15+ Bedste Bull Tattoo Designs og deres betydning!

Tatoveringer er ikke bare designs på kroppen. De er en repræsentation af, hvem personen er, og hvad de tror på. De fleste af disse designs er inspireret af naturen som dyr, flora, fauna, fugle osv. Dyretatoveringer er altid på forespørgsel, da hvert dyr har en bestemt betydning. I denne artikel skal vi tale om et dyr, der symboliserer magt og styrke- Tyren. Bull Tattoo designs er ekstremt populære blandt mænd, da det repræsenterer energi. De fleste berømtheder, især dem fra sportsbanen, foretrækker tyretatoveringer, for det giver en betydning, at de altid er klar til udfordringer. Læs videre for at tjekke nogle af de bedste tatoveringsbilleder.

Bull Tattoo Betydning og dens betydning:

En tyr er et stærkt og stærkt dyr. IT symboliserer maskulinitet og høj energi. Tyre har en religiøs betydning i mange kulturer, som Bull God Apis i Egypten, eller Lord Nandi, Lord Shivas redskab i hinduistisk mytologi. Tyr repræsenterer den sande kampånd, og derfor bruges de i vid udstrækning i mange sportslogoer. De symboliserer også styrke, magt, harmonibeskyttelse, frygtløshed, mod. En anden interessant kendsgerning hos Bull er, at den bruges til at repræsentere døden, da Bull også er køretøjet til Lord Yama, dødens gud.

Bull tatoveringsdesign blev populært af den berømte WWE -berømthed Rock, der er et ikon for en ægte fighter. Mens tyretatoveringer er mest foretrukne af mænd, får mange kvinder det også gjort for at bryde kønsstereotyperne.

Bedste tatoveringsdesign og deres betydning

Bedste Bull Tattoo -billeder med betydninger:

Her præsenterer vi de bedste Bull Tattoo Designs med billeder og deres betydning for både mænd og kvinder er blevet optaget i de følgende afsnit.

1. Raging Bull Tattoo Design på Arm:

Bull Tattoo Design på arm

De rasende tyretatoveringsdesigner er nogle af de mest almindelige tyretatoveringer, der skal ses i dag. De består normalt af en vred tyr omgivet af røde flammer. Disse røde flammer står for styrke og kraft. De er meget moderigtige og stilfulde at se på. Det bæres generelt på triceps for at vise styrke og dødelig personlighed. Det er meget almindeligt og meget populært blandt folk, der er cyklister og fængselsbandemedlemmer. Dette er en af ​​de mest populære tyretatoveringer til mænd.

 • Bedst til: Denne tyrearm tatovering er bedst til mænd, der er magtfulde og vrede. Vred betyder ikke fysisk fare, men en holdning til at tage noget op og hvile ikke før det er gjort.
 • Foretrukket blæk: Dette ser godt ud med rødt og sort blæk
 • Hvor: Denne rasende tyretatovering ser godt ud, når den er udført på biceps og skuldre.
 • Størrelse: Mellem til stor tyr ser godt ud, da den tydeligt kan afsløre ansigtsudtryk.
 • Hudfarve: Denne tatovering er bedst egnet til dem med hvidt til lys hud.

2. Bull Fighting Tattoo Designs til kvinder:

Bull Fighting Tattoo Designs til kvinder

Tyrefægtning er en væsentlig del af den spanske kultur og er blevet afspejlet i form af tatoveringer blandt mange mennesker. Det er velegnet til fareelskende personer. Det viser eventyr i lyset af døden, frygtløshed og bæres af mennesker, der elsker at leve deres liv på kanten. Dette tatoverer endda portrætter af, at mænd tør gøre noget, hvis han tør gøre det og kan møde enhver form for farer. Her på billedet kan du se den vrede tyr kæmpe med en mandstatovering smukt dekoreret af kunstner på kropsdelen.

