15 bedste Eminem tatoveringsdesign og betydninger

Marshall Bruce Mather’s III også kendt som Eminem er en af ​​de mest anerkendte og talentfulde rappere i verden. Han er ikke kun en rapper, men en sangskriver, producer og skuespiller. Han blev vundet flere priser og er blevet bedømt som en af ​​de største kunstnere nogensinde. Han har millioner og millioner af fans over hele verden, og folk har virkelig kunnet lide og værdsat hans arbejde gennem årene. Ikke kun hans talent, men hans tatoveringer har også været meget efterspurgte. Hver af dem har en særlig betydning i sit liv. Nogle af de bedste Eminem -tatoveringsdesign hidtil er skrevet i de følgende afsnit.

Eminem Tattoo

Billeder af Eminems tatoveringer:

Leder du efter gode Eminem tatoveringsdesign, rangeret efter fans af Sexet stjerne og kropskunst? Nå, her er gaden, hvor du kan finde Eminem -tatoveringsdesignet, hvilket betyder, at du drømmer om! Fortsæt med at læse og find ud af den nyeste Eminem -tatovering, der matcher dit ønske!

1. Eminem Zombie Tattoo:

Eminem Zombie Tattoo

Mange fans er interesserede i at bære Eminem nye tatoveringer, og en af ​​de folkerige tatoveringer er Zombie -tatovering, der blev båret af forskellige mennesker i forskellige aldre. Måske vil du nyde at forstå denne tatovering, da trykfarve på din krop vil være forskellig fra de almindelige billeder, da dette vil gøre din drøm til virkelighed. Disse tatoveringer er farvet med mørke farver, der giver seerne en skræmmende følelse, men mens du får denne tatoveret på din krop, skal du sørge for, at den vil give dig selvsikkerhed og mod på dig.

2. Wrist Tattoo med Eminems Slim Shady 3. album:

Wrist Tattoo med Eminems Slim Shady 3. album

Slim shady var Eminems første sang, der nåede nummer et i Storbritannien, og den vandt flere priser samt en Grammy -pris for bedste solopræstation. Disse Eminem -tatoveringsideer repræsenterer glæden ved at vinde prisen for et slankt lyssky album af Eminem. Denne tatovering blev udført af en vanvittig fan af Eminem. Det var farvet med mørk sort skraveret farve, og også flerfarvede blæk kan også bruges til tatoveringer. Dette mørke sorte skraverede blæk vil give et unikt look.

3. Eminem tatovering i hans fanskrop:

Eminem tatovering i hans fanskrop

Ovenstående tatovering bæres af en af ​​hans fans som en hyldest til Eminems hiphop-sange, der taler om kærlighed, oprør, hjertesorg og ungdomsangst. Fans af Eminem hyggede sig med enhver af hans tatoveringer, herunder nogle af hans tatoveringscitater og tekster hentet fra sange. Hvis du er en slags, der ønsker at få en Eminem -tatovering, kan du gå med enhver ejendommelig tatoveringsstil, som han havde på kroppen.

4. Eminems ansigtstatovering til fest:

Eminems ansigtstatovering til fest

Eminems remixede tatovering udføres som repræsentationen af ​​hans slanke skyggefulde album, der blev remixet og navngivet som “The Hills”, og denne video eksemplificerer den gran endnu mere. Dette kan være et stort hitalbum blandt alle Eminems sange. Denne tatovering tilbyder det remixede look af Eminems originale ansigt, der er relateret til remixet af Slim Shady album. Denne tatovering er farvet med brunlig rød farve, og denne kan tatoveres i Eminems fanhånd, hvilket giver det unikke look.

5. Vandfarve Eminem Tattoo med sit foto afbildet:

Vandfarve Eminem Tattoo med sit foto afbildet

Denne æstetisk tiltalende kropsfarve -tatovering ligner abstrakt inspiration. Denne akvareltatovering af tatoveringen er lidt mørkere end normale tatoveringslinjer, da dette giver et levende look. I dette tatoveringsdesign er Eminems ansigt trykket på hans ventilators ryg; dette kan være kunst med multi akvarel blæk. Kontrastfarvekombinationer bruges til at designe denne tatovering, og baggrunden for denne tatovering er farvet med Eminem ansigtshimmel med træ og giver et unikt udseende sammenlignet med andre tatoveringsdesigner.

6. Eminem Tattoo of His Daughter:

Eminem tatovering af sin datter

Eminems datter Hailie Jade er meget dyrebar for ham. Han fik hendes navn trykt på armen kort efter hun blev født i julen i år 1995. Det er blevet tatoveret lodret, har en meget tynd skrifttype og er blevet indskrevet fra albuen til håndleddet. Denne tatovering er meget vigtig for ham, da den stod som et tegn på kærlighed og hengivenhed over for sin datter. Det er en af ​​de bedste Eminem -tatoveringer.

