15 bedste Geisha -tatoveringsdesigner med billeder

Tatoveringsformer har invaderet alle andre aspekter af livet, fra ure til blomster, ugler til heste, portrætter til citater, tatoveringsfeberen i de moderne dage har overtaget de nyere generationers megen hype. De kommende generationer ser en fuldgyldig tatovering som en virksomhed, en kilde til underholdning og kunstværker, og mens dette udviklingsforum udnytter sin kunst ud fra de grundlæggende nøgleelementer. En tatovering, selv den enkleste af dem, ser en dyb indre betydning for nogle, mens den for andre er en ren kilde til sjov. Geisha er defineret som traditionelle professionelle entertainere af japansk oprindelse, og her er nogle af de bedste Geico- eller geishatatoveringer.

Bedste Geisha tatoveringsdesign med billeder

Fantastiske Geisha -tatoveringsdesigner med betydninger:

Nogle af de mest eksotiske samlinger af Geishas fascinerende skønhed, som virkelig repræsenterer den eksemplariske skønhed i japansk kultur. Her er en liste over de smukkeste geisha -tatoveringsdesigner med billeder og betydninger for både mænd og kvinder.

1. Geisha midt i Nature Tattoo Design:

Geisha midt i tatoveringsdesign

Geisha -tatoveringsdesignet til mænd ovenfor er fuldstændigt tilpasseligt med en blanding af mange elementer og nuancer, der blander sig godt. Den sædvanlige geisha -tatovering derunder ser ekstraordinær ud, når den bæres af en mand i betragtning af konfigurationens mangesidede karakter med geisha -højdepunktet, der ser helt engagerende ud med det dejlige outfit og det stylede hår rundt omkring. Den måde, nuancerne er blevet brugt på geisha -tatoveringsoversigten nedenunder, får det til at se helt betagende ud. Ved at bruge en skygge for hver komponent bliver hvert element på tatoveringen forbedret og dominerende udadtil. Anvendelsen af ​​mørkt, rødt og grønt gør en sådan upåklagelig blanding, der får hele tatoveringen til at se meget smagfuld ud.

2. Sofistikerede Geisha Tattoo Designs til kvinder:

Sofistikerede Geisha Tattoo Designs til kvinder

Geisha -tatoveringsdesignet betyder nedenunder er en upåklagelig artikulation af en uddannet, udsøgt geisha med fantastiske evner til at fange og påvirke mænd. Frisuren og det ydre udseende er alle fristelser med øjnene helt centreret omkring hendes optimale mand. De nuancer, der bruges som en del af tatoveringen, ser utrolige ud og blander sig godt med bærerens sammensætning. Denne tatovering ser fantastisk ud, når den tegnes som en større tatovering, og enhver forberedt tatoveringshåndværker vil fortælle dig, at enorme tatoveringer ser valgfrie ud, når de påskrives områder som lårene. Lårene har alt, hvad der muligvis kan være brug for plads, så du kan tiltrække tatoveringen enhver konfiguration, du ønsker.

3. Etnisk Geisha Tattoo Design:

Etnisk Geisha Tattoo Design

Geishatatoveringerne til kvinder kan bruges til at betyde polsk og fremragende i etniske geishatøj. Alt, hvad en dame forventede at afvikle en geisha, kunne uddannes af andre i branchen eller af damer, der arbejdede med at vise unge damer, hvordan man bliver en professionel geisha eller hvordan man tilpasser funktionerne i etnisk geisha. Uanset hvad, må man være dejlig, og der var ikke to kurser om dette. På grund af dette var geishaerne ikke kendt for ekstremt vidunderlige damer, og derfor bruger mange mennesker deres tatoveringer til at symbolisere storhed. Stil var ligeledes en del af at være en geisha, og man kunne ikke lykkes i forretningen uden det, så du kan bruge en geisha -tatovering til at demonstrere din polsk.

4. The Sober Blue Geisha Tattoo Art:

The Sober Blue Geisha Tattoo Art

Mens nogle geishaer er kendt for deres dansevner, nogle for deres skønheder og de andre for deres elegance. Her er et liv som en geishatatovering, der dækker ribbens side af denne kvinde, hvor geishaen er vævet ind i en platform af elegance og ynde med sine traditionelle bånd tæt på hende. Hun holder fast i sin paraply og smiler kedeligt til seeren, mens det bløde blå forsvinder et tegn på ro og fred.

