15 bedste Carpe Diem tatoveringsdesign med betydning

Har du nogensinde hørt om udtrykket ‘carpe diem’? Hvis du ikke har det, er det tid, du kender til denne populære og alligevel betydningsfulde sætning. Den latinske betydning af carpe diem betyder ‘gribe dagen’. Selvom dette først blev bemærket i Horace’s Odes English Literature, har sætningen ganske fanget offentlighedens opmærksomhed på grund af den populære brug. Sætningen betyder og betyder, at personen er positiv, meningsfuld, selvsikker og frygtløs i deres liv. Sætningen senere blev set som forbundet som et symbol på lykke. Derfor er carpe diem -tatoveringsdesignene blevet populære hos moderne unge som udtryk.

I betragtning af den betydningsfulde betydning, hvis du ønsker at få en carpe diem -tatovering af en sætning, kan disse carpe diem -tatoveringsideer være gode at overveje. Den betydningsfulde og indre carpe diem -tatoveringsbetydning er ret positiv og fed, at de fleste af os elsker at få sådanne udtryk blækket. Her i denne artikel giver vi dig vores topfavorit 15 carpe diem symbol tatovering for at tjekke ud.

Bedste Carpe Diem tatoveringsdesign med betydning

Betydningsfulde Carpe Diem -tatoveringer til piger og fyre:

Bedste designs af carpe diem tatoverings skrifttyper, der med succes kan anvendes i de forskellige faser af en livscyklus, som helt sikkert også vil fylde dit hjerte med ubegrænset glæde og motivation. I betragtning af tatoveringsfrasen kan designet også passe til det, du bedst kan lide i henhold til temaet og skrifttype og farve. De 15 bedste carpe diem -tatoveringsdesign er blevet optaget her.

1. Carpe Diem Sleek Feather Tattoo:

Carpe Diem Tattoo Designs 1

Blandingen af ​​den mørke skygge, der er sammensat af Carpe Diem og den smukke fjerpen med flyvende fjerdyr, giver et indtryk af at ende sart og tilpasningsdygtigt, ligesom den fjer, der flyver væk med vindens strøm og liv, skal være strålende. Det er en opdatering, som vi burde elske i dag og ikke at udsætte den, men snarere at gribe dagen. Symbolikken i denne stil kan være lige så grundlæggende som simpelthen rammen eller bestemt og nuet til effekt. De, der elsker lille og intakt tatoveringsdesign, vil helt elske denne stil, da den er trykt med en fantastisk skrifttype og også betydningen. Det er gratis, fedt og alligevel naturligt på denne måde.

 • Kropsplacering: Denne tatovering er fantastisk, hvis den trykkes i nærheden af ​​kraveben.
 • Farve: Farven på sort er kun fantastisk til at passe til dette tatoveringsdesign.
 • Størrelse: Dette er godt at være som lille carpe diem tatoveringsdesign.
 • Hudfarve: Tatoveringen passer bedre til mere fair til mellemstore hudtoner.
 • Egnet køn: Kvinder kan helst få dette design blækket.

2. Carpe Diem Tattoo med Musical Touch:

Carpe Diem Tattoo Designs 2

Musical Carpe Diem tatoveringsoversigt er at minde om, at nogen værdsætter eksistensens musik uden megen stress, for det meste er det en ekstremt typisk og oftere end ikke et individ, der har til hensigt at bære tatoveringen. Du behøver ikke at have overvejet musik for at opfatte de musikalske nøgler og billeder, der taler til forskellige noter i lidt musik.

Dette design kan ligeledes bruges som en del af en Carpe Diem -tatovering for at minde nogen om at værdsætte eksistensmusikken uden overdreven stress. Det er usædvanligt typisk og har generelt et ekstremt individ, der har til hensigt at bære tatoveringen. Så hvis du er en kæmpe musikelsker og ønsker at få et meningsfuldt tatoveringsdesign til dig selv endnu, er det her, enden søger her.

