Férfi bőr táskák – 9 legjobb és stílusos dizájn utazáshoz és irodához

Korábban egy férfi szekrény ingből, pólóból, nadrágból, nadrágból, farmerból, cipőből, cipőből, sapkából, övből és blézerből állt. A táska mára elengedhetetlen részévé vált. A férfiak többsége nehezen találja meg a számára megfelelő táskát. A bőr a legsokoldalúbb vászon, különösen, ha univerzális táskákról van szó.

A legjobb férfi bőr táskák utazásra és irodába

Különböző típusú és stílusú bőr táskák férfiaknak:

Íme néhány stílusú férfi bőr táska üzleti és főiskolai használatra.

1. Pénztárca bőr táska:

Pénztárca Bőr táska

Kétségtelen, hogy a bőrből készült pénztárcák a legokosabbak. Tökéletesen illeszkednek a hátsó zsebbe. Megtarthatja pénzét, hitel- és betéti kártyáját. Számos típusban készülnek. Mindenki használja.

2. hátizsákok bőr táska:

Hátizsákok Bőr táska

A hátizsák két válltáska. Vászonból, bőrből vagy szintetikus anyagokból készülnek. De ha engem kérdeznek, a bőr hátizsák a legokosabb választás. Tágasak és erősek. A bőr anyag elegáns és divatos megjelenést is kölcsönöz.

3. aktatáskák bőr táskák férfiaknak:

Aktatáskák bőr táskák férfiaknak

A bőr aktatáska a férfiak által leggyakrabban használt táska. Többnyire fekete és barna színben kapható. Manapság a tervezők kísérleteznek a színnel és a textúrával. Biztonsági okokból egyedi zárkóddal rendelkeznek. Így segít a fontos dolgok hordozásában.

4. Messenger tiszta bőr táska:

Messenger tiszta bőr táska

A futárszolgálat messenger bőrzsákot használt a csomagok kézbesítéséhez. Most ez általános tendencia. A diákok többnyire könyvek könnyű illeszkedése miatt használják. Különböző nyomatokat és textúrákat kapnak. Számos rekeszük van, cipzárral. Használhatod kereszthordozóként.

5. Kényelmes bőr táskák utazáshoz:

Kényelmes bőr táskák utazásra

A bőrzacskó rövid fogantyúval rendelkezik. Kétségtelen, hogy alapértelmezett táska. Használható a napi aktív rutinban, legyen az edzőterem vagy kirándulás. Akár hétvégi kirándulásra is magával viheti.

6. Férfi Tote bőr táska:

Férfi bőr táska

Ez a legéhesebb zsák a listán. De ha engem kérdez, ez a legjobb, mert sok mindent hordozhat, például laptopokat, magazinokat, fényképezőgépeket, jegyzettömböket és még egy extra inget is. Olyan, mint egy hatalmas zseb, amely mindenbe belefér. Ha biztonságban szeretné játszani ezt a stílust, válassza a hosszú fogantyúkat, amelyek segíthetnek a vállán való hordozásában.

7. Folio bőr kézitáska:

Folio bőr táska

A fóliás bőr táska egy kézi mappás táska. Okos és nem feltűnő. Ez ügyes ügyességet mutat, és segít egy komoly, mégis stílusos üzleti megjelenésben. Használhatja fontos dokumentumok és bármi vékony, például i-pad hordozására. Inkább egy tasakra hasonlít, amely azt mondja, hogy komoly üzlet miatt van itt.

8. Holdalls bőr táska:

Holdalls bőr táska

A holdall bőr táska nem más, mint egy rövid vagy kisebb táska. A bőr kifinomultságot ad ehhez a stílushoz. Használhatja edzőteremben vagy egy rövid kirándulásra. Nagyon tágasak. Azt javaslom, ne szedje szét tömegesen. Abban az esetben, ha súlyt szeretne hozzáadni, győződjön meg arról, hogy párnázott válla van a könnyű használat érdekében.

9. Bőr laptoptáskák férfiaknak:

Bőr laptop táskák férfiaknak

A laptop bőr táska laptopok hordozására alkalmas. Okosak és nagyon igényesek. Általában különböző stílusokban és színekben kaphatók. De ha hivatalos találkozókra használja, akkor válassza a fekete formátumot stílusos fogantyúkkal.

Ha a jelenlegi trendeket nézzük, a férfiak a táskaipart az első 5 pozícióba emelték. Bármelyik bőrtáska közül választhat, és könnyedén kifinomultnak tűnhet. Csak ne feledje, hogy így hordozzuk, és nem úgy, ahogy kinéz.