 • Bedst til: Denne tatovering er for både og kvinder, der har en ægte kampånd. De er klar til at overvinde alle udfordringer og er villige til at tage enhver risiko for at nå deres mål
 • Foretrukket blæk: Tyren ser godt ud i sort, mens manden kan designes med farver.
 • Hvor: Denne tatovering ser perfekt ud på skuldre, biceps og nakke
 • Størrelse: Store tatoveringer ser bedst ud, da de har brug for at dække mange detaljer
 • Hudfarve: Dette er bedst til lys hudfarve for bedre synlighed af farver.

3. Tribal Bull Tattoo Design på brystet:

Tribal Bull Tattoo Design på brystet

Tribal Bull Tattoos er et passende tatoveringsdesignvalg til dem, der leder efter et stærkt og heroisk look. Disse tatoveringer taler meget om personens natur og fortæller os også om hans ideologier. Tyretatoveringsdesignerne er fremragende at se på, kan dække en stor del af kroppen og se bedst ud, når de er indskrevet på brystet.

 • Bedst til: Denne stammetatovering er perfekt til mænd, der leder efter udfordringer og raser efter at nå deres mål. Tatoveringen repræsenterer også en stærk forbindelse til deres oprindelige kultur.
 • Foretrukket blæk: Tyren ser godt ud i sort og antydninger af rødt blæk.
 • Hvor: Denne tatovering ser fantastisk ud på brystet
 • Størrelse: Da brystet er et stort område, fungerer et stort design i passende størrelse godt.
 • Hudfarve: Dette er bedst til mørk til lys hudfarve.

4. kinesiske Bull tatovering designs:

Kinesiske Bull Tattoo Designs

The Chinese Bull Tattoo Designs har ekstremt eksotiske udtryk. De er meget tiltalende og rige at se på. De står som et symbol på udholdenhed, langmodighed, stabilitet og beslutsomhed. Og også stå for hårdt arbejde og materialisme. Dem, der ønsker at give sig selv et traditionelt kinesisk look gennem deres tatovering, bør bruge det kinesiske Bull Tattoo Design.

 • Bedst til: Denne tatovering til brystet er ideel til mænd og kvinder, der tror på hårdt arbejde og udholdenhed. De repræsenterer også rigdom og kærlighed til det eksotiske.
 • Foretrukket blæk: Denne tatovering ser perfekt ud, når den er udført i sort blæk.
 • Hvor: Bryst er det bedste område til at få denne tyretatovering
 • Størrelse: En tatovering i stor størrelse er ideel til at dække brystområdet.
 • Hudfarve: Dette er bedst til mørk til lys hudfarve.

5. Blue Bull Tattoo Design:

Blue Bull Tattoo Design

Blue bull -tatoveringen har været afgørende for kvinder. Det er meget attraktivt at se på og har et meget tydeligt udseende. Det står som et symbol på beskyttelse, styrke og enhed og er blevet brugt af mange kvinder sent. Denne tyretatovering på armen indikerer muskelegenskaber. Kvinder, der var denne tatovering afspejler deres beskyttende natur, der ikke tøver med at tage hårde beslutninger i livet.

 • Bedst til: Denne tatovering er perfekt til kvinder, der er frygtløse og altid er klar til udfordringer. De repræsenterer også styrke og modstandsdygtighed.
 • Foretrukket blæk: Denne tatovering ser perfekt ud, når den er udført i sort og blåt blæk
 • Hvor: Du kan få dette gjort på brystet, biceps og skuldre.
 • Størrelse: En mellemstor til stor tatovering ser fantastisk ud for at gøre de blå farver synlige
 • Hudfarve: Dette er bedst til kvinder med lys hud

6. Black Bull Tattoo Designs:

Black Bull Tattoo Designs

En sort tyr tatovering er normalt en meget vred, der altid er klar til at springe. Dens næse er altid blusset op, og den er for evigt klar til at angribe. Det ser voldsomt, fedt og vildt ud. Folk vælger generelt denne type design, da det betyder dristighed, vildskab og heftighed i dem. Desuden bæres denne type tatoveringer ikke af normale mennesker. Denne type tyretatovering er et symbol på, at oprørere tør noget.