 • Kropsplacering: Dette er en god carpe diem -tatovering at prøve på ben, nær ankler.
 • Farve: Tatoveringen ser bedst ud, når den er farverig med et strejf af grønt og blåt.
 • Størrelse: En større tatovering passer bedre til dette design.
 • Hudfarve: Kvinder med en lysere hudfarve kan prøve denne tatovering.
 • Egnet køn: Kvinder kan prøve denne tatovering bedre end drenge.

3. Storslået og maskulin Carpe Diem Tattoo Design:

Carpe Diem Tattoo Designs -3

Et rat Carpe Diem Tattoo har stor betydning. Et rat repræsenterer skibets kaptajn; en person, der er meget ansvarlig og kan klare enhver udfordrende opgave. Han har stået over for modgang, og det har gjort ham stærkere. Dem, der forholder sig til sådanne ideer, bør tage rattet i brug, da dette vil give dem et dristigt og tappert udseende. Så hvis du er eventyrlysten, fed og vild sammen med udfordrende personlighed, så er denne tatoveringsmænd bestemt noget for dig.

 • Kropsplacering: Dette ville være fantastisk, hvis det er placeret som carpe diem tatoveringskiste.
 • Farve: Ensartet sort farve passer kun til denne tatoveringsstil.
 • Størrelse: Denne tatovering er god, hvis den trykkes i den større størrelse.
 • Hudfarve: Enhver hudfarve mænd kan helt prøve denne tatovering.
 • Egnet køn: Mænd er det rigtige valg at prøve denne tatovering.

[ Se mere: Cute Devil Tattoo]

4. Carpe Diem Sun Tattoo:

Carpe Diem Tattoo Designs 4

Denne livlige carpe diem -tatovering med de forfriskende solstråler siger, at hver dag er den nye dag med nye bjælker, så lad livet begynde på en ny måde, tiden flyver med vingerne. Du er idealistisk i dit liv og går videre i dit liv med at få alle dine bekymringer og krydse alle vanskelighederne. Selve vigtigheden indleder, hvor kritiske disse to små ord er i hver enkelt persons liv. Mænd, der er idealistiske, håbefulde og positive og tidløse, er bedst til at prøve dette betydelige tatoveringsdesign uden tvivl.

 • Kropsplacering: Dette er fantastisk at være som carpe diem brysttatovering.
 • Farve: Som vist på billedet passer sort og klemmer af orange-rødt kun til dette design.
 • Størrelse: Kun større tatoveringer i dette design vil se godt ud.
 • Hudfarve: Brug denne tatovering til enhver hudfarve, som du ønsker.
 • Egnet køn: Disse tatoveringsdesigner er bedst egnet kun til det mandlige køn.

5. Carpe Diem tidløst design:

Carpe Diem Tattoo Designs 5

Et ur betyder tid. Nogle mennesker værdsætter virkelig den tid, de har, og forstår deres betydning. Derfor er uret Carpe Diem Tattoo det perfekte valg for dem. En tatovering, der indeholder et ur med vinger omkring, taler om, hvordan tiden flyver og bliver en vidunderlig tatovering for mænd og kvinder. så hvis du elsker at blive kaldt som en ansvarlig, betydelig og planlagt person. Denne tatovering vil helt passe til din personlighed.

 • Kropsplacering: Denne tatovering er god, hvis den placeres tæt på bagsiden af ​​skulderen eller som carpe diem tatoveringsarm.
 • Farve: Nuancerne sort og rød vil være gode, eller hvis du vælger det, kan du endda få den i ensartet sort.
 • Størrelse: Dette er godt at være som carpe diem lille tatovering for at se godt ud.
 • Hudfarve: Retfærdigere til mellemstore hudtoner er bedst egnet til dette design.
 • Egnet køn: Dette er en fantastisk tatovering, der skal prøves af både mænd og kvinder.

