Egyszerű tippek festett hajra

Manapság sokan szeretnek hajat festeni. Ez olyan, mint egy új divat -nyilatkozat mindenkinek. Az élénkpirostól a kékig, a csíkokon át a rózsaszínig és a lilaig a színek nem tűnnek véget. A lehetőségek és annyira, hogy összezavarodhat, melyiket érdemes választania. Öltözködési érzékétől, arcszínétől és alakjától függően válasszon olyan színt, amely kiegészíti a vonásait, és hízelgő egészét..

tippek-festett hajhoz

De mindig emlékeztessen magára egy dolgot; hogy távol maradjon az ammóniától. Károsítja a hajat és száraz, durva és törékeny lesz. Felszívja az összes nedvességet, és nagyon kellemetlen megjelenést kölcsönöz. Ezen kívül nem kell sokat aggódnia.

Hajápolási tippek festett hajra:

tippek-festett hajhoz

Annak érdekében, hogy gondosan ápolhassa festett haját, olvassa el ezt a cikket, amely alapvető ötletet és megértést ad arról, hogy mit kell tennie annak érdekében, hogy megőrizze elbűvölő és fényes haját..

Vegyi kezelés nélkül:

Mielőtt festené a haját, győződjön meg arról, hogy az előzőtől számított három -négy hétig nincs vegyi kezelés. Ebben az időben gondosan vigyázzon a hajára, és tartózkodjon a szárítóktól, hajvasalóktól, hajcsavaróktól és egyéb divatos hajformázó termékektől. Mossa meg megfelelően a haját, és igyon sok vizet egész nap, hogy hidratált, friss és könnyű legyen.

1. Kondicionálás:

kondicionáló-haj-színezett hajra

Hogy színezett hajad életben maradjon, sugárzó és gyönyörű legyen; mindenképpen ki kell próbálni valamilyen kondicionálást. Egy tálban törjön össze egy banánt, egy kis joghurtot és egy tojást. Jól keverje össze és vigye fel a hajra. Hagyja még egy órát. Enyhe samponnal mossa le. Ez az otthoni gyógymód sima és jól kondicionált hajra van szüksége. Ha nem kondicionál, a szín biztosan nem rendeződik a fejbőrön. Ha nem biztos a hajrutinjában, bemehet egy szalonba, és felkérheti egy szakértőt, hogy végezze el a kondicionálást. A szakmai segítség mindig sokkal jobb, mint otthon.

2. Forró olaj kondicionálás:

Forró olaj kondicionálás

Jó mennyiségű kókusz- vagy olívaolajat használhat a haj masszírozására. Ez az egyik leghíresebb lépés, amelyet az emberek használtak annak érdekében, hogy vonzó és elbűvölő színű hajat kapjanak. Mindössze annyit kell tennie, hogy felmelegíti az olívaolajat, és várja meg, amíg felmelegszik. Ezt követően masszírozza a fejbőrt a következő tizenöt -húsz percben. Légy gyengéd az ujjhegyekkel, és ne felejtsd el, hogy nyugodtnak érzed magad. Ez a lépés bőségesen áldja meg a haját.

3. Vágás és fúvásos szárítás:

hajszárító-haj-színezett hajhoz

Az utolsó dolog, amit a hajjal színezés után meg akar tenni, az a szárítás. Hagyja, hogy a haja természetes módon megszáradjon. Ha használni szeretné, próbáljon ki egy hűvös szélbeállítást, hogy száraz legyen a haja. A következő dolog, amit helyette meg kell tennie, a vágás. Havonta egyszer el kell mennie a szalonba, és le kell vágnia a hajvégeket. Ez megakadályozza a sérüléseket és a töredezett hajvégeket.

4. Egy ideig tilos úszni:

Nő úszik a medencében

Miután festette a haját, a következő hetekben kerülje a medencébe jutást. Ez annak köszönhető, hogy a vízben található klór nagymértékben károsítja a haj minőségét. De ha mégis szeretne úszni, viseljen úszósapkát, hogy védelmet nyújtson a hajának. Ez az egyik legfontosabb lépés a színezés után.

5. Sampon és kondicionálás színezés után:

Sampon és kondicionálás színezés után

Miután befejezte a hajfestést, fontos, hogy samponozzon. De győződjön meg arról, hogy az Ön által használt termék védelmet nyújt a hajszínnek. Az ilyen típusú samponok nem mossák el a színeket, és nem segítik a molekulákat a jobb letelepedésben. Szüksége lesz egy jó kondicionálóra is, hogy kiegyensúlyozza a haj nedvességtartalmát. Mivel vegyszereket, például ammóniát használtak a hajfestéshez, olyan színvédő kondicionálót kell használnia. A hajad fényes és fényes lesz ezek után.

6. A vazelin ereje:

vazelin-zselé-festett hajhoz

Néhány hajszakértő szerint meg kell próbálnia egy nagyon természetes és egyszerű árnyalatot használni a hajfestés során, és ne menjen valami túlzásba. De ha olyan színekre vágyik, mint a szőke és a barna, akkor a szín felvitele előtt vazelint vigyen fel a hajára. Ez megakadályozza a festést, és természetes fényt és fényt kölcsönöz a hajnak. A színezés megkezdésekor időzítőt is elindíthat. Amikor elkezd csengeni, alaposan öblítse le a haját, amíg teljesen tisztának és tisztának nem tűnik. Az általános megjelenés kitűnő és teljesen ragyogó lesz.

7. Használjon hajmaszkot:

Használjon hajmaszkot

Hajat vagy fehérje maszkot kell használnia, hogy feltöltse és hidratálja a haját a festett haj után. Vegyünk egy kis banánt és mézet, és törjük össze. Készíthet pasztát tojásból és majonézből is, és felhasználhatja a javára. Javasolt egy hagyható kondicionáló is. Ez megvédi haját a nap ultraibolya sugaraitól, és kezelhetőbbé és világosabbá teszi. Ne végezzen hajmaszkot hetente többször, mivel a túlzás tönkreteheti a haj minőségét.

8. Csináljon javító tesztet:

Ha otthon színezi a haját, mindig végezzen foltvizsgálatot. Ez azt mutatja, hogy nem allergiás a termékre. És ha végül észrevesz valamilyen negatív reakciót, akkor érdemes megváltoztatni a terméket. Mielőtt azonban valamilyen terméket választana magának, győződjön meg arról, hogy konzultált szakemberrel vagy stylisttal, mert ők mindig a legjobb tanácsokat tudják adni. Ezzel soha nem tévedhet.