15 nyeste modeller af sarte vasketøjsposer til hjemmet

Siden mange årtier har tasker spillet en vigtig rolle i menneskers liv. Uanset om det er håndtasker, vognposer, rygsække, kurvposer, affaldsposer eller andre former for tasker, har de altid hjulpet folk på deres egen måde. En af alle disse nyttige poser er vasketøjsposen. De hjælper med at beholde det tøj, der skal vaskes separat, så det ikke blandes med det vaskede tøj. De bruges også til at holde hvidt tøj forskelligt fra andet farverigt tøj.

Enkle vasketøjsposer i forskellige størrelser og designs:

Vasketøjsposer fås også i form af kurve, der opbevares i vaskerummet, så folk kan beholde skiftet tøj. Følgende er få vasketøjsposer, der er bredt tilgængelige på markedet:

1. Personlig blomstertøjstaske:

Personlig blomstervasketaske

De smarte blomsterposer er ret trendy i disse dage. Bomuldstøjposen får en sæklignende form, der kan lukkes ovenfra med et lille reb. De hjælper med at holde det stinkende tøj adskilt fra det andet tøj, der skal vaskes. Denne type bomuldsposer kan også laves derhjemme.

2. Netto vasketøjsposer:

Netto vasketøjsposer

Netvasketaskerne er meget udbredt af rigdom og er lavet af stålstænger og netmateriale. Det er givet en dyb lang taske type væve, som van opbevarer mange tøj ad gangen. Vognens type taske har også hjul herunder for let at flytte tasken fra et sted til et andet.

3. Kuffert designet taske:

Kuffert designet taske

Med udviklingen i poser til vasketøj er der særlige rejsevasketøjsposer, der er bredt tilgængelige på markedet. De ligner kufferter og er lavet af plast eller bomuld. De er foldbare og kan bæres, mens de rejser i et par dage.

4. Håndtaske designet taske:

Håndtaske designet taske

Sådanne poser til vasketøj er inspireret af håndtaskerne i vid udstrækning lavet af hård plast. Den får et håndtasedesign, der let kan bæres. Sådanne poser bruges også på hotellerne til vasketøj til at opdele tøjet i forskellige rum.

5. Vævet vasketøjspose:

Vævet vasketøjspose

Vil du give dit badeværelse et klassisk look med gamle artikler! Få en vasketøjspose, der er vævet med fiber, plast eller reb. De er inspireret af de gamle rebspande, der bruges til vasketøj. Det kan også dækkes med låg fremstillet af et lignende materiale.

6. Kommerciel tromle designet taske:

Kommerciel tromledesignet taske

Et mønster af plastikposer, der er meget udbredt i disse dage, er vasketøjstypen af ​​tromletype. Den er lavet af tyndt carbonplast og fås i mange forskellige størrelser, farver og designs. Sådanne poser er også vaskbare og justerbare.

7. Små vasketøjsposer:

Små vasketøjsposer:

Ønsker du at adskille innerwear, strømper, hankies osv. Fra andet stort tøj! En lille vasketøjspose hjælper dig i dette tilfælde. Du kan gemme dine bittesmå ejendele i disse poser, mens du rejser eller også til regelmæssig brug derhjemme. Den er lavet af plastik og hjælper dig med at holde stinkende og plettet tøj adskilt fra andre.

8. Funky vasketøjsposer:

Funky vasketøjsposer

Vil du have noget funky og dekorativt til dit vasketøj! De store vasketøjsposer er lavet af hårdt læder med et perfekt skodesign. Det giver din taske et nyt look. Selvom de er store, tager de kun en lille del af dit badeværelse.

9. T-shirt vasketøjspose:

T-shirt vasketøjspose

Ikke villig til at bruge penge på dyre vasketøjsspande! Du kan også lave det derhjemme ved hjælp af en T-shirt, der ikke nytter noget. Ved at stikke T-shirten nedefra kan du gøre det til en taske, der også kan hænge bag dørene til opbevaring af vasketøj.

10. Krukke designet tasker vasketøj:

Krukke designet tasker vasketøj

Vil du gerne have et traditionelt look til dine vasketøjsspande! Vasketøjsposerne i plast er vævet, hvilket giver posen et potteinspireret design, der kan laves i den størrelse, du ønsker at have. Det indeholder også et ordentligt låg til at stoppe den beskidte lugt fra at ødelægge stemningen i rummet.

11. Uldtasker:

Uldtasker

En stor vasketøjspose lavet af polystyrentype Uld er ganske berømt blandt mennesker, især for vådt tøj. Tasken fås i forskellige farver og størrelser. De små huller i posen hjælper luften til at gå indenfor, hvilket ikke får tøjet til at stinke.

12. Mesh vasketøjspose:

Mesh vasketøjspose

Udbredt i hjemmet, hvor du finder flere børn, er sådanne vasketøjsposer i meshfibre ganske gavnlige. Poserne leveres med et fleksibelt materiale, der kan foldes og holdes til side i skabet, når det ikke bruges. De har også et net type materiale, der hjælper dårlig lugt med at forlade tøjet.

13. Farverige vasketøjsposer til børn:

Farverige vasketøjsposer til børn

Børneværelset er ret rodet med legetøj og tøj der. Hvis du vil have, at dine børn beholder deres tøj på en ordentlig måde, skal du skaffe en børnetøjstaske og inspirere dem til at holde snavset tøj i det. Da børnetøj er fuld af mudder, pletter osv., Kan du bruge vasketøjsposer med plastikbetræk. Design dem i monster, foretrukne superhelte, dukker, yndlingstegninger osv. For at gøre dem attraktive.

14. Lynlåse vasketøjsposer:

Lynlåse vasketøjsposer

En ny variant af små vasketøjsposer er den med lynlås. Tasken er lavet i nylonmateriale og lynlås i den åbne ende. Da det også er vaskbart, kan du pakke lille tøj i det og direkte lægge det i vaskemaskinen til separat vask. Sådanne poser bæres bredt af kvinder, der har spædbørn til picnics og lejligheder.

15. Canvas Folding Tøjvaskpose:

Canvas Foldbar vasketøjspose

Bekymret for, at vasketøjsposer ville optage meget plads i dit badeværelse eller hjem! Her er du, med en sammenfoldelig vasketøjspose, der kan bruges når du vil og holdes til side ved at folde den. Det er lavet af lærred og træ, jern eller fiber.

Uanset om det er hjemme, hotel eller rejser, har vasketøjsposer altid været nyttige til at redde dit rene tøj fra at blive snavset ved at placere dem adskilt fra de beskidte. Med forskellige designs og materialer har de spillet en stor rolle i at holde et hjem rent. Der er også særlige poser til rådighed for børn, som også kan bruges til at vaske deres bløde legetøj uden skade.