6. Carpe Diem Music Tattoo:

Carpe Diem Music Tattoo

Det er meget eksklusivt og smukt at se på. De repræsenterer livets musik, og hvor vigtigt det er for os at værdsætte hvert minut af den tid, vi har. Det minder os om at lave musik gennem alle kampene på dagen og smile gennem tårerne. Således er musikalske Carpe Diem -tatoveringer faktisk en af ​​de bedste og meningsfulde tatoveringsdesigner i dag. Derfor, hvis du er en, der elsker musik og kunstformer, så er denne kreative carpe diem -tatovering helt sikkert noget for dig. Du kan helt prøve dette uden tvivl.

 • Kropsplacering: Prøv dette som carpe diem tatoveringshåndled til udseendet.
 • Farve: Denne tatovering er god at se på, hvis den kun er i sort farve.
 • Størrelse: Det er godt at være i en større størrelse for at se betydningsfuld ud.
 • Hudfarve: Enhver hudfarve mænd kan helt prøve dette design.
 • Egnet køn: Mænd er bedst egnet til at prøve denne carpe diem -tatovering.

7. Carpe Diem Butterfly Tattoo:

Carpe Diem Butterfly Tattoo

Butterfly Carpe Diem -tatoveringer er for dem, der mener, de er frie til at handle efter deres vilje og gøre, hvad de synes er rigtigt. De er ansvarlige for sig selv og taler uafhængighedssproget gennem dette forunderlige tatoveringsdesign. Tatoveringen her ses med skriftlig skrifttype med en sommerfugl fastgjort for enden. Denne stilfulde skrifttype og design er bedst egnet til dem, der ønsker at have forenklede designformer og alligevel ønsker et meningsfuldt og kunstnerisk look på deres tatovering.

 • Kropsplacering: Bær dette som carpe diem håndtatovering til looket.
 • Farve: Denne tatovering ser kun godt ud, hvis den er farvet i sort farve.
 • Størrelse: Prøv dette i mellemstørrelse en til udseendet.
 • Hudfarve: Retfærdigere hudtoner kan se godt ud i denne tatovering.
 • Egnet køn: Dette er en god tatovering, der skal prøves for en kvinde.

8. Carpe Diem -tatovering med et hjerte:

Carpe Diem tatovering med et hjerte

Nogle mennesker kan lide at tale kærlighedens sprog og dets betydning. Heart Carpe Diem Tattoos er det helt rigtige valg for denne slags skarer. Dem, der ønsker et simpelt, men dejligt og sødt design med en betydning for sig selv, så er det en god idé at få blæk. Dette er enkelt, lille, men alligevel dejligt og har en stor betydning. Tatoveringen tager næsten ikke tid og ser ret sød ud.

 • Kropsplacering: Dette fungerer som en fantastisk carpe diem fodtatovering.
 • Farve: Brug denne kun i sort tatoveringsfarve for at se godt ud.
 • Størrelse: Denne tatovering er kun god, hvis den er i lille skrift.
 • Hudfarve: Dem med enhver hudfarve kan prøve dette for at få blæk.
 • Egnet køn: Kvinder kan prøve at lave dette tatoveringsdesign. Selv mænd kan dog passende bære dem.

9. Bowling Carpe Diem Tatoveringer:

Bowling tatovering

Nogle mennesker kan lide at udtrykke glæde i deres liv gennem fest. De forbinder også gerne fest med livet. Bowling Carpe Diem Tattoos er bedst egnet til denne slags mennesker. Desuden, hvis du er en suger til cricket, er dette utvivlsomt et godt tatoveringsdesign at prøve. Du behøver ikke tænke to gange, da det både er meningsfuldt, men meget iørefaldende og dejligt.

