14 Bedste Koi Fish Tattoo Designs With Betydninger!

Koi fisk tatoveringer er ekstremt kreative og innovative at arbejde med. Der er mange tatoveringsdesigner af koifisk, som du selv kan vælge imellem fra nettet, men vi har listet nogle lige her til dig, se det.

Koifisken blev antaget at symbolisere held og udholdenhed. Tag et kig på de betydninger, hver fisk symboliserer, og beslut dig derefter for hvilken tatovering du gerne vil pryde. Inden for en simpel søgning kan du få din tatovering ved hjælp af denne artikel.

Fantastiske Koi Fish Tattoo Designs med billeder:

Nedenfor har vi givet de mest populære koi fisk tatoverings designs med billeder og betydninger for mænd og kvinder.

1. Gold Koi Fish Pisces Tattoo:

Guld Koi Fish Pisces Tattoo

Hvis du leder efter en tatovering, der skinner, glitrer og er svær at ignorere, så vil det være den bedste løsning at have denne Tattoo koi fisk tatovering billeder med en Gold Koi Fish. Når man ser tæt på de lyse afbildede skalaer af denne fisk, vil de udsmykkede åkander og den overordnede lyse og farverige aura skildre den bedste del af denne tatoverings kunst. Typisk har koi fisk tatovering en stor, blå, vandstænkende baggrund, hvor en fisk hopper ud af vandet og legende sprøjter i den. En rød Koi -fisk repræsenterer kærlighed, styrke, maskulinitet, tapperhed og energi. Det menes at være den stærkeste og kan svømme mod stærke strømme. En blå repræsenterer også maskulinitet og frugtbarhed.

2. Traditionel japansk Koi Fish Tattoo:

Traditionel japansk Koi Fish Tattoo

Koi er et japansk ord for karpe. Koi -tatoveringen er det traditionelle symbol, der blev brugt af det japanske folk over år og år. Siden oldtiden har japanske mennesker brugt dette design af Koi fisk tatovering som deres kulturelle symbol for at overvinde modgang. Der er stadig en historie bag dette, der siger, hvordan disse fisk besteg vandfald, der har en stærk strøm, og det blev sagt, at det er fast besluttet på at nå toppen af ​​vandfaldene, som bevares og lykkedes. Traditionelle designs omfatter ofte enten japanske ahornblade eller lotusblomster i kombination med designet.

3. Kinesisk Koi Fish Tattoo:

Kinesisk Koi Fish Tattoo

Koi fisk tatoveringer var tilgængelige i forskellige stilarter og designs. Nogensinde vil kinesiske designs have deres egne betydninger, der siger, at koi svømmede mod strømmen af ​​den gule flod for at nå drageporten, og når de nåede drageporten, vil de blive afstemt som en drage. Dette er grunden til, at mange mennesker blev tiltrukket af betydningen af ​​koi -tatoveringen. Det vil også være en inspiration til at arbejde hårdt og opnå. Vælg og gå med denne tatovering, hvis du vil få inspiration og motivation.

4. Koi Fiskene Symbol Tatovering:

Koi Fiskene Symbol Tatovering

Blandt de store kategorier af tatoveringer, der var tilgængelige, var disse koi fisk tatoveringsdesign ideer unikke på grund af deres design og symbolik. De, der ikke var klar over disse tatoveringer fra Koi -fisk, vil hjælpe dem med at symbolisere mod, udholdenhed og enorm viljestyrke. Selvfølgelig bør denne unikke tatovering være til stor inspiration for de fleste mennesker. Det har været beregnet til mennesker, der er født under Pieces solskilt, for at flagre deres Fiskestolthed. Dette er et af de populære koi fisk tatoverings designs til mænd.

5. Dragon Koi Fish Tattoo:

Dragon Koi Fish Tattoo

Mange kinesiske legender har inspireret denne koi fisk tatovering designer ideer med dragen, da denne normalt er gul i farven og svømmer opstrøms i den gule flod for at forvandle sig til en drage. Denne tatovering betegner en person, der stræber efter at opfylde sin skæbne blandt de forskellige forhindringer. Det ligner sort koi, fordi der er en relation til modgang. Det symboliserer også styrke, mod og mod til udfordringen. Denne tatovering kan vælges for at angive en ny begyndelse efter dødsfald.

6. Kunstneriske Koi Fish Tattoo Designs:

Kunstneriske Koi Fish Tattoo Designs

Koi fisk tatoveringer ser smukke ud i abstrakte designs. Her er en mere, du kan overveje. Denne er bare smuk og præger den, som den er. Ændring af enhver del af denne tatovering stjæler dens udseende og effekt. Når du tilføjer mere til dette, vil dets intensitet gå tabt. Selvom du kan tilføje en fisk mere mod den anden, ville det også gøre en fascinerende tatovering. Det er den bedste koi fisk tatovering til mænd.

