15 Awesome Skull Tattoo Designs med de bedste billeder!

Historien om kranietatoveringer og religiøs betydning: Skull -tatoveringen er et andet tatoveringsdesign, der har bestået tidstesten. Kranietatoveringsdesign kan dateres tilbage til selve tatoveringens historie. Unikke kranietatoveringer er blevet brugt i forskellige kulturer og stammer til at formidle budskaber om død, triumf og oprør. Disse fantastiske kranietatoveringer i nyere tid har vundet indpas i andre former, såsom kraniet slik -tatoveringer fra den mexicanske kultur. Kranietatovering har også betydning i den religiøse sammenhæng. I kristendommen symboliserer det evigheden og dødens sikkerhed. I denne artikel vil vi se på verden af ​​disse fantastiske kranietatoveringer.

Billedet af kraniet har en universalitet i sit billede. Uanset hvor du kommer fra, ved du med det samme, at et kranium betyder død og fare. Måske er det grunden til, at kranietatoveringsdesignet stadig er et af de ældste og meget udbredte. Mænd og kvinder kan lige så godt lide kranietatoveringen. I nyere tid har kranietatoveringen gennemgået mange ændringer i dens skildring. Det er ikke bare.

Kranietatoveringsdesign med de bedste billeder

Kranier er en integreret del af mange tatoveringsdesigner. Selvom de burde repræsentere forfald og død, bruges kranietatovering generelt til deres udseende snarere end deres symbolske betydninger. Et af de mest eftertragtede tatoveringsdesigner, der er gjort for at se cool ud. Selvom en kranies form og form er typisk og ikke kan rodes rundt med meget, kan du stadig tilføje flere variationer til kranietatoveringsdesign! Her er de ni bedste designs til kranietatoveringsdesign, som du kan vælge imellem.

Kranietatoveringsdesignene har altid været super seje blandt alle generationer. Forskellige designs, når de er vedhæftet, giver en fantastisk effekt til kranietatoveringer. For nylig har Harley Davidson -tatoveringer med kranium fanget øjet på tatoveringselskere.

Store og små kranietatoveringer til mænd og kvinder:

Følgende er de mest populære og meningsfulde kranietatoveringsdesign med billeder til mænd og kvinder er som følger.

1. The Deadly Half Sleeve Skull Tattoo:

simpel kranietatovering

Denne variant af kranietatoveringen udføres hovedsageligt af mennesker, der er klar til at møde enhver fare. Betydningen af ​​denne tatovering betyder fare og død. Denne type tatovering foretrækkes primært af cyklister. Som tatoveringen definerer, risikerer cyklister altid deres liv ved at køre ud. Derfor er denne tatovering bedst egnet til dem. Det udføres også af de mænd, der ønsker at påvirke deres fjender en fare. Den mørke og lyse skygge øger dens unikke karakter, og hornene, der kommer ud af kraniet, tilføjer sit farlige udseende.

 • Bedst egnet til: Den brændende kranium er et tegn på oprør og fare, og derfor passer denne til en mand.
 • Foretrukket blæk: Sort og brun.
 • Hvor: Disse onde kranietatoveringer kræver den rigtige mængde overfladeareal, og armen ville være perfekt til dette.
 • Størrelse: Mellem til stor.
 • Hudfarve: Retfærdig eller hvedeagtig.

2. The Pirate Skull Tattoo:

kranium tatovering billeder

Dette er en af ​​de mest trendende kranietatoveringer i disse dage. Betydningen af ​​denne tatovering er at leve livet uden regler. Dette kranietatoveringsdesign udføres af piratelskerne og symboliserer kunsten at leve livet efter deres egne regler. Folk, der ikke kan lide at leve på andres befalinger, samt har deres normer for at leve et lykkeligt og sjovt liv, bliver tiltrukket af denne type tatoveringer.