 • Bedst til: Dette er for både mænd og kvinder, der er vilde og voldsomme. Især for mennesker, der ikke er bange for at træffe beslutninger, er denne tyr det perfekte symbol.
 • Foretrukket blæk: Tatoveringen udføres bedst med sort blæk og et strejf af brun farve
 • Hvor: Tyren ser godt ud på ryg, skuldre og endda biceps
 • Størrelse: Stor tatovering er den bedste for bedre synlighed af detaljer
 • Hudfarve: Lyshudede mennesker kan bære denne tatovering ubesværet

7. Rocking Red Bull Tattoo Design til mænd:

Red Bull Tattoo Design til mænd

Red Bull Tattoos har en tendens til at se meget hård og lovende ud. Det bæres normalt på armen og giver et udtryk af vrede væk. Det står som et symbol på aggression, beslutsomhed og magt og er blevet meget populært i disse dage. En rød tyr med damp, der stiger op fra næseborene og fødder stamper på jorden, som om den er klar til at oplade, er nogle af de almindelige tyretatoveringsdesigner.

 • Bedst til: Mænd og kvinder, der er hårde og dristige vælger denne red bull tatovering. Disse mennesker er fast besluttet på at forfølge deres mål og vil ikke hvile, før målet er nået
 • Foretrukket blæk: Tatoveringen udføres bedst med sort og rødt blæk
 • Hvor: Det bedste sted for denne tatovering er på ryggen og skuldrene. Godt tonede biceps er også ideelle til denne tatovering.
 • Størrelse: En mellemstor til stor tatovering ser godt ud på kroppen
 • Hudfarve: Selvom det er beregnet til lyshudede mennesker, supplerer mørk hudtone også tatoveringens røde farve

8. Bull Head Tattoo Design på skulderen:

Bull Head Tattoo Design på skulderen

Bull Head Tattoos består af tyrens hoved med dampe, der kommer ud af næseborene. Det har et vredt udtryk, er meget almindeligt og nogle af de bedste tyretatoveringer ses som meget populære på grund af deres størrelse og sort. Det fås i en række forskellige designs og giver dig endda fleksibiliteten til at vælge fra det uendelige hav af tatoveringer. Du kan denne type tyr tatovering designs er prydet for det meste, mænd.

 • Bedst til: Dette er især for mænd, der altid er i raseri efter at opnå noget. De er en lige blanding af hjerner og brawns. Denne tyretatovering repræsenterer maskulin styrke ved hjælp af tyrens hoved, hvilket er den stærkeste del.
 • Foretrukket blæk: Sort og rødt blæk er ideelt til dette tatoveringsdesign
 • Hvor: Du kan få dette udført på ryg og skuldre. Det ser også godt ud på Biceps.
 • Størrelse: Stor tatovering ser fantastisk ud på bagsiden
 • Hudfarve: Dette er bedst egnet til mænd med lys til hvedeskind, der har glat og fejlfri hud på ryggen.

9. Celtic Bull Tattoo Designs til fyre:

Celtic Bull tatoveringsdesign til fyre

Celtic Bull Tattoo Designs er en definition af enorm styrke og udholdenhed. Kelterne var krigere og var kendt for deres slidende og hensynsløse kampfærdigheder. De var hårde og stærke mennesker, der stod som en repræsentation af mod og ridderlighed. Ideen om Celtic Bull Tattoo Designs har eksisteret i flere år og er virkelig en sej og funky tatovering at vælge imellem.

