10 traditionelle japanske tatoveringsdesigner og betydninger

Japanske tatoveringsdesign er dragende, fordi det er både åbent og hemmeligt på samme tid. Japanske tatoveringer har detaljerede billeder og scener, der kan forstås med granskende udseende, men på samme tid understøttes af den rige japanske kultur og historie med hentydninger, som ikke er almindelig kendt. Japanske tatoveringer er næsten aldrig små eller iøjnefaldende. De er generelt altid store, dækker hele din krop og absolut altid farverige og levende.

Kunsten at tatovere i Japan går tilbage til Jomon -perioden. Folk havde da ingen maskiner og måtte stole på råværktøjer. I Yayoi -perioden begyndte japanerne at bruge tatoveringer som et symbol på social status. I dag er de japanske tatoveringer fortsat lige så udsøgte, som det var for alle de år siden. Leder du efter at få noget godt nyt blæk? Stinker alle de tatoveringsdesigner, du har set på indtil nu, virkelig? Tag handling nu med disse enkle retningslinjer. Uanset hvilken japansk tatoveringskunst du har valgt, skal du sørge for, at du er 100% tilfreds med den, før du får den tatoveret.

Moderne japanske tatoveringsdesigner med billeder:

Tatoveringer i japansk stil er således afgjort mere komplicerede end de fleste vestlige tatoveringer og også mere meningsfulde. Her er nogle af de traditionelle og bedste japanske tatoveringsdesigner til mænd og kvinder med billeder og betydninger.

1. Japansk løvetatovering på brystet:

Japansk løvetatovering på brystet

Løverne spillede en vigtig rolle i de jødiske kristne traditioner og derfra; Japanere blev fortrolige med at lægge disse tatoveringer på dem. Japansk løvetatovering menes at indeholde viden tabt for resten af ​​verden. I japansk tradition betragtes japansk løvetatovering som et symbol på Guds ord for menneskeheden. Løve er symbolet på solen og legemliggørelsen af ​​lidenskab som tiger. Så folk kan vælge denne slags løvetatoveringer. Folk elsker løve -tatoveringer, ikke kun for sit seje udseende, men også for dets rige symbolske betydninger. Nogle af dem tatoverede japanske tiger -tatoveringer på brystet med farver.

2. Traditionel japansk tatovering til kvinder:

Traditionel japansk tatovering til kvinder

I dag vinder traditionelle japanske tatoveringer popularitet blandt de japanske unge. Traditionelle japanske tatoveringsdesign med medusabillede har en myte, hvor de mennesker, der ser på dette billede, bliver en statue. At have denne traditionelle japanske tatovering har en god historie bag sig. Den traditionelle japanske tatovering indeholder enhver form for gud eller traditionelle eller spirituelle billeder på deres designs.

3. Japansk kranium og blomst tatoveringsdesign til mænd:

Japansk kranium og blomst tatoveringsdesign til mænd

I japansk kultur skal de bære tatoveringen, da det viser deres selvdisciplin, ære og loyalitet. Hver mand skal have tatoveringen på hele kroppen som en stilfuld og moderigtig. Det giver mere attraktion for kvinder og teenagere. De overraskende ting med japansk tatovering, men de kan opretholde deres egen stil, og folk sætter stadig kun pris på den autentiske traditionelle stil. Japanske tatoveringsdesigner til mænd fås i forskellige stilarter og designs afhænger af sæsonen.

4. Halværmet japansk tatoveringsdesign til kvinder:

Halværmet japansk tatoveringsdesign til kvinder

I dag føler mange mennesker sig stolte over at have tatoveringer i japansk stil på grund af deres smukke kunstneriske fordele, flydende komposition og den dybe betydning, der er forbundet med det. At have tatoveringer designet med ansigtet på en japansk dame ser smukt ud. At få en japansk dame med deres ansigter malet ser smuk ud. Således er en japansk dame til en tatovering en glimrende idé. Disse tatoveringsdesigner er så smukke, at selv mænd vælger dem!

