15 bedste fingertatoveringsdesign med billeder til kvinder og mænd

Hvis du er en af ​​de første timere, der simpelthen er begejstret for at få blæk, er fingertatoveringsdesign det bedste til at komme i gang! Fingre er de mest sensuelle dele af kroppen, især når de er omfavnet med en fantastisk tatovering! Fingrene har lille mulighed for tatoveringer, men når de bliver blækket, bliver de de mest attraktive rum!

Fingre er sarte og indeholder nerver, der passerer igennem; også er huden på fingrene tynd, hvilket gør den sårbar over for lette smerter, mens den bliver blækket. Imidlertid vil kærligheden til tatoveringer og grunden til at blive blækket helt sikkert maskere den klemmende smerte. Brede fingertatoveringer med komplicerede designs er i trend i dag!

Bedste fingertatoveringsdesign med billeder til kvinder og mænd

Heldigvis, på trods af pladsbegrænsningerne, har du en række valgmuligheder til fede tatoveringsdesign. Hvis maskulin kraft spiller mere ind i din holdning, kan alfabeter eller tegn på din finger tænke på den ydre verden! Hvis du er en elsker, der har en tendens til at vise medfølelse, kan du vælge at få din partners navn indgraveret på dine fingre?

Fingertatoveringer er super søde! Det være sig en elsket initialer eller et simpelt design med en grundig tanke; vi har samlet de top 15 søde ideer til små tatoveringer, specielt til dig! Tjek det ud!

Fremragende fingertatoveringer med billeder:

1. At holde det til et minimum:

Holder det til et minimum

Her er en god idé til en opstartstatovering idé lille, kompakt og præcis. Tatoveringskonceptet indeholder ikke andet end en lille lille fugl på en af ​​indersiderne af din finger, hvilket kan betyde alt fra ubekymret og let til dybt ønsket om kæderne til frihed. Dette er en meget enkel kunstnerisk tatovering på fingeren, som er så smuk at se på.

 • Farve: Denne tatovering kræver sort eller enhver lys farve for sin elegance at vise!
 • Størrelse: Denne lille tweety fugl ser sød ud, når den blækkes i lille til mellemstor størrelse.
 • Køn: Denne tatovering er kønsneutral. Både mænd og kvinder kan vælge at få dette blæk!
 • Tattoo position: Oven på fingrene eller langs indersiden af ​​fingrene eller på knoerne.

2. Peacock Feather Tattoo Art:

Peacock Feather Tattoo Art

Her er en anden tatoveringside til dine fingre. Normalt udsættes man for abstrakte tanker for dine fingre, og her har vi en elegant påfuglefjer, der omfavner fingeren og skildrer indre skønhed og nåde, der er forbundet med besiddelsesevne eller indadvendte følelser. Det er et af de bedste fingertatoveringsdesign til kvinder.

 • Farve: En påfuglefjer-tatovering skal naturligvis være farvet i flerfarver eller i sort med en lysere nuance, der fremhæver grænsen for at forbedre udseendet.
 • Størrelse: Du kan vælge at få denne tatovering trykfarvet i mellem til stor størrelse.
 • Køn: Dette tatoveringsdesign er tilbøjelig til den feminine side. Så for kvinder!
 • Tattoo position: Toppen af ​​fingrene eller blækket på den øverste partition af dine fingre.

3. Matchede ringe Fingertatoveringer til kvinder:

Matchede ringe Fingertatoveringer til kvinder

Uden for ægteskab og hoved i hæle i kærlighed, kan nu gives et mere permanent grundlag med matchende ringe tatoveret på dine fingre, en særlig ham og hende afbildet. Disse finger -tatoveringer til par ligner meget vielsesringe undtagen bare et blækket kunstværk, der skildrer engagement og lyst til hinanden. Dette er et af de perfekte fingertatoveringsdesign til par med matchende, der ser så sødt ud.