5. Geisha Tattoo Design i fuld figur:

The Full Figure Geisha Tattoo Design

Dette er et andet geisha -tatoveringsdesign. Geishaen her er vist i hendes boble, fuld længde klar til nåde med sin traditionelle japanske kimono og håndventilator. Den blå blomst på bagsiden og den useriøse sommerfugl tilføjer kunstmaleri overdådighed. Med hensyn til fantasifuld strålende kropsudførelse i den menneskelige struktur kan ikke ret mange tatoveringer stå i kontrast til geishaen. Et billede af ekspertise og gåde, pakket ind i en energisk strålende kimono, hun er slank i samlingen og iført hvid kosmetik og en mørk paryk eller udvidelser. Det er et af de bedste geisha -tatoveringsdesign til kvinder.

6. Portræt Geisha Tattoo Design:

Portræt Geisha Tattoo Design

I modsætning til den tidligere tatoveringskunst tegnes her kun en portrætform af geishaen, hvor hun i sin elegance stirrer opmærksomt på nogen eller noget. Hendes skulpturelle træk får hendes personlighed frem, mens den bløde blomst og hovedudstyr binder hende til hendes traditionelle rødder. Den dygtige skygge, de små detaljer som kravebenene, der stikker ud, bidrager til portrættets skønhed. Dette endnu et smukt geisha -tatoveringsdesign til kvinder med dekoration står op.

7. Geisha Warrior Tattoo Design:

Geisha Warrior Tattoo Design

Mens nogle geishaer præsenteres bløde og dukke -lignende, er denne geisha noget anderledes end masserne. Hun har sit stærke krigerudseende. Hendes frynsede hår presses op i en traditionel frisure, mens hun vugger en kimono mod en blomsterbaggrund. Når man tager et gander på niveau med at forberede de japanske geishaer skulle opleve at være vigtigt for at give organisation og morskab til mænd, kan det tydeligt ses fra geishatatoveringen skitsere den ægte ekspertise, den unge dame udstillede og fremskridt inden for påklædning og perler, som de forbedret. Forholder sig til geisha -tatoveringer som i tatoveringsoversigten nedenunder for at være sikker på en udstilling af ekspertise og polering i bærerens karakter.

8. Dansende attraktivt Geisha Tattoo Design:

Dansende attraktivt Geisha Tattoo Design

Geisha -tatoveringsdesignbetydningen ovenfor ser meget rig ud med streamingensemblet og den botaniske hårkontur. Konturen passer upåklageligt godt på bagsiden af ​​kroppen med ansigtsmake-upene og prydningerne blandes fantastisk godt. Bevægelsesbevægelserne får hele konfigurationen til at se svimlende ud. Geisha -tatoveringer findes i forskellige størrelser og stilarter, og der er et betydeligt antal, som tatoveringsfællerne kan gennemse. En del af elementerne, der inspirerer mindet om den japanske geisha, er den mørke paryk med udsmykninger, porcelænsfladen og den vidunderlige “kimono”, der gør en puslespil til en geisha. Geisha er kendt for deres store bevægelige evner, og derfor prøver denne tatovering at få dette frem. På trods af at en tatovering er et statisk billede, kan det tiltrækkes på en måde, der vil efterligne en bevægende holdning, og derfor vil det være ligetil budskabet i billedet bare ved at tage et kig på det.

9. Red In Lust Geisha Tattoo Design:

Red In Lust Geisha Tattoo Design

Geisha’er er kendt for deres skønhed, og her er en i hendes generte positur, der kigger ned, da hendes japanske påklædning bringes frem i lyset gennem detaljeret kunstværk. Blomsten oven på hendes hoved tilføjer iver til billedet. Dette er en markant blandt de mest dejlige geisha -tatoveringsoversigter, der er meget inked med upåklagelig skygge -blanding til at køre med det. Som et mærke med de fleste geishatatoveringer er håret fremragende afsluttet med sammenføjning af blomster og træet, så det ser helt fængslende ud. Du kan dyrke denne type geishatatoveringer vil give gnist opmærksomhed fra andre.

