. A táska hordozásához csatos vállpánt tartozik.

8. Eredeti bőr táska Canon EOS 600D (18-55IS) fényképezőgéphez & 55-250SI) DSLR kamera (#MN_Black):

Eredeti bőr táska Canon EOS 600D (18-55IS és 55-250SI) DSLR fényképezőgéphez (#MN_Black)

VÁSÁROLJ MOST

Ez egy nagyon stílusos elem a Canon EOS 600D (18-55IS) tárolásához és hordozásához & 55-250SI). A kamera táska kiváló minőségű bőrből készült. A fényképezőgép gyártója a Kréta gyár. Sok zseb található, így bőven van hely minden tartozékának. A táska elülső füllel rendelkezik, amely elöl gombbal rögzíthető. A táska hordozására szolgáló heveder állítható, és a hátoldalán szövet található, így a bőr nem foltosítja a vállát.

9. Eredeti bőr táska Sony Alpha NEX-5T 16.1MP DSLR fényképezőgéphez (#MN_PINK):

Eredeti bőr táska Sony Alpha NEX-5T 16.1MP DSLR fényképezőgéphez (#MN_PINK)

Ez a fényképezőgép táska rózsaszín színű, ezért ez a termék azoknak a hölgyeknek szól, akik Sony Alpha NEX-5T 16.1MP-t használnak. Kiváló minőségű bőrből készült a kréta gyárban. A táskában sok zseb található, így minden tartozékát elhelyezheti. A táska rögzítéséhez egy füllel ellátott gomb található az elején. A heveder állítható, és a bőr hátoldalán szövet található, így a bőr nem foltosítja a vállát.

10. Fényképezőgép táska nőknek Aranyos Neppt DSLR fényképezőgép táska Sling vízálló fényképezőgép tok Lencse tasak Sony a6000 Canon EOS Rebel T5/SL1 (100D)/450D (kis méretű rózsa):

Kamera táska nőknek

VÁSÁROLJ MOST

Ez a fényképezőgép táska csak nőknek készült. Belső mérete, 20 cm x 12 cm x 12 cm, elfér SLR Canon EOS 100D/450D Sony A5000/a6000 és mások. A táska anyaga vízálló nylon. Ezenkívül a nehéz hálós anyagot a tér sűrítésére használják, ami megvédi berendezését az ütéstől. Ez a fényképezőgép táska környezetbarát. A mellékelt heveder vízálló, és vannak vállvédők is.

11. Fényképezőgép táska nőknek DSLR fényképezőgép táska Vízálló betét szalag Canon Rebel 70d Nikon Sony a6000 tükör nélküli digitális fényképezőgép tokhoz és táskákhoz (piros):

Fényképezőgép táska női DSLR fényképezőgép táska vízálló

VÁSÁROLJ MOST

Ez a fényképezőgép táska kifejezetten azoknak a nőknek készült, akik szeretnek fényképezni. Elég hely van a tükörreflexes fényképezőgéphez Canon EOS-100D Nikon D3100 D3200 D3300 D5100, D5200 D5300 SonyA6000 és mások. A belső tér, ahol a berendezést tárolják, vízálló nejlonból készült, és vastag hálóréteggel rendelkezik. Ennek eredményeként a berendezések védettek a víztől és az ütéstől. Van egy zöld csat, amely a márka szimbóluma. Van egy állítható pánt és vállpárna a táska hordozásához.

12. Kézműves Vintage bőrbarna utazókamera táska – férfiak & Nők:

Kézműves Vintage Bőrbarna Utazókamera Táska - Férfiak & amp; Nők

VÁSÁROLJ MOST

Ez a fényképezőgép táska külsőleg barna színű bőrből készült, míg belülről vászon. A 20 cm x 12 cm x 28 cm -es méret csak egy rekesszel alkalmas a fényképezőgép, az objektívek és a tartozékok tárolására. Van csat és állítható heveder.

13. Ortlieb Aqua-Cam vízálló fényképezőgép táska (grafit-fekete):

Ortlieb Aqua-Cam vízálló fényképezőgép táska (grafit-fekete)

Ez a táska vízálló, és erre szüksége van a fényképezőgép védelme érdekében. Amikor a fényképezőgép nedves lesz, fel kell keresnie a kamera szervizközpontját. A fényképezőgép és a lencsék elhelyezése után gyorsan és egyszerűen lezárhatja a táskát. Vannak állítható habpárnák is; ezeket tetszés szerint eltávolíthatja. Ennek a táskának a hordozásához négyirányú hurkok vannak az öv vagy a heveder rögzítéséhez, valamint állítható heveder párnázott a vállához.

14. Vízálló száraz cső táska a fedélzeten (5L, kék):

Overboard vízálló száraz csőzsák, (5L, kék)

Ez a fényképezőgép táska abszolút 100% -ban vízálló, ezért roll-top száraz táskának nevezik. Ez alkalmas digitális fényképezőgép tárolására és hordozására az objektívgyűjteményekkel és tartozékokkal együtt. Ez a fényképezőgép táska fekete, sárga és rózsaszín színben is kapható.

15. Béke káosz férfiak bőr vászon váll könyv táska laptop táska + DSLR és SLR kamera vászon váll táska (hadsereg zöld):

Béke káosz Férfi bőr vászon váll könyv táska

Ez a táska kemény, tartós klasszikus fényképezőgép táska. A felhasznált belső anyag vastag. Nagy sűrűségű, tiszta pamutvászonból készült, és ló bőrrel mossák. Ennek eredményeként az anyag megvédi fényképezőgépeit a sokktól, rezgéstől, a por és a karcolások okozta károktól. Ez a fényképezőgép táska erősen ajánlott DSLR vagy SLR fényképezőgépekhez bármely neves cégtől, például a Sony, a CANON, a Nikon, a PENTAX stb..

Azok, amelyeket csak nők számára tárgyaltunk, vonzó rózsaszín árnyalatokban vannak, amelyek vonzóak a nők számára. A nőknek azonban nem kell csak a nekik szánt fényképezőgép táskákra szorítkozniuk. Sok más lehetőség közül választhat, például professzionális, stílusos, vízálló. Ezek férfiaknak és nőknek egyaránt szólnak. Aztán megfontoltuk a fényképezőgépek táskáit, amelyeket a férfiak kedvelhetnek.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80