 • Farve: En mørkere nuance, helst sort, kan berige skønheden i dette subtile, men suveræne tatoveringsdesign!
 • Størrelse: Da denne tatovering ser virkelig speciel ud i stedet for en ring, skal den være i en lille størrelse.
 • Køn: Denne tatovering er for dem, der er vildt forelskede eller lykkeligt gift. Det er et par tatovering!
 • Tatoveringsposition: Denne tatovering er normalt bedst egnet til ringfingre på begge hænder.

4. Små ætsede ord:

Små ætsede ord

Fingertatoveringer er de bedste til små opskrivninger, blot et ord, hvis de kunne skildre noget, som du dybt tror på. Denne navnetatovering på fingeren kan være et livsmåls citat eller et enkelt ord som kærlighed, tro eller tro som i denne tatovering. Bløde designs som en stjerne, en vinstok, en fugl og et sådant datterselskab er almindelige sammen med den. Dette er et af de populære fingertatoveringsdesigner til piger.

 • Farve: Vælg en mørkere nuance eller simpelthen sort for at berige skønheden i dette tatoveringsdesign.
 • Størrelse: Baseret på skrifttype og ord kan denne type tatoveringer variere fra mellemstore til store.
 • Køn: Denne tatovering taler sindet gennem et ord, og det er det for både mænd og kvinder.
 • Tattoo position: Denne tatovering ser sej ud, når den placeres på indersiden eller ydersiden af ​​fingeren. Normalt er sådanne tatoveringer gode på pegefingeren.

5. Finger Tattoo Sleeve:

Finger tatoverings ærme

Ligesom dine arme kan dine fingre også have et ærme på samme måde som denne pige, der brugte en hel fingers længde til at tegne en dejlig flygtig fjer, mens de andre fingre på hver side har små flammer, der raser ned, hvor neglene ender.

 • Farve: Vælg en mørkere nuance af blæk, helst sort eller flerfarvet for at få fjeren til at se hård, vild og alligevel usædvanlig ud!.
 • Størrelse: Denne tatovering er virkelig høj og viser sig elegant. Så helt sikkert medium til en større størrelse!
 • Køn: Kvinder med en højere indre stemme og kærlighed til naturen kan få denne tatovering blækket.
 • Tattoo position: Dette kan blive inked omkring negledelen af ​​langfingeren og også ved siden af ​​fingerknoglens krydser i pegefingeren, der hælder mod tommelfingerens oprindelse.

6. Star Struck Finger Tattoos for Girls:

Star Struck Finger Tattoos for Girls

Stjerner er en god kryptisk beskedgiver. De kan betyde alt fra naturligt til fantasi, fra glimt af et gyldent liv til glimt af en blændende drøm. I denne tatovering på fingeren ser vi her en samling af konstellationer, en stribe stjernesilhuetter omfavner hendes finger.

 • Farve: Vælg sort eller flerfarvet, se stjernerne skinne levende i dine tematiske tanker.
 • Størrelse: Denne tatovering skal være i mellem til stor størrelse for at gøre synlighedskvotienten bedre.
 • Køn: Dette er helt sikkert for det feminine køn!
 • Tattoo position: Vælg den nederste del af din ringfinger for at tilføje skønhed til disse skinnende stjerner, der tilføjer glitter til dit indre sind!

7. Ny kreativitet:

Ny kreativitet

Dette er en kranietatovering tegnet på fingeren, der netop tager to på hinanden følgende fingre for at fuldføre blækarbejdet på en sådan måde, at hver del af ansigtet er lige ætset på fingeren. På denne måde, når du bringer fingrene tæt nok på hinanden, vises hele ansigtet. Disse typer tatoveringer på fingre tilføjer spænding for brugerne, mens de er sportslige. Dette er det bedste eksempel på en enkelt tatovering på fingre.