 • Bedst til: Keltiske tyretatoveringer foretrækkes normalt af mænd, der ikke ønsker at gå på kompromis med noget i deres liv. Det er også et tegn på rigdom og seksuel skarpsindighed hos mænd.
 • Foretrukket blæk: Keltiske tyretatoveringer udføres bedst med sort blæk
 • Hvor: Denne tatovering er perfekt på Biceps, skuldre og ryg
 • Størrelse: Mellemstore og store tatoveringer ser ideelle ud, da de fine detaljer skal ætses godt.
 • Hudfarve: Bedst til mørke og lys hudtonede mennesker

10. Taurus Bull -tatoveringer på ryggen til mænd:

Tyretatoveringer på ryggen til mænd

Som et af de tolv stjernetegn er Taurus Zodiac tatoveringsskilt meget populært blandt både mænd og kvinder. De mennesker, der er født under dette stjernetegn, udviser personlighed som forsigtige, vedholdende og forsigtige. Taurus tatovering repræsenterer ensindethed, viljestyrke osv. Styling af denne type tatoveringer kan du let portrættere, at du er født mellem 14. maj og 19. juni er Tyr.

 • Bedst til: Denne tyretatovering med ekstra store horn repræsenterer mænd, der ønsker at have et overskud af alt. Disse mennesker hengiver sig til materialistiske fornøjelser og lever livet fuldt ud.
 • Foretrukket blæk: Grundfarven er udført i sort blæk, mens de fine detaljer bruger antydninger af røde og brune blæk
 • Hvor: Der er ikke noget bedre sted til denne tatovering end ryggen med de to horn, der dækker skuldre og arme
 • Størrelse: Dette gøres i ekstra stor størrelse for at dække alle de fine detaljer inde i mønsteret
 • Hudfarve: Dette er et ideelt design til mørke og lyshudede mennesker

11. Romantisk tyr dækket af rosenblade:

Tyr dækket af rosenblade

Tyr dækket af smuk rose bæres generelt af hunner. Da tyr viser styrke, kraft og aggression, betegner rosenblomsten skønhed og charme. Disse typer tatoveringer er meget tiltalende, da den har et meget unikt udseende, og denne tatovering viser en perfekt balance mellem kræfter og skønhed. Det slører også den fine kløft mellem begge køn og bevarer den fine balance mellem mænd og kvinder.

 • Bedst til: Denne tyr og rosen tatovering repræsenterer kvinder, der er ægte krigere, men alligevel vælger at bevare nåde og kvindelighed. Det betyder også en perfekt balance mellem skønhed og hjerner!
 • Foretrukket blæk: Tyren er ætset i sort farve, mens rosen er udført i røde, rødbrune nuancer. Du kan også tilføje grønt blæk til bladene.
 • Hvor: Denne tatovering ser fantastisk ud på skuldre, biceps og arme.
 • Størrelse: En stor tatovering ser fantastisk ud til at fange seernes opmærksomhed.
 • Hudfarve: Denne tatovering kan udføres af mørke og lyshudede mennesker.

12. Angry Bull Tattoo Design:

Angry Bull Tattoo Design

Tyre betragtes som en sporbevidst, og en vred tyr skildrer rå maskulin magt. Tyrens ansigt rasede af vrede og dampe, der kom ud af næseborene, kan smukt skildres på brugerens arme. Det har et meget skræmmende udseende, da det har røde frygtindgydende glødende øjne. Dette repræsenterer også den ypperste kraft, styrke og modstandsdygtighed.

 • Bedst til: Denne tatovering er især for mænd, der har både fysisk og mental styrke. Det er et symbol på en aggressiv holdning, vrede og frimodighed.
 • Foretrukket blæk: Denne tyretatovering udføres bedst i sorte og brune nuancer.
 • Hvor: På grund af tyrens store størrelse er dette design velegnet til brystet og ryggen
 • Størrelse: Denne tyr er bedst synlig i stor størrelse. Hvis du planlægger at få dem udført på nakke og skuldre, skal du vælge mindre størrelser.
 • Hudfarve: Dette ser dejligt ud på hvedeagtige og lyshudede mennesker.