 • Bedst egnet til: Mænd og kvinder, der er oprører i hjertet, og sejler mod tidevandet, bør have denne piratkranietatovering udført.
 • Foretrukket blæk: Flere farver er blevet brugt til denne tatovering med sort, der dominerer det meste af denne piratkranietatovering.
 • Hvor: Armene eller brystet.
 • Størrelse: Mellem til stor.
 • Hudfarve: Ret eller hvedeagtig hudfarve.

3. Tribal Skull Tattoo Art til mænd:

bedste kranietatoveringer

Denne type stammeskalle tatovering udføres bredt af. De mennesker, der er inspireret af stammekastdesignerne, er dem, der i høj grad får lavet denne tatovering. Tatoveringen kan også ændres ved hjælp af forskellige stammegeometriske designs ved siden af ​​kraniet for at føje til sin flair. For stammekasten var denne slags kranietatoveringer et tegn på minder om de kære, der døde, samt tegn på spøgelsesagtige fremtoninger. Det findes generelt i mørk sort farve, men nogle trendy mennesker bruger også farver for at gøre det mere iøjnefaldende.

 • Bedst egnet til: Dette er en stammeskalle tatovering er streng, hvilket betyder, at hvert slag og kurven har en betydning for det og er en af ​​de store kranietatoveringsideer til fyre.
 • Foretrukket blæk: Sort blæk har været flittigt brugt.
 • Hvor: På armene, der når op til albuen.
 • Størrelse: Mellem til stor.
 • Hudfarve: Ret eller hvedeagtig hudfarve.

4. En kunstnerisk blomsterskalle -tatovering på armen:

kranium hånd tatovering

Dette søde tatoveringsdesign af et kranium er mere kreativt og kunstnerisk. Det udgør et kranium ved hjælp af blomster. Således har den en mere innovativ kunst. Det ser smukt og malerisk ud og vælges derfor mere af kvinder. Blomsterne kan være farvede eller i monokrom. Blomsterne dukker op fra kraniets øjne, symboliserer kærlighed og lidenskab.

Dette søde tatoveringsdesign af et kranium er mere kreativt og kunstnerisk. Det udgør et kranium ved hjælp af blomster. Således er det en mere innovativ kunst. Det er en af ​​de smukke kranietatoveringer, som en kvinde kan have. Blomsterne kan være farvede eller i monokrom. Blomsterne dukker op fra kraniets øjne symboliserer kærlighed og lidenskab. De forskellige blomstermotiver i denne tatovering føjer til sin skønhed med flere betydninger, for f.eks. Betyder rosen kærlighed, lilje betyder fred osv. Dette er et af de mest populære og ekstraordinære kranietatoveringsdesign, hvilket er en enestående kreativ idé.

 • Bedst egnet til: Placeringen af ​​blomsterne i denne kraniet blomst tatovering har en betydning for det og kan vælges af kvinden.
 • Foretrukket blæk: Flere farver er blevet brugt i vid udstrækning.
 • Hvor: Dette er en af ​​de tatoveringer, der skal vises på skærmen.
 • Størrelse: Medium til stor tatovering.
 • Hudfarve: Ret eller hvedeagtig hudfarve.

5. Skull Par Tattoo med sommerfugle på ryggen:

Kranium par tatovering med sommerfugle på ryggen

Denne kranietatovering er dog meget romantisk. Det består hovedsageligt af to kranier, en han en kvinde. Forskellen i deres køn fremgår af tilføjelsen af ​​specifikke udsmykninger. De vises omfavne hinanden med fugle eller blomster omkring dem. Hvis det er bygget, indeholder dette design passende alt det smukke, romantiske og alligevel fantastisk inspirerende look. Det ser ud til at udtrykke det faktum, at den, du fik den tatovering med, vil være hos dig for altid. Længe efter din krop er forfaldet og kun dine kranier er tilbage.