 • Farve: Vælg sort eller knaldrød for at få den voldsomme kranium til at tale talende i folks sind.
 • Størrelse: Denne tatovering skal være farvet i mellem til stor størrelse for at gøre den synlig.
 • Køn: Kranietatoveringen er tilbøjelig til det maskuline køn.
 • Tatoveringsposition: Vælg det vandrette rum, der dækker både indekset og langfingrene som sådan med overkæben på langfingeren og underkæben på indekset for at få tatoveringen til at se realistisk hård ud, mens den leger med din fingerbevægelse.

8. Et blomsterkoncept:

Et blomsterkoncept

Blomster er et almindeligt tatoveringskunstdesign, og det er derfor, vi i denne langfingertatovering har givet fingeren et flot feminint, men kraftfuldt touch med den aromatiske blomsterkonge, den majestætiske rose. Røde og blomstrende, disse roser kan også ledsage vinstokke og blade, hvis det ønskes.

 • Farve: Dette er en flerfarvet tatovering, der specifikt engagerer sorte, røde og grønne farver.
 • Størrelse: Blomsterne med tynde stængler kan kun være synlige, når de trykkes i mellem til stor størrelse.
 • Køn: Blomster og kvinder er synonymer til skønhed, og derfor er dette tatoveringsdesign tilbøjeligt til kvinder!
 • Tattoo position: Få dette blæk på tværs af den indvendige længde af ringen, mellem- eller pegefingre og pral din smukke tatovering!

9. Sløjfe med piletatoveringsmønster:

Sløjfe med piletatoveringsmønster

Et tegn på engagement, bedste venner, limet på hofterne, her er en perfekt elsker eller bedste venstatovering, hvor den ene kan være buen til de andens pil. Denne type kærlighedstatovering på fingeren foretrækkes for det meste af de fleste kunstnere, der ikke har nogen grænser for at tænke.

 • Farve: Denne intense bue og pil tatovering vil se ekstraordinær ud, hvis den bliver trykt i mørkere nuancer som sorte eller lysere nuancer som rød og grøn.
 • Størrelse: Denne tatovering vil se realistisk ud, når den blækkes i mellem til stor størrelse.
 • Køn: Denne tatovering er for de kvinder, der har en attraktiv, virkningsfuld tankegang!
 • Tattoo position: pil og bue ser virkelig ægte ud, når de bliver påført på de to pegefingre. Buen kan omfavne venstre pegefinger, mens pilen kan hoppe ind i højre pegefinger, hvilket gør tegnet indlysende for alle, der ser det!

10. Clefs:

Clefs

Få disse nøgler ætset ind i dine fingre, hvis du er musiker eller endda musikelsker. Bare ved at se dem, vil folk vide om din interesse for musik. De er ekstremt små og ganske attraktive. Denne type tatoveringer til fingre indikerer kærlighed til musik.

 • Farve: Vælg den sædvanlige sorte nuance eller mørkere grøn eller endda rød for at få disse musiknoter trykket på fingrene.
 • Størrelse: små til mellemstore musiknoter med én på hver af dine fingre viser verden, hvor meget du elsker musik!
 • Køn: Denne tatovering er for alle, der har øre for musik. Så for både mænd og kvinder!
 • Tattoo position: hver af nøglen på den øverste overflade af fingrene.

11. Dekorative designs til fingre:

Dekorative designs til fingre

Disse smukke og indviklede spredte designs over fingrene er placeret pænt, og de giver en hånd et attraktivt udseende. De er ret udførlige, og der er ikke behov for andet for at fuldføre dine hænder, når disse er udført på dine fingre. De fuldender bare looket.

 • Farve: Vælg sort blæk for at få dette usædvanligt elegante mønster påført dine fingre.
 • Størrelse: Dette tatoveringsdesign er mellemstort, når du ser hvert mønster individuelt, og når du ser det som et mønster, er det et stort!
 • Køn: Dette mehendi -mønster tatoveringsdesign er specielt til kvinder!
 • Tatoveringsposition: Denne tatovering vil se traditionel, men alligevel stilfuld ud, når den trykkes på bagsiden af ​​din håndflade, forsigtigt spredt ud over fingrene.