7. Animerede Koi Fish Tattoos:

Animerede Koi Fish Tattoos

Animerede koifisk -tatoveringer som denne er også en god mulighed, hvis du vil gøre noget andet eller eksperimentere med former. Denne tilstand giver dig mulighed for at bruge enhver farve, du ønsker, og ændring påvirker ikke udseendet af denne koi -tatovering. Fleksibilitet er den største fordel ved denne slags tatoveringer.

8. Koi Fish Tattoo med nedre ryg med lotus:

Koi Fish Tattoo med nedre ryg med lotus

Også denne er lidt anderledes end de sædvanlige tatoveringer og giver mulighed for enhver ændring, du ønsker at foretage. Sort -hvide tatoveringer ser godt ud, men du viser dem. Vær fri til at eksperimentere med denne. Dette er et af de mest efterspurgte tatoveringsdesigner for fisk og koi fisk til piger og kvinder.

9. Par Koi Fishes Tattoo:

Et par tatoveringer af Koi Fishes

Her er det bedste koi fisk tatoveringsdesign, og denne handler om farve. Balancér det med forskellige nuancer og toner for at få dette look. Hvis ikke blå, skal du bruge mørkere nuancer, som lilla eller brun. Du kan også bruge rødbrun, men behold denne lille og kompakt.

10. Fiskestil Koi Fishes Tattoo:

Fiskestil Koi Fishes Tattoo

Hvis du ønsker noget simpelt, der ikke er på den tungere side og havde lidt farve og linjer; du kan bruge denne. Det er ubesværet, men alligevel meget lyst og passer overalt og uanset hvor du ønsker at justere det. Ændring af farve eller størrelse vil ikke skade, fordi dette koi fisk tatoveringsdesign er abstrakt.

11. Water Koi Fish Tattoos:

Vandkoi fisketatoveringer

Abstrakte tatoveringer ser godt ud på alle. Her er endnu en af ​​en koifisk, der let kan sidde hvor som helst. Brug fed linje og mønstre, hvis du ønsker at tilføje mere til denne og beholde den i en enkelt tone og farve. Abstrakte tatoveringer ser bedst ud i en enkelt farve.

12. Flower Koi Fish Tattoo:

Flower Koi Fish Tattoo

Dette er en meget farverig mulighed. Hvis du elsker farver og foretrækker en lys og levende tatovering, så er det et design, du bør overveje. Koi kan males i forskellige farver, så valget er helt dit. Dette animerede look er let at få, og udseendet ændres ikke ved komprimering eller forstørrelse af tatoveringen.

13. Farverig Koi Fish Tattoo Design:

Farverigt Koi Fish Tattoo Design

Dette er et sikkert forsøg for dem, der ønsker en tatovering, der dækker et godt overfladeareal og er attraktiv. Koi fisk tatoveringsdesignet bør justeres efter, hvor du ønsker at placere det, og farven spiller også en vigtig faktor, fordi sammensætningen er tung. Brug helst farver, der passer til din hudtone og størrelsen alt efter, hvor brede dine skuldre er.

14. Gul Koi fiskekunst:

Gul Koi Fisk Art

Dette er et meget kreativt design til en armtatovering. Det er et enkelt og pænt design, der ikke bruger for mange linjer eller mønstre, men vil holde seerens opmærksomhed lige så let. Du kan tilføje detaljer og mønstre, hvis du vil. Du kan også tilføje farver efter eget valg. Men sørg for, at denne tatovering ikke er enorm. Dens skønhed ligger i dens kompakte størrelse, og at forstørre den for meget vil ikke påvirke den samme effekt i billedet.

Endelige tanker:

Afslutningsvis kan en skildring af koi fisk tatoveringsdesign betyde øget rigdom og held og lykke. Du skal nøje tjekke designs og få hjælp fra ekspertkunstnere, mens du vælger et design, der kan være heldigt for dig. Ellers afspejler det måske en langt mere negativ betydning, end du nogensinde ville have tænkt på. Held med denne koifisk ville være en god grund til, at enhver person kunne få disse smukke karpetatoveringer tæt på. Ved at have tatoveringer af koifisk kan man være sikker på, at dette altid er tilfældet. I det hele taget repræsenterer en drage Koi -fisk at overvinde alle forhindringer og nå dit mål. Det tatoveres normalt for at repræsentere et nyt kapitel i livet eller genfødsel.