 • Bedst egnet til: Kraniumens kærlighedstatoveringer skildrer mistet kærlighed eller evig kærlighed, i hvilket tilfælde både mænd og kvinder kan gøre dette.
 • Foretrukket blæk: Ren sort kranietatovering.
 • Hvor: Denne kunst kræver meget, og derfor ville det være en fantastisk tatovering af kraniet.
 • Størrelse: Medium til stor størrelse.
 • Hudfarve: Rigtig eller hvedeagtig hudfarve.

6. Skull and Time Tattoo med betydning:

Kranium og tidstatovering med mening

Dette kranietatoveringsbillede har et unikt udseende. Det inkluderer et kranium og et ur. Dette betegner tidspunktet for en persons død. Det angiver også den forkerte tidskamp, ​​man har ført i livet. Denne tatovering kan også laves for at vise den perfekte tid, man har mistet nogen ekstraordinær. Den mørke farve og nuancer tilføjer til sin skønhed. Denne tatovering er stærkt båret på ryggen og på armene, hvor de får et bredt område. Nogle får det også gjort på brystet.

 • Bedst egnet til: med indviklede detaljer har denne halve kranietatovering et ur over hovedet med tiden frosset, hvilket viser tabet af en elsket. Dette er en god kranium tatovering ideer til fyre.
 • Foretrukket blæk: Sort kranium tatovering.
 • Hvor: Dette design ville være en perfekt tatovering af kraniet.
 • Størrelse: Stor.
 • Hudfarve: Ret eller hvedeagtig hudfarve.

7. Sugar Skull Tattoo Design til kvinder:

Sugar Skull Tattoo Design til kvinder

Denne kranietatoveringskunst udføres bredt af kvinderne i mexicanske byer. Denne sukkerskalle -tatovering kan være af to typer, den mexicanske kranietatovering og Candy -kranietatoveringen. Mexicanerne fejrer en dag, der hedder De dødes dag, hvor familierne samles og laver et kranium. Dette tatoveringsdesign er derfor skabt til kvinder og givet et spændende look med blomstermønstre langs.

 • Bedst egnet til: Denne mexicanske kranietatovering er perfekt til kvinde og piger i ung alder, der har mange kontraster til deres karakter.
 • Foretrukket blæk: Flere farver er blevet brugt i denne tatovering for at bringe definition til forskellige blomster i kraniet.
 • Hvor: Dette er en fremragende ideer til tatovering af kraniet underarm.
 • Størrelse: Medium.
 • Hudfarve: Ret eller hvedeagtig hudfarve.

8. Girly Shape Skull Tattoo Designs:

Tatoveringsdesign med pigeformet kranium

At lave en pige -kranium er en rimelig let opgave. Tilføj bare nogle buer og vipper og brede doe øjne, og du er færdig. Samlet set ser dette kranium i form af tatoveringsdesign sødt og attraktivt ud. Det giver dig et funky look og vælges af piger frem for drenge. Denne tatovering er også mere delikat skabt af små teenagere. Også små piger, der er tiltrukket af at have en tatovering, kan have denne tatovering til et buttet look.

 • Bedst egnet til: En rimelig behagelig tatovering at ætses ind i huden. Dette er en tatovering kan være den første kranietatovering for kvinder, og piger kan komme i deres yngre alder.
 • Foretrukket blæk: Lyserød, violet og sort.
 • Hvor: dette udgør et fremragende kranietatoveringsdesign til lårene.
 • Størrelse: Medium.
 • Hudfarve: Ret eller hvedeagtig hudfarve.

9. Et mekanisk kranietatoveringsdesign på låret:

kranietatoveringer designs til mænd

Et kranium indlejret i tandhjul og omgivet af andre mekaniske dele giver en fremragende tatovering! Det har hele fysikeren gået til himlen. Gearene tilføjer sin charme og får det til at se mere kreativt ud. Selvom disse designs ikke er så skræmmende, vil de stadig give dig anerkendende blikke.

 • Bedst egnet til: Dette er et eksempel på Harley Davidson kranietatoveringer, som normalt vedtages af motorhoveder, der bruger det meste af deres tid på at ride og rejse. Mænd og kvinder kan lige så godt gøre dette.
 • Foretrukket blæk: Dette er en ren sort kranietatovering.
 • Hvor: På armene eller lårene.
 • Størrelse: Mellem eller stor.
 • Hudfarve: Lys eller brun teint.

