15 Attraktive Hip Tattoo -designs med betydninger

Hofttatoveringer er meget populære i disse dage. Du kan afprøve forskellige formater af sidekropsdesign. Disse er meget kunstneriske. Disse er også ret pigede og får seeren til at gå amok, når den ses på bikini. Denne del af kroppen gør det muligt at bære små tatoveringsdesign på, men hvis du ønsker at have en stor tatovering, kan du bære tatoveringslængden klogt på lænden. Disse tatoveringsdesigner omfatter blomster, feer, roser, fugle, sommerfugle osv. Selv en simpel tatovering bliver sexet, når den trykkes på hofterne.

Hofterne kan også være en privat tatoveringsbærer til at få en tatovering inked til en speciel. Denne form for tatovering bæres generelt til modeformål.

Hip tatoveringsdesign med betydninger

Fedt nok & Sexede Hip Tattoo Designs til piger:

Nedenfor er de top 15 hofte tatoveringsdesign, som du helt sikkert bør prøve.

1. Fish Hip Tattoo:

hofte tatovering designs

Dette er en tatovering på en fiskeskala side eller hofte. Disse er meget populære i disse dage, og du kan lave næsten alle former for designs til hofterne. Denne tatovering i fiskeskala symboliserer kærlighed, frihed, ærlighed osv. Denne slags tatoveringer bæres også af de kvinder, der er Fiskene ved stjernetegn.

2. Skull Candy Hip Tattoo Design:

Skull Candy Hip Tattoo Design

Dette er en tatovering af kraniet slik, som du nemt kan gøre. Dette er også ret piget, og du kan gøre dette selv på enhver anden del af kroppen. Dette er ret detaljeret, og du kan nemt sport dette. Hvis du vil, kan disse skraverede stilarter udføres. Du kan også prøve at gøre disse i andre formater som farvede eller prægede effekter.

3. Rose tatoveringsmønster:

Rose tatoveringsmønster

Dette gøres med roser i siden af ​​hofterne. Du kan nemt prøve disse pigeformater. Disse kan udføres af en professionel kunstner, og disse kan også gøres med forskellige nuancer og nuancer. Dette er det mest populære tatoveringsdesign for kvinderne, da det direkte vedrører forførelse. Rose er et symbol på kærlighed og kærlighed. Derfor udføres denne tatovering i vid udstrækning af dameelskere. Det er et af de bedste hip tatoveringsdesign til kvinder.

4. Spinal Bones Design:

Spinal Bones Design

Dette er et hofte tatoveringsdesign, som du kan lave på bagsiden. Dette er ligesom rygmarvsbenene på bagsiden med knoglerne også udført på en meget detaljeret måde. Dette gøres i et vovet format, og du vil kunne få disse udført af en professionel kunstner. Dette er også det, der kan være sport af næsten enhver person. Du kan prøve dette fra en god stue og også få vejledning i, om dette passer dig eller ej.

5. Henna motiv:

Henna motiv

Dette er en sidet designer hofte tatovering. Du kan prøve disse typer tatoveringsdesign, der ligner henna og har motivværker, men er udført med permanent blæk. Disse er ret pigede og også stilfulde til sport. Denne form for tatoveringer er stærkt inspireret af mehandi -designs. De giver et fantastisk look i mørke og grå nuancer. Dette er et af de perfekte hofte tatoveringsdesigner til piger.

6. Mørkfarvet:

Mørkfarvet

Dette er et dekorativt rosetatoveringsdesign. Dette gøres på siden af ​​hoftebenet, og du kan også nemt få sådan noget udført på dig selv. Dette gøres i et mørkt farvet blæk, der får dette til at se ganske kunstnerisk ud. Du kan også prøve at få lavet lignende mode på siden af ​​kroppen. Dette er en af ​​de sexede hofte tatoveringer til piger.

7. Blomstertatoveringer:

Blomster tatoveringer

Dette er et blomstret hofte -design, der er blevet forlænget på siden af ​​kroppen. Du kan gøre noget farverigt som dette. Du kan også gøre andre fugle og andre tilhørende mønstre til dette. Du kan også lave skrifter eller oprette flere stilarter til dette. Du bør tale med din mønsterkunstner, og han kan lave et brugerdefineret design til dig. Dette er dog et stort design, så du bør også være behagelig at dyrke dette og derefter få dette permanent blækket. Dette har roser og også tulipaner. Du kan også få lavet lignende blomster, eller du kan tilføje andre typer orkideer eller blade til dette.