5. Japansk soldat -tatovering i fuld krop:

Japansk soldat -tatovering i fuld krop

Den fulde sorte er det mest populære valg for en japansk tatovering, og farvning af dette design på ryggen af ​​en soldat, der har sværdet, er en anden populær mulighed for tatoveringer. Japanske krigere har altid været kendt for deres enorme viden om kampsport, deres dygtighed og ikke at glemme deres mod. En tatovering af en japansk kriger i aktion ser ikke kun fantastisk ud, men udtrykker også en følelse af dyb kraft og styrke. Mænd er perfekt egnede til at bære denne type japansk tatoveringsdesign.

6. Fuldærmet japansk dæmon tatovering med blomster:

Japansk tatovering af en dæmon og blomster

Dette er et andet typisk design til en japansk tatovering med ærmer. Som alle andre tatoveringer er denne også farverig og opmærksomhedssøgende. Demon -tatoveringerne reflekterer sindet hos mennesket. Hvis vi får denne dæmon tatoveringer i vores krop, giver det meningen at overvinde vores frygt, som derefter vil få os til at blive stærkere fra andres påvirkninger. Denne japanske dæmon- og blomster -tatovering hjælper dig med at kende den mørkeste side af dit sind, og hvordan du kan friske dit sind fra andre problemer. Det repræsenterer nederlaget for onde kræfter. For det meste mænd klar til at prale af denne type ujævne tatoveringer.

7. Japansk Dragon Tattoo Design til mænd:

Japansk Dragon Tattoo Design til mænd

Japansk dragetatovering er repræsentationen af ​​tapperhed og styrke hos den person, der tog deres krop på. Disse er de meget berømte japanske tatoveringsdesigner til mænd og kvinder i deres moderne verden. Dragon japanske tatoveringer er meget fashionable blandt alle aldre af mennesker i en lang periode, mange dragetatoveringer er designet som åndelige. Gennem online søgning kan du få masser af designs til japanske dragetatoveringer.

8. Japansk Kanji Tattoo Design til mænd:

Japansk Kanji Tattoo Design til mænd

Kanji er bogstaver, der bruges til at skrive på japansk. Denne beskrivelse beskriver imidlertid ikke tilstrækkeligt kanjiens skønhed. Disse bogstaver ligner ikke de engelske alfabeter, de er et smukt sæt symboler, der gør fantastiske tatoveringer, når de er vævet sammen med blomster, blade og andre sådanne mønstre. Bambustræer og kanji -ord med et par andre japanske symboler ser slående ud! Udover manglende evne til at læse kanji, giver det et gådefuldt udseende.

9. Motiv japansk dragetatovering på bagsiden:

drage-motiv-japansk-tatovering

Dragen er det legendariske ildåndende væsen, der besidder enorm kraft og betydning i japanske myter. Japanske dragetatoveringsdesigner er minutiøst detaljerede og ser mystiske og ærefrygtindgydende ud. De viser generelt dragen som et storslået dyr med massive vinger og en ildåndende snude! De anvendte farver er levende og tiltrækker alle tilskuers opmærksomhed. Selve tatoveringen er uimodståelig god.

10. Japanske Tribal Tattoo Sleeves:

Japanske stammetatoveringsærmer

Tribal er en populær form for abstrakt kunst. Normalt er de en solid sort, men er nået langt. Japanske stammetatoveringer inkluderer dristige farver og effekter, der hverken var eller blev brugt et stykke tid sort. Du kan få mange typer interessante stammedesigner, der enten står alene i ensfarvet sort eller med andre elementer tilføjet til det. Japanske stammetatoveringer findes i en række emner, som folk elsker som stammedrager, soler og dyr.

Kunsten med japanske tatoveringer blev ved at vinde en stor popularitet gennem årene. Disse tatoveringer er nået langt ved at repræsentere den japanske kultur og tradition som helhed. Få noget ved at bære de traditionelle, stammefolk og nogle andre japanske tatoveringer. Lige fra en koifisk til en udødelig kampscene har hver japansk tatovering sin egen betydning. Sørg for at vælge den væsentlige, efter at du kender dens betydning.