 • Kropsplacering: Brug den enten til fods eller bag på skulderen for at se godt ud.
 • Farve: Du kan enten prøve det så farverigt som vist på billedet eller kun have det i sort farve.
 • Størrelse: Mellemstor tatovering ser godt ud i denne idé.
 • Hudfarve: Dem med enhver hudfarve kan helt prøve dette design.
 • Egnet køn: Mænd er bedst egnet til at prøve dette design.

10. Carpe Diem Bird Tattoo:

Fugletatovering

En fugl er et tegn på frihed og frihed. De, der forbinder sig med sådanne ideologier, bør virkelig tage Bird Carpe Diem Tattoos, da dette vil give dem det ønskede udseende, og de vil kunne udtrykke sig gennem dette design. Denne carpe diem tatoveringside er ganske enkel, men stilfuld, trendy og meningsfuld på samme tid. Det betegner kvinders frihed, frihed og modig karakter, når denne bæres.

 • Kropsplacering: Brug denne tatovering på ryggen nær halsen for at se stilfuld ud.
 • Farve: Sort farve matcher kun denne stil godt.
 • Størrelse: Brug dette i en mindre størrelse for at se godt og stilfuldt ud.
 • Hudfarve: Enhver hudtonet kvinde kan prøve denne tatovering.
 • Egnet køn: Kvinde er bedst egnet til at prøve denne stil.

[ Se mere: Buddha -tatoveringer til mænd]

11. Carpe Diem Tattoo Design for enkelthedskærlige personligheder:

Carpe Diem tatoveringsdesign

For at lave en fastlagt oversigt over denne tatovering, bør du være fantasifuld med tekstformater og eksempler. Denne stil er ligetil og indeholder bare ægte ord uden anden symbolik; hvilket er måske derfor, at rigtig mange mennesker vælger at sætte det hele på spil. Beslutningen om tekststil vil stole på den position, du har brug for tatoveringen, og nogle almindelige traditionelle tekststile inkorporerer gotisk eller kalligrafi.

 • Kropsplacering: Denne carpe diem infinity -tatovering er god, hvis den også bæres på ryggen nær skulderen eller håndled.
 • Farve: Tatoveringen er kun god, hvis den er i sort farve.
 • Størrelse: Dette er godt, hvis det kun er i mindre størrelse for at se betydeligt ud.
 • Hudfarve: Enhver hudfarve mænd eller kvinder kan helt arbejde på dette for at få blæk.
 • Egnet køn: Enten mænd eller kvinde kan begge prøve dette design.

12. Carpe Diem Tattoo med stilfulde skrifttyper:

Stilfulde skrifttyper med Carpe Diem Tattoo

Et billede af den strålende blomstring med Carpe Diem -tatoveringen på anklen videregiver en bestemt besked til alle. Bloom er et billede på tilfredshed, glæde, sandfærdighed og tillid, og det kan bruges som en del af eksemplet med glæde og dystre omstændigheder. I denne tatovering yderligere kan du gå videre og tilføje tilpasninger i slutningen som at tilføje en hjerteform eller blomst.

 • Kropsplacering: Bær dette som carpe diem -tatovering til fods eller endda på håndleddet.
 • Farve: Sort farve passer kun bedst til dette tatoveringsdesign.
 • Størrelse: Denne tatovering er kun god, hvis den er i lille størrelse.
 • Hudfarve: Enhver hudfarve kan helt matche denne.
 • Egnet køn: Enten mænd eller kvinde kan prøve denne tatovering.

13. Blomst med Carpe Diem Tattoo:

Blomst med Carpe Diem -tatovering

Floral Carpe Diem Tattoo ser meget sart, stilfuld og trendy ud. Det taler om mod, oprigtighed, visdom og lykke. Det repræsenterer også den tro, man skal have på Gud, og at de skal være lykkelige i livet med alt, hvad de gør. Dem, der ønsker en større og betydelig tatovering på dem, kan helt prøve dette. Dette er yderligere unikt, men alligevel ganske meningsfuldt.