12. enhjørninger:

Enhjørninger

Hvis du er en fantasi elsker og elsker den mytiske skabning enhjørninger, skal du bare få dem ætset permanent på dine fingre, og de bliver hos dig for evigt. Denne kunstneriske tatovering i finger symboliserer den mere følelse over for brugerne.

 • Farve: Vælg og leg med de kraftige sorte, blå, røde og grønne farver for at give liv til denne tatovering!
 • Størrelse: Dette usædvanlige, men dyre instinktuelle mønster går godt, når det trykkes i små til mellemstore størrelser.
 • Køn: Dette er en tatoveringsmønster, der især er tilbøjelig til modige, men modige kvinder, der også har en subtil natur!
 • Tatoveringsposition: Få disse super søde enhjørningstatoveringer designet på oversiden af ​​dine pegefingre.

13. En blanding af alt:

En blanding af alt

Forvirret mellem en række fingertatoveringsdesigner, og du kan lide dem alle, behøver du ikke bekymre dig. Vi har ti fingre, og du kan få dem alle ætset i en finger hver. De er farverige og ganske dejlige i sig selv; hver enkelt skildrer en anden karakteristisk for dig.

 • Farve: Denne tatovering med flere mønstre kræver en blanding af sorte, blå, røde, lyserøde og grønne farver, der virkelig får hver tatovering, der omfavner hver af fingrene til at se fremragende ud!
 • Størrelse: Disse stilikoner kan trykkes i små til mellemstore størrelser.
 • Køn: Disse er til både mænd og kvinder, der er mode- og stilfreaks!
 • Tattoo position: Disse vil se specielle og fremragende ud lige over knoerne.

14. Noget unikt fingertatoveringer til mænd:

Noget unikt fingertatoveringer til mænd

Hvis du elsker fiskeri, er dette lige noget for dig. Fisketatoveringen til fingre er meget lokkende mere end det andet tatoveringsdesign. De fleste teenagepiger kan lide at bære denne type tatoveringer på deres fingre for deres bedste tilbud.

 • Farve: Fiskestangmønsteret passer godt til mørkere nuancer som sort, blå, rød og grøn, hvilket får det til at se realistisk og flot ud.
 • Størrelse: Dette tatoveringsdesign skal være i mellem til stor størrelse.
 • Køn: Fiskeri er en mands passion! Og så er dette for mænd, selvom et par kvinder ville elske at stille op til fiskeri kan vælge dette som en undtagelse!
 • Tattoo position: Stangen og tråden, der dækker ydersiden af ​​indeks- og langfingrene, er designet på pegefingeren, mens fisken er vist hængende forsigtigt på langfingeren.

15. Hope Finger Tattoo Design:

Hope Finger Tattoo Design

Sidst men ikke mindst på listen over bedste tatoveringsdesign til fingre, vil dette stedsegrønne og mest almindelige håb ætset på fingerspidserne altid holde dig fuld af håb. Dette er et af de bedste fingertatoveringsdesign til mænd.

 • Farve: Dette subtile, men virkelig tankevækkende HOPE -tatoveringsdesign ser godt ud enten i sort eller i enhver lys farve
 • Størrelse: Små til mellemstore bogstaver påtrykt på fingrene vil give dette tatoveringsdesign et tiltalende udtryk.
 • Køn: Håb er kilden til overlevelse, og det er for både mænd og kvinder.
 • Tattoo position: Vælg mellemrummet over knoerne eller mellemrummet under neglene med ét bogstav på hver af de fire fingre undtagen tommelfingeren!

