15 bedste modeller af skuldertasker til rejse og forretning

Taskerne har altid fået nye og spændende designs i henhold til kundernes nye krav. De enkle skuldertasker i de tidlige dage er nu udskiftet med stilfulde, designer, enkle, perlerede, håndterede og mange flere forskellige typer skuldertasker til både mænd og kvinder. Ikke kun de voksne, men også teenagere og college -venner bliver bredt forvirrede ved hjælp af de seneste tendenser fra markedet til valg.

SKULDERPOSE

Populære og nyeste skuldertasker til mænd og kvinder i trend:

Skuldertaskerne til kvinder fås i meget smarte og sarte stilarter, mens mænds skuldertasker er ret fascinerende at have med. Følgende er få fabelagtige skuldertasker bredt set.

1. Vedhæftet skuldertaske:

Vedhæftet skuldertaske

Skuldertasken giver dig en dobbelt fordel her. De store skuldertasker her kommer med en lille tegnebogstaske knyttet til dem. Læderposen i brun er ganske fantastisk, med cross -chit -print, der giver enhver afslappet kjole et fantastisk look. Det er meget udbredt til regelmæssig brug, til indkøb, små picnic eller store ture osv. Det fås i forskellige tryk og farver, som er helt foretrukne til jeans. Poserne bruges i vid udstrækning til ture eller shopping, da du ikke behøver at søge efter penge i rodet taske på grund af den ekstra lille taske, der er vedhæftet.

2. Mærket sort bred taske skulder:

Mærket Black Broad Bag Shoulder

Et enkelt stort skuldertaske -design er ret sofistikeret at have med. Tasken er lavet af læder og har en bred plads. Den sorte taske fås også i forskellige andre mørke og hvide farver. Tasken købes generelt af college -teenagere, især af kunststuderende, da de skal have flere broadsheets med, som passer bedst i denne slags poser. Det er også bedst for arbejdende kvinder. Sådanne store tasker fås også i trykt form med blomstermotiver og andre overdådige tryk, der gør dem mere yndige at have med.

3. Funky skuldertasker til damer:

Funky skuldertasker til damer

Teenagere på gymnasier og unge er altid på udkig efter noget funky for deres klodset udseende. Til en sådan mængde har vi små skuldertasker med fantastiske designs. De små tasker er lavet af lærred, læder og polystyren med dekorative genstande. Størrelsen på posen angiver, at den bæres til pengepunge, mobiltelefon og så små ting. Det er det primære valg til casuals og lange nederdele til små picnic eller dagsture. Du kan også designe poserne med sten og klistermærker eller andre charms for at gøre dem mere unikke og charmerende.

4. Canvas skuldertasker til teenagere:

Lærredskuldertasker til teenagere

Små skuldertasker er ret søde at have med. Et lignende design af lærredstaske med en enkelt streng til skuldre er ganske enkelt og iørefaldende. Tasken er lille nok til at bære dine små ting som tegnebog, telefoner og andre sådanne ting. Det bruges af både mænd og kvinder, især på casuals. Den høje kvalitet af det anvendte lærred tillader ikke, at posematerialet mister sin kvalitet, og derfor er det en langsigtet vare.

5. Fancy skuldertaske til piger:

Fancy skulder håndtaske til piger

En enkel, men fancy sort skuldertaske er bredt udvalgt af kvinder, der er helt klar over deres matchende tilbehør. Den almindelige sorte taske er i totemønster, som har hængende charme i midten. Den åbne ende er strikket, som kan låses med charmen i midten. Kæden har også en charme tilføjet med virksomhedens initialer. Tasken er meget udbredt til officiel brug, dating, natophold og meget mere.

6. Sort og gylden skuldertaske:

Sort og gylden skuldertaske

Leder du efter noget designer! Her er vi med en sort skuldertaske med et gyldent præg. Den almindelige pose er dekoreret med små gyldne perler, som er præget i den, hvilket giver et foringsmønster. Taskens håndtag er lavet halvt med læder og halvt med kæder for at give et designertouch. Det er den perfekte gave til din kærlighed til en særlig lejlighed. Tasken har to store lommer og en lille bag til din mobiltelefon. Tasken ses bredt i fester med en matchende kjole.

7. Canvas Travel Shoulder Bags til College:

Canvas Travel Shoulder Bags til College

Rejse skuldertasker bliver ret populære i disse dage blandt college bugs. De er ganske behagelige at have med på små ture og picnic. Lærredstasken har en stor lomme og flere små også til opbevaring af deres små ejendele separat. De kan bæres på begge skuldre for komfort. Det er for det meste velegnet til casuals som jeans og Capri. Tasken er designet på en unik måde, som både herrer og kvinder kan bruge.