13. Sjældent symbol på en tatovering:

Sjældent symbol på en tyretatovering

Nogle mennesker kan lide at få et meget anderledes og sjældent symbol sammen med portrættet. Denne type design viser personens unikke karakter og viser dens trang til at gøre ting anderledes end andre. Dette symbol, der er påført lige i billedet, er et sjældent motiv, der viser horn og en cirkel på personens krop, så det ser anderledes og unikt ud.

 • Bedst til: Dette tatoveringsdesign er velegnet til både mænd og kvinder, der ønsker at adskille sig fra andre. Det symboliserer en nysgerrighed for at udforske det nye og at gøre tingene anderledes.
 • Foretrukket blæk: Bedst udført i sort blæk, med strejf af brunt og rødt blæk
 • Hvor: Dette kan gøres på enhver del af kroppen, hvor arme, biceps, skuldre og nakke er ideelle steder.
 • Størrelse: Fra lille til stor størrelse kan dette design laves i enhver størrelse afhængigt af kroppens sted
 • Hudfarve: Dette passer bedst til hvede, mellemstore og lyshudede mennesker

14. Simple Bull Tattoo Design:

Enkelt tatoveringsdesignMange mennesker kan lide at lave tatoveringer, der er meget enkle, men også har en dybere betydning. Så denne type simple tyretatoveringsdesign er det perfekte valg for dem, da tyr kan vises på en enkel måde og symboliserer mod, magt såvel som voldsomhed. Det repræsenterer også minimalismens skønhed, som kan fange en dybere mening med mindre design. Dette er en af ​​de bedste tyretatoveringer til fyre og piger.

 • Bedst til: Dette lille tyretatoveringsdesign er velegnet til både mænd og kvinder, der kan lide at holde det enkelt, men alligevel sofistikeret. Tyren repræsenterer magt, styrke og mod.
 • Foretrukket blæk: Når vi taler om minimalisme, er der ingen bedre farve end sort blæk
 • Hvor: Dette kan gøres på enhver del af kroppen, men arme, biceps og mindre sportsgrene som nakken er ideelle.
 • Størrelse: Disse udføres generelt i mindre størrelser, selvom man kan øge hakene baseret på de valgte områder.
 • Hudfarve: Den ideelle hudfarve er medium, lys og lys.

15. Stock Market Bull Tattoo Design:

Stock Market Bull Tattoo Design

En af de mest kreative tyretatoveringer kan ses på aktiemarkedet eller på Sensex. Disse tatoveringer viser aktiemarkedets bevægelse og er designet på en temmelig farverig måde. Det ligner en typisk fase af markedet, hvor aktierne handles. Disse tatoveringer er meget værdsat af de mennesker, der handler på aktiemarkedet. Aktiemarkedet tyre repræsenterer en stigning i væksten og en opadgående tendens. Det er et symbol på positivitet, håb og succes

 • Bedst til: Aktiemarkedet tyre foretrækkes generelt af mænd, der er til handel. De repræsenterer også en nidkærhed for altid at holde grafen høj.
 • Foretrukket blæk: Sort er det bedste blæk til kanten, mens du kan tilføje strejf af brun og rød
 • Hvor: De ideelle steder for tyretatoveringer på børsen er ryg, skuldre og overdel af kroppen
 • Størrelse: Gerne helst i mellemstore til store størrelser for at fange tyrens fine detaljer
 • Hudfarve: Den ideelle hudfarve er medium til lys.

16. Brahma Bull Tattoo:

Brahma Bull Tattoo

Brahma -tyren anses for at være den højeste art i kvægarterne. Denne tatovering repræsenterer højeste magt og lederskab. Den rasende tyr viser, at personen ikke er bange for udfordringer og bakkes op med selvtillid. Denne tatovering repræsenterer også familie, samfund og også en sand krigerånd. Brahma -tatovering blev populær af WWE -wrestler Dwayne Johnson, også kaldet The Rock.