10. Smokey Skull -tatoveringer til ben:

Smokey Skull -tatoveringer til ben

Denne kranietatovering til mænd ser ud til at være perfekt til benet. Den mørke sorte farve med et gråt skur giver det et livligt look. Det grålige skur i kraniets øjne giver det en farlig effekt. Denne tatovering symboliserer fare. Kraniet ser ud til at være vildt, forfærdeligt og giver et perfekt spøgelsesudseende. Denne tatovering kan også bæres på skuldre og bagside, men foretrækkes mest på benet for at give et dødeligt udseende til benet.

 • Bedst egnet til: Den langstrakte hage og den vansirede kranium fremkalder frygt og skræk. Mænd, der er vilde i deres holdning, kan skildre disse onde kranietatoveringsdesign korrekt.
 • Foretrukket blæk: Dette kan ætses i monokrom eller også gøres i rent rødt.
 • Hvor: På lårene.
 • Størrelse: Medium eller stor.
 • Hudfarve: Rigtig eller hvedeagtig hudfarve.

11. Et Flaming Skull Tattoos Design på Arm:

Et flammende kranietatoveringsdesign på armen

Et kranium med røg og ild, der kommer ud af stikkontakterne, er igen et glimrende billede. Når det er gjort korrekt, tiltrækker det forsigtige blik mod dit udseende. Du kan tilføje farve til flammerne eller igen få det skraveret i monokrom. Denne tatovering er mest inspireret af filmen Ghost Rider. Stort set selv cykelrytterne bruger denne tatovering til at give et dødbringende udseende.

Et andet flammende kranietatoveringsdesign med et minimalt farveskema ville være perfekt til at dække deltoiderne. Denne tatovering skildrer raseri og vrede og er en af ​​de bedste tatoveringer til cykelryttere. Dette er en ganske maskulin tatovering, og monokrom er vejen til dette design.

 • Bedst egnet til: Den langstrakte hage og den vansirede kranium fremkalder frygt og skræk. Mænd, der er vilde i deres holdning, kan skildre disse onde kranietatoveringsdesign korrekt.
 • Foretrukket blæk: Dette kan ætses i monokrom eller også gøres i rent rødt.
 • Hvor: På lårene.
 • Størrelse: Mellem eller stor.
 • Hudfarve: Rigtig eller hvedeagtig hudfarve.

12. Fare tegn kranietatovering på benet:

kranietatoveringer til kvinder

Et kranium og to knogler, der dannes på tværs, er det universelle tegn på fare. Det er også et konventionelt design til en tatovering. Du kan få skiltet farvet i fuld sort eller få det skraveret for at give det et mere realistisk udseende. Du kan endda gøre det kunstnerisk ved at skabe dit design mere tribal. Det er helt op til dig!

 • Bedst egnet til: Kraniet og tatoveringen tatovering, er det universelle tegn på fare og er et klart tegn, der siger, pas på wielder. Dette er en ligetil kranietatovering, som mænd og kvinder kan bruge.
 • Foretrukket blæk: Dette kan ætses i monokrom.
 • Hvor: På anklen.
 • Størrelse: Små til mellemstore.
 • Hudfarve: Ret eller hvedeagtig hud.

13. Tattoo of Light Bulb Skull:

Tatovering af lyspære kranium

Dette er endnu et unikt og ud af boksen design. Det har et mere tegneserieagtigt udseende, der viser neon eller en lys pære i kraniet. Mere end ærefrygtindgydende er dette design sjovt og vil frembringe latter og anerkendende blikke. Det får dig til at se mere sød ud end at vove.