 • Kropsplacering: Bær dette enten på brystet til mænd eller på arme til kvinden.
 • Farve: Dette er godt at være i farver som vist ovenfor med hård af blå og grøn.
 • Størrelse: Brug denne tatovering i mellemstørrelse for at se godt ud.
 • Hudfarve: Dem med en lysere hudfarve kan prøve denne tatovering.
 • Egnet køn: Alle køn kan helt prøve denne tatovering.

14. Devotional Carpe Diem Tattoo:

Andet tatovering

Grundlæggende Carpe Diem -tatovering på bagsiden af ​​komponenterne med to vigtige ord, som kan vises i et udvalg af størrelser og i enhver tekstdimension på en la mode måde. Billedet af at forbinde de to hænder indebærer, at den enkelte tilbyder påskønnelse til andre og engageret i nogen.

 • Kropsplacering: Dette tatoveringsdesign er godt, hvis det forsøgte at blive trykfarvet på brystet eller armene.
 • Farve: Brug denne kun i sort farve.
 • Størrelse: Mellemstor tatovering i dette design passer bedst.
 • Hudfarve: Brug dette, hvis du kun har en mere lys til medium hudfarve.
 • Egnet køn: Dette er en god carpe diem -tatovering, som mænd kan prøve.

15. Classic Yet Bold Carpe Diem Side Tattoo:

Klassisk endnu fed tatovering

Klassiske Carpe Diem -tatoveringer udføres på en meget klassisk og stilfuld måde. Kalligrafi er fantastisk og ser fantastisk ud på huden. Det giver tatoveringen et meget frygtløst udseende og taler også det vejledende princip i denne sætning, hvilket betyder at nyde hvert øjeblik i dit liv. Derfor er det bedst for dig, hvis du er vild med noget fedt og udfordrende.

 • Kropsplacering: Denne tatovering er fantastisk til på arme og skuldre.
 • Farve: Carpe diem -tatoveringen i denne skrifttype er god, hvis den kun er i sort farve.
 • Størrelse: Denne tatovering er kun god i en større størrelse.
 • Hudfarve: Brug denne tatovering til enhver hudfarve, da den matcher alt.
 • Egnet køn: Mænd kan prøve dette tatoveringsdesign.

[ Se mere: Tatoveringsdesign til par]

Yderligere tips:

Her er nogle ekstra tips, før du får tatovering af carpe diem -symbol.

 • Du kan altid tilpasse tatoveringen yderligere. Du kan tilføje et minut og et lille symbol eller design i begyndelsen eller slutningen.
 • Endvidere kan du ændre farverne efter behag.
 • Det er altid først at se, om farverne matcher eller ej, hvis du vil tilpasse tatoveringen. På denne måde kan du have en idé, hvis det måske ikke går godt.
 • Fortsæt, hvis du kun kan lide tatoveringen. Eller også kan du fortryde, da disse er permanente.

Flere tatoveringsdesigner:

Bedste Carpe Diem Tattoo Designs 1

Bedste Carpe Diem Tattoo Designs 2

Bedste Carpe Diem Tattoo Designs 3

Bedste Carpe Diem Tattoo Designs 4

Bedste Carpe Diem Tattoo Designs 5

Bedste Carpe Diem Tattoo Designs 6

Bedste Carpe Diem Tattoo Designs 7

Bedste Carpe Diem Tattoo Designs 8

Bedste Carpe Diem Tattoo Designs 9

Bedste Carpe Diem Tattoo Designs 10

Carpe diem tatoveringsdesign er muligvis ikke helt nyt, men er ret trendy og populær fra et årti. De går aldrig af mode givet den indre betydning og mening sammen med den stil, den kommer med. Derfor, hvis du vil have noget til at blive blækket, hvilket er enkelt, men meget meningsfuldt, er der ikke noget bedre end dette. Tjek det bedste design du kan lide fra listen, og prøv dem.