13 bedste metoder til fjernelse af tatoveringer og hvordan man fjerner tatovering

Fjernelse af en tatovering er en meget smertefuld proces og kræver tid og energi for at fuldføre effektivt. Selv da er det slet ikke let, for når først en tatovering er lavet, er den indlejret i huden, som skal være permanent. Huden vil ikke let tage det faktum, at du vil fjerne tatoveringen, hvis det ikke er i overensstemmelse med dine standarder. Processen er meget smertefuld og kan efterlade nogle ardannelser, som ikke let undgås.

tatovering fjernelse

Der er flere metoder, der kan give dig de resultater, du ønsker, men igen er det ikke let og skal praktiseres hver dag i nogle tilfælde. Der findes både medicinske metoder og hjemmemekanismer, som kan hjælpe dig med at fjerne din tatovering, men nogle metoder er fuldstændige beviser, og nogle metoder er en prøve- og fejlproces.

Sådan fjernes tatovering:

De 13 bedste metoder til fjernelse af tatoveringer for at slippe af med en tatovering er nævnt detaljeret nedenfor.

1. Fjernelse af laser:

Fjernelse af laser

Laserfjerning er blevet vedtaget i de seneste år som den bedste tatoveringsfjernelsesproces, men troede, at processen var færdig. På en dag på de fleste gange er det meget smertefuldt. Det er endnu mere smertefuldt end at få tatoveringen selv og efterlader på de fleste gange din hud med lidt ardannelse, som på de fleste tidspunkter ikke kan undgås. Derfor skal du altid først få en tatovering efter lidt overvejelse og derefter fra en god tatovør for at undgå fjernelse i fremtiden. Det er den bedste behandling med lase -tatovering.

2. Tatoveringsfjernelsescreme:

Fjernelsescreme

Fjernelsescreme er omkostningseffektiv og giver dig derfor mulighed for at bruge meget af den til at slippe af med din tatovering. Hvis du blander fjernelsescremen sammen med hjemmemidlet sammen og anvender tre gange om dagen dagligt, vil du se en stor del af tatoveringen forsvinde på få måneder. Selvom processen er lang, vil tatoveringen i slutningen af ​​dagen være væk.

3. Medicinsk metode til fjernelse af tatoveringer:

Medicinske metoder

Medicinske metoder kan omfatte udtynding af hud, som fjerner det hudlag, der huser tatoveringen, denne metode er ret dyr og er lige så smertefuld som laserfjerningsprocessen, så vær forsigtig.

4. Dermabrasion:

Dermabrasion

Gennem slibende friktion fjernes det øverste lag af din hud, hvilket gør dette til en anden populær proces til fjernelse af tatoveringer, men endnu en gang er det dyrt og smertefuldt. Denne dermabrasionsproces til fjernelse af tatoveringer er meget dyr, men det er også mere værd. Dette er den bedste teknologi til fjernelse af tatoveringer.

5. Excision:

Fjernelse af tatoveringer

Excision er den mest dødelige metode til at fjerne en tatovering, hvor skindene omkring tatoveringen er skåret væk og derefter syet sammen igen, når tatoveringen er fjernet. Det er en meget smertefuld proces og kræver stort mod og evnen til at modstå smerter.

6. Hudpodning til fjernelse af tatoveringer:

Tatoveringsmetoder til fjernelse af hud -grafitng

Hudtransplantation er en proces, hvor huden, hvor din tatovering bor, fjernes, og hud fra en anden klar del af din krop først fjernes og derefter placeres på det tatoverede fjernede område. Dette er en meget dyr proces og skal udføres af en professionel læge.

7. Tattoo Cover Up:

Tatovering dække op

Hvis du elsker tatoveringer, men har en tatovering, der ikke er i overensstemmelse med dine standarder, har du mulighed for at lave et cover-up, hvor en dygtig tatovør vil lave en ny tatovering over den gamle i henhold til dine specifikationer.

Hjemmemedicin til hvordan man fjerner tatoveringer derhjemme:

Følgende er de bedste metoder til fjernelse af tatoveringer ved hjælp af hjemmemekanismer, som er meget sikre og ikke har nogen bivirkninger.

8. Aloe Vera og abrikos:

Hjemmemedicin til tatoveringsfjernelse

Lav en blanding af aloe vera, abrikos og vitamin i en lige stor mængde og påfør det på tatoveringen. Lad det stå i cirka ti minutter og vask derefter af med koldt vand. Gør disse tre gange om dagen, indtil du ser tatoveringen falme. Fortsæt dette, indtil tatoveringen er væk. Der vil være rester på huden, men for det meste vil tatoveringen være væk fra din hud.