 • Bedst egnet til: De farverige kranietatoveringer er en anden genre af kranietatoveringer, der er designs, der frembringer et smil eller en latter. Mænd, der er muntre, kan få lavet denne tatovering.
 • Foretrukket blæk: En blanding af lyse farver hovedsageligt grønt, gult og orange.
 • Hvor: På armen.
 • Størrelse: Lille til mellemstørrelse.
 • Hudfarve: Ret eller hvedeagtig hud.

14. Horned Skull Tattoo Design til mænd:

Horned Skull Tattoo Design til mænd

En hornet kranium ligner en grotesk djævel. Man bør have mod til at iføre sig dette design, da det ikke er for svaghjertede. Når det er gjort, vil det give dig et ekstremt oprørsk udseende. Ingen ville tænke på at rode med dig efter et blik på denne tatovering. Denne tatovering bæres hovedsageligt af brydere og stuntmænd, da den afspejler deres faglige egenskaber.

 • Bedst egnet til: Med det djævelske horn og den smilende kranium er dette ene design ondt og skræmmende. Mænd, der er stærke, oprørske og magtfulde, bør have dette design indgraveret.
 • Foretrukket blæk: Ren sort skal bruges til disse onde kranietatoveringer.
 • Hvor: På armen eller læggen.
 • Størrelse: Lille til mellemstørrelse.
 • Hudfarve: Ret eller hvedeagtig hud.

15. Lille Angry Skull Tattoo på anklen:

Lille Angry Skull Tattoo på anklen

I stedet for en stor detaljeret tatovering kan du få en lille iørefaldende. Små kranietatoveringer som denne ser bedst ud på dit håndled eller din ankel. En lille sort kraniumskitse giver dig den vovede kant uden at få dig til at se alt for rebelsk eller gotisk ud. Du kan endda gøre den sød ved at variere dens udtryk. Ovenfor er nogle smukke, dødelige kranietatoveringer udført af de unge i disse dage. Tilføj flere nye ideer og farver til det, og skab dine nye nuancer. Dette design har kun en kontur, og det er normalt huden, der fylder i kraniet, og derfor kan mennesker med lys hud have dette.

 • Bedst egnet til: Minimalistisk og perfekt. Denne halve kranietatovering har en universel appel til den og kan bæres af mennesker af begge køn.
 • Foretrukket blæk: Sort.
 • Hvor: Mænd kan få dette gjort på bagsiden af ​​nakken, mens kvinden kan have det på deres ankel eller sener.
 • Størrelse: Lille størrelse.
 • Hudfarve: Ret eller hvedeagtig hud.

Yderligere tips/forslag:

Kranietatovering giver en anden betydning ved den måde, den er afbildet på. Før dig sikrer blæk, at du er opmærksom på betydningen forbundet med kranietatoveringen og dens baggrundsrelevans. Vær også sikker på, hvor du vil have dem tatoveret. Da en kranietatovering er fed og ganske iørefaldende for øjnene, bør der tages godt hensyn til det personlige valg af placeringen.

Flere tatoveringsdesigner:

Bedste kranietatoveringsdesign med bedste billeder 1

Bedste kranietatoveringsdesign med bedste billeder 2

Bedste kranietatoveringsdesign med de bedste billeder 3

Bedste kranietatoveringsdesign med de bedste billeder 4

Bedste kranietatoveringsdesign med bedste billeder 5

Bedste kranietatoveringsdesign med bedste billeder 6

Bedste kranietatoveringsdesign med bedste billeder 7

Bedste kranietatoveringsdesign med bedste billeder 8

Bedste kranietatoveringsdesign med de bedste billeder 9

Bedste kranietatoveringsdesign med bedste billeder 10

Der er ingen mangel på ideer, når det kommer til tatoveringsdesign og mere til kranietatoveringer. Designet har eksisteret så længe, ​​at en søgning på interessen med dine ideer chippet ind vil give dig et væld af muligheder. Vi har her gjort din idé -søgning lettere ved at vælge de bedste 25, vi fandt egnede til forskellige aldersgrupper og køn.

Vi glæder os til at høre om din oplevelse.