7. Eminem Proof Tattoo Font på armen:

Eminem Proof Tattoo Font på armen

Dette tatoveringsbevis blev lavet i 2006 i april måned. Det blev lavet til minde om Eminems bedste ven Proof, der blev skudt. Navnet “Bevis” er blevet skrevet på hans underarm i en lodret position med flammer omkring det. Det var en hyldest til sin bedste ven, en der havde en særlig plads i hans hjerte. Dette er en af ​​de store Eminem -tatoveringer.

8. Eminems tribal armbåndstatovering:

Tribal armbånd Eminem Tattoo

Tatoveringen til stammearmbåndet er en af ​​de bedste, der er lavet af Eminem. Det er et meget enkelt og pænt design, der er placeret på hans venstre håndled og ikke har nogen betydning eller symbol. Tatoveringen pryder Eminems store smag og komplimenterer hans valg.

9. Slit Me Eminem Tattoo på højre håndled:

Slit Me Eminem Tattoo på højre håndled

Slit Me Eminem Tattoo er blevet trykket på hans højre håndled. Tatoveringen siger simpelthen “Slit Me”, som har en pegende understregning, der viser retningen til håndleddet. Den anvendte skrifttype er latinengelsk og står som en betydning af Eminems fortid, hans forstyrrede liv og selvmordstendenser.

10. Eminem D Font Tattoo på højre arm:

Eminem D Font Tattoo på højre arm

“D” Eminem Tattoo står for Dirty Dozen, som er Eminems besætningsnavn. Tatoveringen er indskrevet på begge hans arme. Den højre arm har ‘D’ på sig.

11. Eminem Onkel Ronnie R.I.P Sleeve Tattoo:

Eminem Onkel Ronnie R.I.P Sleeve Tattoo

Denne tatovering blev lavet af Eminem efter hans onkel Ronnie døde i 1991. Den er temmelig stor i størrelse, da den starter fra hans skulder og ender ved hans håndled. Tatoveringen ser meget kunstnerisk ud, da billedet af en kæmpe svamp med et kranium i, omgivet af bygninger er blevet brugt.

12. Rot i stykker Eminem Tattoo på maven:

Rot i stykker Eminem Tattoo på mave

Rot in Pieces Eminem -tatoveringen blev trykt på hans navle. Dette blev skabt, da Marshall gennemgik en hård fase med sin kone Kim. Tatoveringen viser en åben grav med Kims navn skrevet på gravstenen. Dette står som afspejling af Marshalls tanker; om, hvor stor han var, da Kim forlod ham.

13. 12 Eminem Tattoo på venstre hånd:

12 Eminem Tattoo på venstre hånd

Tallet 12 er indskrevet på venstre arm af Eminem. Så når han slår sin hånd sammen, med D skrevet på det ene håndled og 12 skrevet på det andet står det som D-12. Dette er virkelig en god idé til tatovering.

14. Eminem Eyes Tattoo:

Eminem Eyes Tattoo

Eminems tatoveringskropskunst indeholder et portræt af hans ven sammen med hans øjne tatoveret på hans arme. Denne rapstjerne har også hyldet sin ven i sin levetid ved at få øjnene på hans overarme samt andre tatoveringsbilleder, der effektivt symboliserer kampene gennem hele sit liv.

15. Hailie Jade Og Bonnie & Clyde Tattoo on Arm:

Hailie Jade Og Bonnie & amp; Clyde Tattoo på armen

Denne tatovering er et portræt af Eminems datter Hailie med smukke roser trykt under den og også ordene Bonnie og Clyde, som han havde dedikeret hende.

Eminem, med storm, tog musikverdenen med udgivelsen af ​​sit velkendte debutalbum; Slip Shady LP og dens hitsingel, der er “My Name Is”. Eminem blev bredt anset af fans som en af ​​de største rappere nogensinde og i dag ærer Eminem tatoveringer de mennesker i hans liv, der er meget vigtige for ham, og minder ham om, hvor langt han er nået i underholdningsindustrien. I øjeblikket har Eminem mindst 15 tatoveringer, hvor hver med sin egen betydning eller en hukommelse.

Ovenfor er de detaljerede oplysninger og prøvebilleder af Eminems tatoveringer inklusive hans seneste tilføjelser og ikke alle tatoveringer blev udført af den samme kunstner, men så vidt vi ved, blev de større som Hailie Jade -portrætterne og onkel Ronnie udført af tatovører Mr. Cartoon. Eminem har flere gange skabt overskrifter ved at tilføje mange nye tatoveringer til sin samling.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80