9. Salt:

Tatoveringsmetoder til fjernelse af salt

Dette hjemmemedicin til fjernelse af en tatovering omfatter processen med periodisk gnidning af salt eller i øvrigt kraftigt gnidning af salt på tatoveringen hver dag. Dette dræber cellerne på huden og får huden til at skrælne let af, og fjerner tatoveringen over tid. Salt bruges til at skabe friktion på huden, så tatoveringslaget skrabes væk. Huden kan tage uger at helbrede efter denne proces.

10. Citronjuiceens vidundere:

Citronsaft

Citronsaft betragtes altid som et af de bedste hudlighedsprodukter, der gør underværker mod ar. Tatovering på din hud er intet andet end et evigt ar, der med alderen og hudens elasticitet falmer af sig selv. Men hvis du har brug for at rydde en tatovering ud på en let økonomisk måde uden at skulle gennemgå omfattende lasere, kan du bare bruge fordelene ved denne C -vitaminberigede frugt og få tingene gjort let. Pres friske citroner eller endda lime i en skål og rens frøene. Dup nu bomuld i saften og begynd at gnide det på tatoveringen for at starte eksfolieringsprocessen. Med de sidste dage ville du indse, at tatoveringskunst falmede langsomt. Dette er en af ​​de bedste tatoveringsfjernelser derhjemme.

11. Cashewnødder til fjernelse af tatoveringer:

Cashewnøddeolie

Meget få mennesker er klar over den simple kendsgerning, at gavekurven fyldt med cashewnødder faktisk kan hjælpe dig med at slippe af med uønsket tatoveringsblæk. Hvis den følges nøjagtigt og beslutsomt, ville cashewens hverdagseffekt helt sikkert lette blækket. Hvis du undrer dig over, hvordan du fjerner tatoveringer ved hjælp af cashewfrø, skal du starte med at bruge en nål til at stikke et hul i toppen af ​​et cashewnøddefrø og tømme saften fra denne møtrik til det tatoverede område. Når saften dækker hele tatoveringsområdet, skal du blot lade saften tørre.

12. Salabrasion:

Salabrasion Tattoo fjernelse

Selvom salt tidligere er blevet nævnt som en fremtrædende metode til fjernelse af tatoveringer, vil de fleste af disse omfatte smertefulde foranstaltninger, hvor grundig skrubning og eksfoliering finder sted, der muligvis kan beskadige det dermale lag på dette område. Salabrasion er en af ​​de populære metoder til fjernelse af tatoveringer, der kan praktiseres ud fra dit eget huss bekvemmeligheder ved kun at bruge salt, vand og en bandagefolie. Dette kan dog også være lidt hårdt for huden, da vi bruger en slibemaskine til at gnide området, indtil det bliver råt, lige efter at vi har påført saltvandet på området. Huden vil blive betændt så hurtigt, brug et antibiotikum og forbinde området og behold det sådan i de næste 2 til 3 dage. Genanvend processen er nødvendig, da hudtyper og evnen til at beholde tatoveringskunst varierer fra hud til hud.

13. honning:

Honning og salt

Vi har allerede hørt nok om, hvordan salt hjælper dig med at slette din tatovering, og denne gang har vi tilføjet en ledsager til saltet, den søde og sukkerholdige honning. Ligesom citron og lime honning er også en god eksfolierende og kan lysne og lysne hudområdet og slette ar eller pletter og vil helt sikkert være effektivt på dine tatoveringer. Lurer du stadig på, hvordan du fjerner tatovering derhjemme ved hjælp af simpelthen honning? Start med at sammensætte en hjemmelavet blanding, hvor du tilsætter salt og sukker, ikke finkornet og derefter tilføjer honning og indsatte mynteblade til blandingen. Ofte kan gnidning af alkohol for at lette opløsningen være nyttig, og blød nu bomuldet i blandingen, og start din eksfolieringsproces. Fjernelse af tatoveringer på den nemmest mulige måde.

Tatoveringer, når de er udført, kan stort set være en permanent hukommelse, indtil der træffes omfattende foranstaltninger for at rette op på tatoveringen. Den bedste og klareste måde at dække en tatovering på er at vælge en do-over, hvor du tegner endnu et blæk oven på den forrige. Den næstbedste løsning er laserfjerning, men mange frygter eller afholder sig fra at vælge en.

En anden måde at vælge tatoveringsfjernelse er at underkaste sig det hjemlige indhold og bruge de bedste muligheder fra dit køkken til at ødelægge blækket, der er gået forkert på den rigtige måde.