8. Orkidémønster:

Orkidé mønster

Dette er et orkidémønster, der er udført i blyantformat med nogle blomster og kviste. Du kan prøve lignende stilarter, og du kan også tilføje flere farver til dette. Dette vil imidlertid være et udvidet mønster, der går indtil den øvre del af ryggen af ​​kroppens side. Du kan også tilføje fugle eller andre tilknyttede mønstre til dette.

9. Timeglas -tatovering:

Timeglas tatovering

Dette er en timeglas -tatovering, der er blevet udført med roser på hofterne. Disse er meget pigetype, og du kan sagtens dyrke dette. Du kan lave denne type design med andre typer blomsterprint. Disse er ret kunstneriske at se på. De giver en 3D -effekt, når de trykkes professionelt. De forskellige farver, der bruges, gør det mere attraktivt og forførende.

10. Dove Hip Tattoo:

Dove Hip Tattoo

Dette enkle hofte tatoveringsdesign udføres stærkt af pigerne på kollegiet. Denne hofte tatovering er lavet af en lille due fugl, der symboliserer kærlighed og fred. Denne form for tatovering er også stærkt farvet af de kristne som for dem; due er en hellig fugl ifølge Bibelen. Derfor er de kvinder, der elsker, trofaste og håbefulde af natur, får denne tatovering trykket på deres hofter. Dette er en af ​​de søde hofte tatoveringer designs til piger.

11. Butterfly Hip Tattoo Design:

Butterfly Hip Tattoo Design

En sommerfugl kan tiltrække alles opmærksomhed meget let. Denne form for tatovering af piger hjælper med at udtrykke kærlighed, hengivenhed og tiltrækning over for en særlig person. Sommerfuglene er et symbol på renhed og mildhed. Denne tatovering trykt på hoften betyder også, at piger er skrøbelige, der ligner sommerfugle. Det er også et symbol på frihed og sammenhold. Denne tatovering får hofterne til at se mere sexede og smukke ud lige som sommerfuglen er. Det er en af ​​de seje hofte tatoveringer til kvinder.

12. Fjer på hofte -tatoveringen:

Fjer på hofte -tatoveringen

Denne form for cool hip tatoveringsdesign til piger bliver populær i disse dage. Fjeren symboliserer frihed, lyst og mod. Denne form for tatovering udføres mest af kvinderne, der er ambitiøse og lever efter deres egne normer. Denne tatovering tiltrækker de piger, der ønsker at nå højere mål og er sat fri til det. Denne tatovering var også meget populær blandt stammetatoveringsdesignerne.

13. Hip Anchor Tattoo:

Hip Anchor Tattoo

Disse former for sexede tatoveringsdesign til kvinder hofter udføres bredt af kvinderne, der brænder for skibe, hav, oceaner, piraters liv osv. Denne slags tatoveringer symboliserer stabilitet, håb, tro osv. Denne tatovering kan også være en dedikationstatovering til en vigtig person i ens liv. Denne tatovering kan laves med forskellige farver eller simpelthen sort blæk. Det ser meget attraktivt ud, når det får mørke og lyse nuancer. Dette er et af de bedste design til små tatoveringer til piger.

14. Portræt hofte tatoveringer:

Portræt hofte tatoveringer

Disse former for hip tatoveringsdesign bliver populære blandt kvinder især i Amerika og Afrika. Denne tatovering giver en smuk besked ved hjælp af pigeportræt og roser. Farvekombinationen, der bruges i denne tatovering, giver det virkelig et fantastisk udseende. Det første portræt af pigen indikerer se intet ondt, det andet portræt angiver høre intet ondt, mens det sidste angiver sige ingen ondskab.

15. Peacock Hip Tattoo:

Påfugl Hip Tattoo

Dette er den mest foretrukne sexede hofte tatovering til piger. Det er den mest farverige tatovering, man kan have, hvilket giver et sexet look på hofterne. De skabte designs gør en iøjnefaldende. Påfuglen i forskellige religioner anses for at være from blandt alle fugle. Det symboliserer adel, royalty og umoral. Denne tatovering udføres bredt af kvinder, der bor i skovområder, strande eller er inspireret af natur og fugle.

Derfor forførende eller sexet hofte tatoveringer til piger bliver trendy til at give et fedt look. Sådanne smukke tatoveringer vælges kun af piger, men få tatoveringer udføres også af drenge, såsom kranietatoveringsdesign, ankertatoveringsdesign osv. På hofterne. Så vælg en ordentlig tatovering i henhold til din tekstur og få din hofte til at gå forførende og attraktiv.