8. Læder Rejsetaske Skulder:

Læder Rejsetaske Skulder

Leder du efter en attraktiv og hyggelig rejsetaske! Få en læderrejseskuldertaske med stramt lærred i høj kvalitet fastgjort i den for at holde den holdbar. Det er det primære valg for teenagepigerne til college, arbejde og små udflugter og også til en lille ferie. Tasken får to tråde til at bære den på samme måde som skoletaskerne. Det giver et stramt look på casuals og høje hæle. Det fås også i forskellige attraktive farver og designs at vælge imellem.

9. Tri-Color Ladies Håndtaske:

Tri Color Ladies håndtaske

Skuldertasker indeholder også et varieret udvalg af skulderhåndtasker. Læderhåndtasken får tre vidunderlige farver, der giver et cowboylook på jeans og Capri. Tasken er lavet i læder og polystyren for at give brugeren en skinnende effekt. Tasken ligner et grantræ. Det bruges i vid udstrækning regelmæssigt, på arbejdet og ved særlige lejligheder. De små længdehåndtag gør det muligt at blive ordentligt fastgjort i skuldrene for en ordentlig rejse.

10. Designer skuldertasker i læder:

Designer skuldertasker i læder

Hader at bære store og omfangsrige håndtasker, der skader dine skuldre! Her er vi med et dejligt mønster. En lille skulder håndtaske, der er sød og snitches er lavet med læder og lærred. Den lille taske kan klare alle dine små ting for at holde dine hænder fri for at holde dem. Poserne bruges også i vid udstrækning af få ældre kvinder til let at rejse med deres vigtige artikler i tasken. Nogle af brugerne tilføjer også charme og andre dekorative genstande for at gøre dem mere klassiske at bruge.

11. Cross Shoulder Tasker til mænd:

Cross Shoulder Tasker til mænd

De forskellige designs af skuldertasken har også holdt mænd i undren over at vælge blandt forskellige. Et fantastisk design til mænds skuldertasker er den med en enkelt streng til skulderen. Tasken er lavet i læder og designet med en indvendig kant af lærred, så den passer ordentligt til kroppen. Det er bredt udvalgt af mænd, der arbejder især inden for kunstfeltet eller som fotograf. Universitetsstuderende er også tiltrukket af at have det til udflugter eller små picnics.

12. Collegian skuldertaske:

Collegian skuldertaske

En taske, der kan indgå i begge kategorier, er Collegian tasken. Det er et kombineret design af skuldertasker, som piger også kan tage på gymnasier og andre udflugter. På samme måde er det også en skuldertaske til mænd, som kan bære til college, arbejde, feltarbejde, maleri og meget mere. Tasken fås i både læder og lærred, hvoraf lærredstasker er meget foretrukne. Det ser på skoletaskerne. De mange farver og designs, den har, er ganske yndige.

13. Børns skuldertaske:

Børns skuldertaske

I dag er selv de små børn vant til håndtasker. Et smukt design, især til pigerne, er det, der tiltrækker dem med tegneserieprint. En skuldertaske til piger får et tryk af Mickey Mouse i et lædermateriale belagt med fin hård plast, så trykket ikke bliver beskadiget. Børnene bruger poserne til at gemme deres små og søde ting at skjule for deres forældre eller søskende. De bærer dem også med stolthed, mens de går ud for et cutie pie look.

14. Skuldertaske i bomuld til damer:

Dame skuldertaske i bomuld

Vil du gerne have en taske med nogle etniske designs på den! Et yndigt damer skuldertaske design giver dig det bedste af det. Tasken er lavet i kvalitets bomuldsmateriale og er også dekoreret med minutter og forskellige spejle. Værket er også kendt som Jaipur -design i Indien. Taskerne bruges i vid udstrækning til ægteskab og andre relaterede funktioner med matchende sareer og kjoler til et traditionelt udseende.

15. Håndlavet skuldertaske:

Håndlavet skuldertaske

Det er ikke nødvendigt at spilde en stor sum penge bag skulderhåndtaskerne. De kan også laves derhjemme ved hjælp af dine foretrukne bomuldsmaterialer. Den hjemmelavede skuldertaske kan også laves ved hjælp af flere farvestykker for at give et unikt design ved at give snit at kigge ud fra. Det kan også kaldes det bedste ud af affaldsposen. De bæres bredt til daglig brug på casuals og kjoler, til college og udflugter.

Skulderposeidéen kom fra skoletaskerne, som gjorde det muligt for eleverne at dele deres vægt fra deres hænder. Håndtaskerne til skulderen findes også i forskellige mønstre som muleposer, hobo tasker, pelsposer, poser med dobbelt håndtag, mini poser, trykte tasker, runde poser, halvcirkelformede tasker og meget mere at vælge efter dit valg, nødvendighed og lejlighed.