 • Bedst til: Brahma tyr tatovering er bedst for mænd, der mener, at de er bedre end andre. Dette design repræsenterer også personens ultimative styrke og kraft.
 • Foretrukket blæk: Denne tatovering udføres normalt i sort, brun og rød
 • Hvor: Biceps er de bedste steder for denne tatovering, men kan også gøres på andre pletter som skuldre.
 • Størrelse: Disse gøres bedst i mellemstore og store størrelser for at fange Brahma Bulls nåde og elegance
 • Hudfarve: Denne tatovering supplerer bedst mellemstore, lyse og lyse hudtoner.

17. 3D Bull Tattoo Designs:

3D Bull tatoveringsdesign

Vil du tilføje et strejf af realisme til din krop? Dette 3D -tyrdesign ser så ægte ud, at du næsten kan mærke dets skarpe horn på brystet. 3D -kunst vinder hurtigt popularitet for at være ekstremt ægte og tæt på naturen. De er ret dyre og har brug for dygtighed og ekspertise. Skønheden i disse designs ligger i kunstens fine detaljer. Fra at vælge de rigtige farver til at få nuancerne rigtige, denne 3D -tyr er en sikker vinder!

 • Bedst til: 3D -tyrdesign er populær blandt både mænd og kvinder. De er ideelle til mennesker, der er ganske praktiske og tror på at blive så tæt på virkeligheden som muligt.
 • Foretrukket blæk: Du kan vælge sort som din grundfarve og vælge flere farveindstillinger for at få et perfekt billede.
 • Hvor: Denne tyr gøres bedst på større områder som bryst og ryg
 • Størrelse: 3D-tyre handler om fine detaljer, og kun store designs kan fange dem bedst.
 • Hudfarve: Denne tatovering supplerer bedst lyse og lyse hudtoner.

Yderligere tips til, hvordan du får en tatovering med tyren:

 • Hvis du planlægger at få ætset en tyr på din krop, så tjek disse ekstra tips til et perfekt, langvarigt tatoveringsdesign:
 • Bull tatoveringer repræsenterer vrede, vold og raseri. Så du skal virkelig forstå, om du er den rigtige person til at bære det væk.
 • Tyretatoveringer udføres ofte i små størrelser. Disse tatoveringer kan dog falme over tid og kan ende med at ligne en sort plet.
 • Hvis du planlægger at få detaljerede og komplekse designs som de keltiske tatoveringer, skal du sikre, at din kunstner er dygtig.
 • Tilføjelse af farvefarver kan tilføre et strejf af kvindelighed til de ellers aggressive tyre.

Flere tatoveringsdesigner:

Bedste Bull Tattoo Designs

Bedste Bull Tattoo Designs

Bedste Bull Tattoo Designs

Bedste Bull Tattoo Designs

Bedste Bull Tattoo Designs

Bedste Bull Tattoo Designs

Bedste Bull Tattoo Designs

Bedste Bull Tattoo Designs

Bedste Bull Tattoo Designs

Bedste Bull Tattoo Designs

Endelige tanker:

Vi håber, at disse tatoveringer har inspireret dig til at få dine helt egne Bull -tatoveringer. Disse designs er ret populære blandt mænd med rasende blod, der ønsker at leve deres liv fuldt ud, uanset hvad verden mener om dem. Selvom det er en almindelig opfattelse, at Bulls kun er til mænd, er disse designs blevet omfavnet af mange kvinder, der i moderne tid er lig med deres mandlige kolleger i enhver henseende. Hvis du er en sådan person, der ønsker at tage enhver udfordring i livet og hvile ikke, før du når dit mål, hvad venter du så på? Tid til at besøge den bedste tatoveringssalon i nærheden af ​​dig og få din tyr blækket!