10. Geisha repræsenterer feminin tatoveringsdesign:

Geisha repræsenterer feminin tatoveringsdesign

Geisha’er er dybest set vidunderlige damer, der reproduceres og forberedes med speciale i at forføre enhver mand. Dette var ikke som en selvfølge begrænset til at tilfredsstille dem i sengen, men derimod at være den ideelle kunstner eller ven, uanset at det var på en umindelig forudsætning. Geisha var forpligtet til at være rundt forberedt, rig, i stand til at synge og bevæge sig, vidende i diskussioner og vedligeholde evnen til at være gode publikummere. Grundlæggende var de parate til at være den ideelle partner, men deres berygtighed gjorde deres status ugyldig – da de blev delt præmier, måtte de regelmæssigt ikke gifte sig. Den sædvanlige geisha -tatovering til kvinder på billedet viser det charmerende og fortryllende look, hvormed geishas fristede mænd med hendes indtrængende. Geisha -tatoveringsoversigten ser dejlig ud med hele kroppen sikret med dejligt æstetisk arbejde. De anvendte nuancer blandes ligeledes godt med brugerens kropssammensætning. Dette er et af de populære geisha -tatoveringsdesigner til mænd.

11. Anime Geisha Tattoo Design:

Anime Geisha Tattoo Design

Her i denne tatovering har geishaen et subtilt komisk look i sig. Geisha er kendt for deres skønhed og færdigheder, og denne geisha er ikke anderledes. Hendes skønhed er her overvældet af det traditionelle japanske hovedbeklædning med subtile indviklede detaljer i perlehvid, der tiltrækker øjnene med det samme. Selv baggrunden har en let trætekstur, der får geishaen frem i forgrunden. Dette er et af de smukke geisha -tatoveringsdesigner til kvinder.

12. The Shy Geisha Tattoo Design:

Den genert geisha

Geisha er traditionelle japanske kvindelige entertainere kendt for deres skønhed og evner, når det kommer til at synge sang og dans. En portræt af den samme rige japanske kultur viser en geisha i denne tatovering på underarmen, der dækker halvdelen af ​​hendes ansigt med de traditionelle japanske håndfans, mens baggrunden viser et dybt blomstermønster. De små detaljer fra håret til øjnene er blevet udført meget præcist.

13. Det monokrome Geisha Tattoo Design:

Monokrom Geisha Tattoo Design

Her ligger skønheden ikke i de naturtro detaljer, men i de mønstre og poser, geishaen tilbød os. Den monokrome traditionelle skønhed er vist i hendes traditionelle påklædning med hovedet klar på en genert måde subtilt stirrer på dig. Dette er endnu et geisha tatoveringsdesign, der er egnet til en forarm eller ben tatovering.

14. The Dancing Black Geisha Tattoo Design på bagsiden:

Dansende sort Geisha tatoveringsdesign på bagsiden

Her er en geisha fanget i hendes dygtighed, mens hun danser til ære med sin kimono og rekvisitter. Den måde, hendes krop bevæger sig på i denne kunst, skildrer elegance. Med betagende detaljer udført i forhold til de traditionelle elementer, er denne geisha en vidunderlig tatoveringside til en tatovering med bare ryg.

15. Hånd Geisha Tattoo Design:

Hånd Geisha Tattoo Design

De japanske konventionelle geishatatoveringsoversigter angiver, hvor komplekse de geisha unge damer var, men deres er en misforstået vurdering af de unge damer, der blev brugt til seksuelle eventyr. De unge damer er fundet ud og forberedt i deres evner og ikke det samme som horerne. Den japanske geisha -tatoveringsoversigt nedenunder ser cool ud på kvindernes lår, og bæreren relaterer sig umiskendeligt til tatoveringens betydning.

Som en tatovering bæres geishaen af ​​mænd og damer. Det menes at være et billede på det japanske samfund og i vestlige samfund, det er et billede på spændende ubesvær og perfekt pragt. Det er generelt usædvanligt smukt og uforudsigeligt skitseret. For at fange dens egentlige ekspertise kræver du virkelig en dygtig håndværker, så sørg for at foretage din undersøgelse og anmode om at se håndværkerens portefølje.