Yderligere tips om fingertatoveringsdesign

 • Fingertatoveringer ser bemærkelsesværdige ud, men kræver den største omhu og vedligeholdelse, da de er indgraveret på en af ​​de sarte dele af kroppen, som altid er udsat. Så det er meget vigtigt at vælge de rigtige, men enkle fingertatoveringsdesigner og stedet for at blive blækket.
 • Fingertatoveringer har en tendens til let at falme væk, og derfor kan det være nødvendigt med touch-ups meget ofte. Disse touch-ups er påkrævet specifikt, når du vælger pulserende farver eller bliver blækket på indersiden af ​​din finger.
 • Beslutning om sort eller den mørkeblå tatovering med særlig farve giver dig nogle valgmuligheder, da disse slags smukke fingertatoveringer har en tendens til at blive i lang tid.
 • For at holde tatoveringerne friske og livlige, anbefales det at bruge solcreme og fugtighedscreme regelmæssigt.
 • Farve: Sort, Mørkeblå, grøn, rød og farve baseret på den valgte tatovering.
 • Størrelse: 0,5 ″ x 0,5 ″ 1 ″ x 2 ″ 2 ″ x 3 ″

Fordele og ulemper ved fingertatoveringer:

Fingertatoveringer har dog deres egne fordele og ulemper.

FORDELE:

 • Hvis du ønsker at holde din tatovering skjult og alligevel synlig, når du ønsker, at indersiden af ​​en finger er det bedste sted.
 • Det kan være et problem at få blæk på hånden, fordi forskellige virksomhedspolitikker ikke tillader synligt blæk og brug af handsker er umuligt. Så hvis du ønsker en tatovering på din hånd, kan indersiden af ​​en finger være en mulighed.
 • Fingertatoveringer som ringetatoveringer er også en god mulighed at gå. De er billigere end rigtige, og de kan ikke gå tabt. Du kan gå efter et så detaljeret design, som du ønsker. Du kan endda gøre det til en påmindelse om en begivenhed, et sted, en person eller en hukommelse.
 • Fingertatoveringer er især almindelige hos kvinder, fordi de er indviklede, små og fine, og tatovøren bliver ved med at skabe forskellige designs til rådighed for fingre, som små crocs, kursive skrifttyper, smukke blomster osv..
 • Den bedste fordel ved en fingertatovering er, at de er ekstremt rimelige på grund af deres og størrelse, og de er en god start for nogen, der er tatoveret for første gang, som et eksperiment.

ULEMPER:

 • Fingertatoveringer tager længere tid at helbrede, og det er en vanskelig proces, da du ikke kan holde det dækket hele tiden, og hænderne er i konstant brug. At holde det væk fra sæbe og andre kemiske produkter er et af hovedproblemerne.
 • De falmer normalt under selve helingsprocessen.
 •  Men hvis du overhovedet formår at helbrede det ordentligt, kan du ikke beholde det sådan for evigt, fordi de helt sikkert vil falme over tid, hænderne bruges konstant og også fordi huden på fingeren er meget tyndere, og de måske eller måske ikke holder den pigmenterede farve godt.
 • At få tatoveret fingrene er en af ​​de mest smertefulde oplevelser, fordi fingre ikke indeholder meget muskler. Det er meget intens, da nålen lægger direkte pres på knoglerne i fingrene.
 • Tatovering af fingrene er også et vanskeligt job, da designene normalt er små, og også den ledige plads er ret lille. Fjernelse af disse tatoveringer er også kompliceret.

Nu hvor du har listen over 15 bedste og super seje fingertatoveringsdesigner afsløret for dig, skal du vælge din favorit og få blæk til at tale din mening eller personlighed gennem det tankevækkende tatoveringssprog! Disse fingertatoveringer er ikke så dyre og fylder desuden dine fingre med en vis elegance og sikkerhed for, hvem du er! Vælg et design, vælg en betroet kunstner og få et fantastisk fingertatoveringsdesign blækket for livet! Glad tatoveringstid!

Hvis du kunne lide disse designs og har noget at dele med os, så skriv dine synspunkter i kommentarfeltet herunder!