9 bedste Targus tasker i forskellige stilarter og størrelser

Den bærbare computer er en vigtig del af vores liv i dag for at lette vanskeligheden ved at have i hånden i lange timer, og den er også usikker. Det er da bærbare tasker kommer godt i brug. Der er mange gode mærkevarer, der er stive og holdbare i lange år. En af de bærbare tasker med mærke er Targus Bags, som er USA-baserede produkter, der producerer produktlinjer som rygsække, messenger tasker, bærbare tasker, trolley tasker.

Nyeste og forskellige stilarter Targus tasker til dine behov:

Her er de 9 bedste Targus tasker, som giver os en idé om posernes sort og design.

1. Rygsækvognpose til college:

Rygsæk vogn taske til College

Denne type taske bruges mest af alle aldersgrupper. På grund af sin store rummelige størrelse, der har to til tre rum med lynlås lukning hjælper med at bære bøger, tøj og elektroniske gadgets. Bærbare computere kan placeres i en separat bærbar holder designet i tasken. Rygsækken kommer med en vogn, som hjælper med at bære tasken ved at rulle den.

2. Tasker til bærbare computertasker fra Targus:

Targus tasker til bærbar computer

Tasker, der kan hænges på skulderen ved hjælp af en lang flad rem, der kan justeres. Tasken er firkantet form, foret med mikrofiberbeskytter, der beskytter bærbare computere mod ridser, og den bærbare computer kan placeres som en skridsikker base. Taskerne er stive, hvilket hjælper med at beskytte den bærbare computer mod skader.

3. Targus bærbar messenger -taske:

Targus bærbar messenger taske

Det er en slyngetaske fremstillet af syntetisk eller organisk materiale, der giver posen en glat og let finish. Tasken kan låses ved lynlås eller klaplukning med bærbar computer omkring 15 til 16 tommer.

4. Targus rulletaske:

Targus rulletaske

Rulleposer er en meget nyttig opfindelse, der mest bruges under et forretningsmøde eller officielle rejser. Tasken er lavet af udvendigt nylonbetræk med stive indvendige paneler dækket af syntetisk materiale. Dæmpningssystemet i posen gør det mere sikkert for elektroniske gadgets mod ridser.

5. Vandret ærmetaske til bærbar computer:

Vandret ærmetaske til bærbar computer

Det er en polstret bærbar taske, som er bred vandret, hvilket gør det muligt for den bærbare computer at blive placeret inde i anti-ridse tasken. I lynlåsen foran findes oplader og mobiltelefon. Tasken kan bæres ved hjælp af de to parallelle håndtag.

6. Lodret ærmetaske:

Lodret ærmetaske

Ærmetaskerne bruges til at bære bærbare computere og oplader sammen med andre dokumenter, der er slanke og placeres lodret på grund af dets design. Tasken kan bæres med et håndtag, der også kan skjules eller kan hænges på skulderen ved hjælp af en aftagelig slynge.

7. Mulepose:

Mulepose

Det er en stilfuld og en moderne kvindetaske, der bruges til at transportere slanke filer, visitkort og dokumenter og andre stationære ting, der er nødvendige for dagen, og der er også mulighed for at bære en bærbar computer. Disse Targus tasker er designet til at passe i størrelse op til 15 til 15,5 tommer.

8. Targus rullende bærbar taske:

Targus rullende bærbar taske

En taske designet til brugte bærbare computere bæres enten i hånden eller skulderen for at undgå ubehag ved hjælp af In-Line ruller, der hjælper med at trække den bærbare computer ved hjælp af håndtag fastgjort til håndtaget.

9. Targus kamerataske:

Targus kamerataske

Den bedste måde at bære kameraet på er ved at bruge en kamerataske, der kan hænges på skulderen eller på tværs af kroppen ved at justere remmen. Tasken har et lukningsdesign foran, som to eller tre sidelommer.

Targus Tasker er altid gode at have med under et møde eller til rejser. Ved at bruge vognposer gør livet lettere og enklere. Det nye design af tasker motiverede folk til at bruge det på grund af dets fordele og mindre tidsspild ved at bære tung bagage i hånden.