15 Bedste lette soveposer til babyer i Indien

Babysoveposer er blevet et yndet element blandt forældrene i det nuværende århundrede. De var normalt designet til at forhindre barnet i at dække hovedet med tæpper. At have babyens soveposer hjælper dig og din baby med at sove tæt i løbet af natten, da dette forhindrer babyerne i at sparke tæpperne af.

soveposer

Forskellige typer babyposer til sove:

Så hvis du er begyndt at søge efter en sovepose, der er en perfekt kombination af varme, letvægt, komfort og funktionalitet, så tag et kig på Top 15 soveposer til børn beskrevet nedenfor.

1. Tæller får soveposer til piger:

Tæller får soveposer til piger

Denne baby sovepose er 100% bomuld og leveres med smukt broderi, og er perfekt til både drenge og piger, da den udfordrer at holde baby hyggelig og varm. Tællende fåresovepose er velegnet til 0-6 måneders babyer.

2. Melissa & Doug Augie sovepose:

Melissa & amp; Doug Augie sovepose

Denne alligatorformede sovepose er den perfekte sovepose til børn, da dens bløde polstring, tandede grin og vedhæftede fødder hjælper babyer med at sove hurtigt, drømmer om tegneserieverdenen og holder monstrene væk, når de sover.

3. Anorak sovepose:

Anorak sovepose

Denne lette sovepose fås i forskellige print og farver og fås i tre størrelser. Anorak soveposerne er 100% bomuld og har armhulstrup og lynlås i siderne på alle sider; dette gør det let for mødre at bære deres babyer overalt.

4. Børn hyggelig sovepose:

Hyggelig sovepose til børn

Denne forvaskede superbløde sovepose er praktisk fra bunden og har 100% bomuldsmuslin yderside. Dette barns sovepose har en lynlås i siden, der gør det let at foretage ændringer og kan vaskes i maskine.

5. Woolino soveposer til småbørn:

Woolino soveposer til småbørn

Den bedste køb sovepose til babyer er uld, der består af blød australsk merinould. Den udvendige del er lavet af 100% bomuldsfor. Ulden, der bruges til at gøre den til den fineste uld, og den opfylder også alle certificeringsreglerne. Det er tilgængeligt for babyer, der er 2 måneder gamle og kan bruges op til 2 år. Det venlige design med lynlås og klik på et strategisk sted gør det let at bære.

6. Olive Kids sovepose:

Olive Kids sovepose

Disse soveposer leveres med forskellige transportaftryk, og anses derfor for at være egnede til drenge og kan bæres til et overnatningsbesøg. Olive kids boys soveposer kommer også med en matchende pude, så man kan sove fredeligt.

7. 3-i-1 sovepose:

3-i-1 sovepose

3-i-1 soveposer er de bedste soveposer, da de har en 1,5 togs inderpose og en 1 sammen yderpose, som giver dig mulighed for at bruge dem separat eller sammen og fås i fire forskellige størrelser. Denne taske har lynlås foran og yderside og for af bomuld, hvilket gør den let at bruge om natten.

8. Purflo sovepose:

Purflo sovepose

Denne børnesovepose har et blødt bambusfor, der har antibakterielle egenskaber og mere absorberende kraft. Den har også lynlås på ærmerne for at beskytte babyer mod den koldere nat og fås i 4 forskellige størrelser og 2 tøj/vægt.

9. Baby Heritage sovepose:

Baby Heritage sovepose

Denne smukke sovepose med broderi har popper på begge skuldre, lynlåse i siden for let adgang og har en yderside i bomuld, der er blød mod huden. Denne taske kan maskinvaskes og kan derfor bruges dagligt uden stress.

10. Babasac sovepose til børn:

Babasac sovepose til børn

Det er en 2-i-1 multi tog sovepose, der giver dig et valg på 1.0tog eller 2.5 togs og har en aftagelig indvendig foring, der let lynes ud. Babasac har også ekstra armhopper til små babyer og fås i tre forskellige størrelser med 100% bomulds yderside og for og kan vaskes i maskine. Det er simpelthen den mest markante og sejeste sovepose til både vinter og sommer.

11. Deedee Sleep Nest Baby sovepose:

Deedee Sleep Nest baby sovepose

Deedee Sleep Nest baby taske er det bedste valg til forældre, hvor vinteren altid er der, eller kolde vinde er normale. Den består af en blanding af bomuld og polyester og har en blød dyne i interiøret og består også af en skulderrem for at gøre det lettere at have på. Den udvendige del består af 100% bomuld, hvilket giver det maksimale område for vejrtrækning.

12. Unisex baby sovepose fra Marque:

Unisex baby sovepose fra Marque

De fleste anmeldelser af baby soveposer inkluderer mærke på deres liste, fordi det giver designer og komfortable soveposer til babyer. De er behagelige, fordi de er lavet af 100% bomuld og købt til en overkommelig pris. Babyer fra 6 måneder til 18 måneder kan bære denne sovepose.

13. Bærbar sovepose fra Halo:

Bærbar sovepose fra Halo

Den bærbare tæppe sovepose er lavet af 100 % bomuld og kan let bæres. Denne sovepose fås i 3 forskellige størrelser: lille til 10 til 18 pund babyer, mellem til 16 til 24 pund småbørn og stor til 26 til 36 pund babyer. Designet på denne taske er sådan, at en forælder let kan skifte bleen med lynlåsen foran.

14. One Piece Zoo Animal Micro Fleece sovepose:

One Piece Zoo Animal Micro Fleece sovepose

Dette er en af ​​de bedste soveposer, der tilbydes af vognmænd. Den består af 100 % microfleece materiale og kan bruges til babyer i alderen op til 9 måneder. Lynlåsmønstre foran gør det let at skifte bleen. Da det er et stykke, dækker det også babyens tæer, hvilket gør soveposen behagelig at have på i løbet af vintrene.

15. Spasilk sovepose til baby drenge:

Spasilk sovepose til baby drenge

Spasilk baby boy sovepose er lavet af 100% bomuld og kan let vaskes i maskiner. Den har en lynlås foran, der gør den behagelig at have på og fjerne selv om natten. Denne sovepose kan bruges af forældre, hvis babyer er 6 måneder gamle eller mindre.

Soveposer er tæpper, der leveres med monterede ærmegab og nakkeåbninger og bæres af babyer. Baby soveposer fås efter alder, så få den, når din baby bliver omkring 6 uger gammel.